Söndagsshopping

Nu ska jag snart bege mig in till staden för lite söndagsshopping. Hann inte gå på stan något igår, så det får bli idag istället. Igår hade jag fullt upp med att städa innan jag åkte till stan för att repa med kören inför konserten igår kväll. Konserten gick bra, särskilt med tanke på att vi började repa två av låtarna i torsdags, haha. Efter konserten åkte jag hem igen, Dennis fyller 25 idag, så vi firade honom lite igår, några av hans kompisar var här och så. En liten utgång hann vi med också, kom hem vid kvart i två kanske.. Men jag vaknade halv elva (trodde jag, den var ju egentligen halv tio) och var pigg, så jag har varit uppe ett tag..

Jag återkommer senare om jag har lyckats göra något shoppingfynd. Ska till Adrijana en sväng på eftermiddagen också :)


Skitdålig webkamerabild, men jag orkade inte gå och tända taklampan, haha. Flätan i luggen som jag gjorde igår får hänga med idag också, den höll sig bra även under natten. Skönt att slippa fixa håret ;)

Kommentarer
Postat av: Maria

haha, jag har inte tvättat håret sedan i fredags då jag fixade till det med både osis dust it och massa spray eftersom jag hade uppåtlugg. Väldigt fräscht idag! not strävt och trassligt så idag får det nog bli en inpackning.

2009-10-25 @ 12:06:52
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Lena

Jag shoppade igår. Annars verkar det vara en shoppingdag för många idag. Ha en härligt dag.

2009-10-25 @ 16:35:22
URL: http://lenadalesjo.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ja äntligen någon som håller med mig om vad som är "rocklåtar"! Nåväl, idol goes on..Så nu är det Erik och Calle som gäller för min del!

Åh vad kul att gå i kör! har alltid velat göra det men har typ aldrig tid (fast egentligen har jag det). Är det en stor kör eller?

2009-10-25 @ 18:35:53
URL: http://sofiakiller.blogg.se/
Postat av: Lena

Jag fick shoppat lite julklappar. Vad vill jag dock inte avslöja utifall några jag känner smyger sig runt på bloggarna. ;P Sen har jag handlat lite papper till alla kort jag gör. Ibland får jag lite ångest och se alla pengarna flyga iväg. Hihi. Trevligt att du sjunger. Det är en kul hobby som jag dock inte sysslar med. Ha en bra kväll.

2009-10-25 @ 20:22:06
URL: http://lenadalesjo.blogg.se/
Postat av: Lena

Oj tidigt? Hihi. Då svimmar du väl när jag säger att jag börja handla julklappar mitt i sommaren. ;) Härligt att du känner så för din hobby.

2009-10-25 @ 21:09:11
URL: http://lenadalesjo.blogg.se/
Postat av: Maria

oja, dock inte när man har en deadline och ska betygsättas!

2009-10-25 @ 21:32:48
URL: http://readingmary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0