Traderafynd!

Idag fick jag hem en supersnygg kjol som jag köpte på Tradera för 50 kr + frakt. Precis en sådan kjol som jag har saknat i min garderob. Kjol med hög midja is the shit på mig, får mycket snyggare figur då ;) Orkade inte byta linne, så det blev väldigt svart.. Kanske snyggare att bryta av med någon färg :)




Fick även hem ett par sprillans nya svarta Converse igår, också Traderafynd. Fick dem för halva priset jämfört med vad de kostar i butik, så jag är himla nöjd! De kommer användas flitigt, har ju använt mina gröna favoriter i över 5 år :) Det är för övrigt sjukt stor skillnad på den vita sulan på de svarta och de gröna, haha.



Inskickat

Jag råkade ta en alldeles för lång paus med promenad, matshopping och matlagning, ätande av laxpytt och tittande på Jakten på Julia. Så nu blev det ju sent med mitt paper ändå. Men nu har jag korrekturläst och kollat efter slarvfel. Och jag har skickat in det! Så nu finns det ingen återvändo. Fy vad skönt att ha det klart! Nu ska jag bara läsa och betygsätta(!!!) två medstudenters paper också. Men det gör jag imorgon när jag har sovit ut :) Godnatt!


WOHOOO!

Eller? Haha. Jag tror att jag faktiskt har skrivit klart nu. Fast jag kommer inte skicka in skiten än på ett tag, jag har ju till kl 8 imorgon på mig att ändra mig. Men det känns som jag har fått med allt som ska vara med på ett bra sätt, så här pass nöjd trodde jag aldrig att jag skulle känna mig när jag började skriva (eller någonsin under processen innan idag)! Måste förstås korrekturläsa femtioelva gånger, men annars är jag är nog nästan färdig. Jag trodde att jag skulle få sitta hela kvällen, så det här känns verkligen som en seger! Det ska jag fira med en promenad i solen! Men vad är det jag ser nu? Ett stort fett grått moln som hade gömt sig bakom gardinen? Äh, jag trotsar nog molnet och går ut ändå!

Såhär hypad blir man tydligen av att bli klar tidigare än väntat:

Och nej, jag har inte sådär stora händer i förhållande till min kropp, haha :P

Inspiration?

Ja, den fanns där en liten stund i alla fall, den där inspirationen. Men nu är den som bortblåst. Jag tolkar det som att jag helt enkelt behöver en liten paus i skrivandet. Så just nu lyssnar jag på min sångläxa istället. Jag ska förstås sjunga den också så småningom, men det krävs lite uppvärmning för det, vilket jag inte anser mig ha tid med för tillfället. Det jag sjöng på repet imorse var inte i något högt läge, så det gick bra även med morgonröst ;)


Läggdags

Idag har jag varit duktig tycker jag. Jag har kanske inte skrivit så mycket mer, 1 sida ungefär (eller 3 om man räknar med referenslistan som tog skitlång tid att fixa), men jag har strukturerat och fått en bra ordning på skiten. Nu fattas bara lite i resultatet om jämställdhet eller likvärdighet och så ska jag skriva diskussionen imorgon, men den brukar gå fortast, då får jag ju tänka själv ;) Minst 2 sidor till ska jag punga ut med, det ska nog kunna gå.

Imorgon bitti blir det lite rep på en låt som jag ska köra på på onsdag på en killes avslutningskonsert. Han ringde i lördags, lite sent ute kan tyckas. Men en låt som dessutom inte verkar särskilt svår kan jag ställa upp på, det blir nog kul! Efter repet blir det hem och skriva igen. Och förhoppningsvis hinner jag öva lite sång också, min sånglärare ringde och vi bokade in en sånglektion på onsdag, så övning kan ju vara på sin plats..

Nu är det läggdags här i stugan, åtminstone för mig. Godnatt!

Uppklädd

Efter en välbehövlig dusch frågade jag Dennis vad jag skulle ha på mig, hade ingen fantasi. Han föreslog munktröja och shorts eftersom jag tydligen "aldrig har på mig det". Jag tycker nog att jag använder dessa plagg ganska flitigt, men tydligen inte när Dennis ser på då. Så jag hoppas att han blev nöjd nu när jag har ansträngt mig och klätt upp mig, haha :P


Märks det att jag är less på att skriva paper? :P Skriver mycket hellre om sådana här viktiga frågor!

Vårtecken

Skrivandet går väl sådär, som vanligt.. Jag tog precis en promenad i det lagom fina vädret och såg lite vårtecken. Tussilago och blåsippor har alltid varit de första vårtecknen, men här i Örebro finns det knappt blåsippor vad jag vet. Däremot finns det vitsippor i mängder, vilket jag inte alls är uppvuxen med. Jag såg även några fjärilar, mest citronfjärilar men även en nässelfjäril, så himla fina!

Några vårtecken ropade så fint på mig där ifrån vägkanten, så de fick följa med mig hem:

Kul liv

Livet är inte särskilt roligt när man pluggar pedagogik.. Den här helgen ägnas nästan uteslutande åt att skriva ett paper (skittöntigt ord, det är en liten uppsats typ) som snart ska vara klart, men som vi inte har fått någon tid till att börja skriva tidigare.. De vill verkligen inte att man ska ha något liv utanför skolan. Nyss kände jag att jag var tvungen att ta en paus i skrivandet. Då gjorde jag något så roligt som att diska ;)

Jag i ett nötskal

Jag har börjat skriva, men jag vet inte om det blir bra. Men jag skriver det jag kommer på nu så får jag klippa och klistra sen, så det blir bra ordning på skiten. Det har jag ju fått lära mig, att man ska skriva som ett lapptäcke, haha. Jag har fått ihop ungefär 2 sidor än så länge, ca 10 är målet, så jag har några kvar. Men jag tror jag vet vad jag ska ta upp i alla fall, måste bara orka läsa också..

Angående rubriken. Jag har råkat äta nötter tror jag, måste ha varit i någon av de typ 5 chokladbitar jag åt förut. Ingen större skada skedd, det kliar lite och känns tjockt i halsen bara. Något jag har dragit på mig typ senaste året, har inte haft någon allergi tidigare.

Nu halvkollar jag lite på Körslaget, känner ju en i Västerås-kören, då blir det ju lite extra kul att se. Inte för att vara partisk, men jag tycker faktiskt att de brukar låta bäst :)

Konsten att skriva uppsats?

Hur gör man? Jag kommer inte ens igång. Jag vet ungefär vad jag vill skriva om, men jag orkar inte ens läsa för jag har så ont i huvudet, alltså går det inte särskilt bra att börja skriva heller.. Jag har verkligen ingen lust med det här.. Men det ska vara klart på onsdag morgon, alltså måste jag verkligen komma igång snart! Det börjar ju snart bli lite panik (eller det har det varit länge)..

Någon som har tips?

Lite piggare

Feber till och från idag, men nu har jag varit lite piggare i nån timme. Fick ett ryck och började skriva lite inför imorgon, så nu känner jag mig mer förberedd för seminariet i alla fall. Dock är det väl läggdags, börjar tidigt imorgon. Fast på något sätt känns det faktiskt lite lyxigt nu att kunna sova nästan till sju eftersom jag har fått åka hemifrån 6.15 under vfu:n. Men jag anpassar mig snabbt, tyvärr åt fel håll, haha. Jag skulle gärna sova lite längre varje dag..

Jag har inte tid!

Usch, jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Verkligen inte rätt tillfälle. Har haft svinigt ont i huvudet i flera dagar och nu har jag lite feber igen.. Hade verkligen tänkt gå på kören idag, men jag orkar inte, särskilt inte med feber i kroppen. Får se om jag orkar med någon skola imorgon, i nuläget känns det inte så aktuellt direkt..

Jag har läst lite idag, men jag vet inte om något fastnar. 10 sidor på typ en halvtimme känns ju inte så effektivt.

Dennis var iaf söt och kom hem med choklad till mig, han vet vad jag behöver :)

Ännu en dag

Ännu en dag med ångest över allt som måste göras.. Jag måste läsa en del kurslitteratur idag inför imorgon, men egentligen skulle jag hellre börja skriva på examinationsuppgiften som också ska vara klar snart. Jag fattar inte hur de tänker att man ska hinna med allt? Idioti är vad det är! Jag försökte läsa igår och jag tog mig väl igenom kanske 15 sidor, dvs typ ingenting. Min huvudvärk igår var verkligen inte att leka med, det funkade liksom inte.. Har inte riktigt känt efter om den fortfarande är kvar, men jag hoppas verkligen att jag slipper den idag..

Jag lär ju få sitta och skriva hela helgen typ.. Fy vad tråkigt! Jag längtar verkligen tills den här terminen är över! Allt detta fokus på att läsa och skriva känns så himla fel, det är ju verkligen inte det man behöver kunna som musiklärare..


Ni måste få se några roliga bilder bara. Pantera lyckades fastna i den här påsen för några dagar sen.. Hon försökte gå med den runt halsen sådär och till slut försökte hon ta sig ut för att det inte gick så bra att gå.. Men det gick inte heller, så jag fick hjälpa henne till slut :)



Paket

Igår fick jag ett fint paket från Kan Dee. Det gick ju supersnabbt, jag beställde i söndags kväll och det stod att det skulle ta 3-7 dagar. Och jag är så himla nöjd, de är verkligen ännu finare i verkligheten än på bild! Var tvungen att tönta mig lite på den andra bilden :P Ursäkta mitt blöta hår också, är nyduschad.



Fick även paket från H&M igår, men eftersom jag kom hem så himla sent så fick jag hämta ut det idag istället. Det innehöll två klänningar som var på rea. Har spanat på den första länge, så passade på nu när den var på rea.


Är väldigt osäker på om jag ska behålla klänningen nedan. Nu är den ju ostruken, den lär ju vara finare om man stryker den. Och om man är brunare. Är osäker både på färgen och passformen, den sitter bra förutom att jag tydligen har för stora bröst? Grejen är ju att jag inte ens har stora bröst, så jag fattar inte riktigt hur man ska vara skapt för att den ska passa.. Funkar utan bh, men hur bekvämt är det? Som vanligt är färgen något mellanting, men mer blå än grön.. Vad tycker ni?


Gårdagen

Igår var en jättebra dag. Så himla roligt med talangjakten. Eleverna var verkligen grymma, jag är så imponerad över vad de kan göra! Dagen var otroligt lång, åkte hemifrån 7 och kom hem 22, så idag är jag ganska mör.. Skönt att vara ledig! Eller ja, jag måste väl plugga lite.. Vill verkligen inte. Och jag saknar redan mina härliga vfu-elever, känns så tråkigt att lämna dem nu. Får hälsa på någon gång!

Igår efter vi hade ätit lunch så följde jag med en av musiklärarna in på Ticket för han hade bokat en resa som han skulle fråga lite om. Hursomhelst så träffade vi världens coolaste Linda Hammar där. Hon var precis lika härlig och klok som på tv och jag ångrar lite att jag inte tog en idolbild med henne, haha :) Och det bästa, hon gjorde tummen upp två gånger ;D


Feber?

Himla lyckat, jag somnade i soffan vid sju och sov lite mer än en timme och nu känner jag mig helt febrig och konstig. Och imorgon är det verkligen en lång dag med talangjakt  8-21 ungefär. Och det i Köping. Plussa på en timme på varje sida så har ni min morgondag. Då är det inte lyckat att få feber. Men jag tänkte proppa i mig febernedsättande och gå och lägga mig igen. Jag kan liksom inte vara hemma eftersom jag är med och spelar och körar på typ 10 av 20 låtar..

Snooze..

Fy, jag snoozade i typ 10 min och på den tiden hann jag drömma att jag försov mig rejält och hela dagen blev konstigt.. Och nu har jag lite bråttom, skriver igen när jag kommer hem!

Kan Dee

Hade tänkt beställa lite från Kan Dees rea, men måste tydligen vara ansluten via verified by visa för att få betala, vilket jag inte har fixat än. Och det funkar inte att logga in på Swedbank just nu.. Kanske inte är meningen att jag ska få beställa då? :(

Imorgon blir det talangjaktsrep för hela slanten, ska bli kul!

Uppdatering: Nu har jag äntligen lyckats logga in och betala. Så nu är dessa snart påväg hem till mig. Har velat ha båda länge och passade på nu när det var rea :)

Lördagsshopping

Skrev det här för flera timmar sen, men det hade tydligen inte kommit upp? Konstigt. Jag försöker igen då!

Det blev en del handlat idag, inte så bra för min ekonomi kanske, men desto bättre för mitt välbefinnande ;)

Linne från gina tricot. Kavaj från Kappahl. Ursäkta muppiga miner, försöker se vad jag tar kort på :P


Kavajen bara hängde och väntade på mig på ett reaställ. Halva reapriset, en kvar och i min storlek. Gillar att den är lite längre fram!


Klänning från gina tricot, fanns i diverse färger, både med mönstrad och enfärgad kjol. Precis en sån som jag trivs så bra i :) Går att ha i två längder, vilken tycker ni är snyggast?

Fin fredagkväll!

Blev inget bloggande igår, mest för att jag knappt var hemma något. Hade vfu hela dagen i Köping och när jag skulle åka därifrån så var tåget försenat. Jag kom hem 17.30 och åt lite snabbt, en timme senare åkte jag till skolan för att avnjuta Joel och Antons avslutningsfestival, tror alla som var där kan intyga att det var hur bra som helst :) Härliga pojkar!

Snart ska jag bege mig till stan, jag är shoppingsugen som vanligt. Beställde lite från H&M häromdagen, men det stillade ju inte shoppingbegäret, haha. Tre klänningar och en jacka blev det. Allt utom en klänning var på rea, men den var så billig så den fick följa med ändå. Ska bli spännande att få hem!

Kiwi

Åh, vad gott det är med kiwi. Jag har både gul och grön som ni ser. Snyggt va? :)



Fy vad trött jag är.. Åkte 7 imorse och kom hem kl 18.. Lite väl lång dag alltså.. Har nyss ätit middag och nu blir det kiwi till efterrätt. Sen ska jag lära mig några låtar som jag ska vara med och spela på på talangjakten i Köping på tisdag. Jag ska tydligen agera syntmatta och slagverkare, heh. Och sjunga lite stämmor, men det är jag ju åtminstone bra på :)

Fy vilken natt

Drömde konstiga drömmar och var helt slut när jag vaknade kl 6.. Drömmen innefattade bland annat gamla vänner i helt olika städer (men jag träffade båda direkt efter varandra?) stulna bilar, missade tåg och läskiga garage där jag kände mig jagad. Usch, obehagligt. Och när jag vaknade så frågade Dennis om det var jag som hette Nina.. What? Då blev jag ju ännu surare och han försvarade sig med att det inte var så lätt att hålla reda på vad alla hette. Haha, helt sjukt, men jag antar att han inte var särskilt vaken..

Nu ska jag bege mig till Köping igen.. Och jag är så förbaskat trött, men det kanske ger sig under dagen..

Smoothie

Åh, vilken rolig dag! Vi har jobbat med alla som ska vara med i talangjakten nästa vecka, jag är helt kär i flera av eleverna, haha. De är så himla duktiga och härliga! Vissa är bara så himla självklara på scenen, det är riktigt häftigt att se och höra. Kommer bli hur bra som helst. På vägen hem storhandlade vi, det gäller ju att passa på när man åker bil. Det blev väldigt dyrt, men nu borde vi ha mat så det räcker i några år, eller åtminstone veckor..

Gjorde nyss en smoothie på banan, kiwi och blåbär. Freestylade bara lite, men det blev väldigt gott! Måste få i mig något innan jag går ut på promenad, middag får bli efter det. Jag måste förstås göra lite reklam för min smoothie som matchar mig så fint idag ;) Hade förstås mina lila fakeconversisar också, bara för att. Maria förstår mig garanterat :)




Seg promenad

Fy, vad jobbigt det var att gå idag, det brukar det ju aldrig vara. Någonsin. Inte på det sättet i alla fall. Visst att jag blir trött i kroppen om jag går fort, men det här var ju något utöver det vanliga. Min lilla runda tog 10 min längre än vanligt och mitt huvud vill sprängas mer än innan, jag som hade hoppats på att det skulle bli bättre, men icke. Nu ska jag steka pannkakor, heja.

Uttråkad

Fy vad uttråkad jag är. Har mest kollat på American Idol idag, orkar inte så mycket annat med mitt vidriga huvud. Kan knappt tänka. Har ingen riktigt favorit ännu, men det var en tjej som var riktigt grym, kanske blir hon till slut :)

Nu ska jag ta mig i kragen och gå ut på en promenad i solen, får se hur långt jag orkar idag. Blir nog inte lika långt som igår dock. Har seriösa funderingar på att börja med någon slags diet, vilken jag ska välja vet jag dock inte än. Är väldigt godissugen jämt nuförtiden, men jag försöker kämpa emot. Så det kanske vore bra att sluta äta sött ett tag. Hursomhelst. Ljuskänslig som jag är har jag nu gjort mig redo för promenix.


Godmorgon huvudvärk

Eller ja, nu är det ju ett tag sen jag vaknade.. Vaknade 5.30 med världens huvudvärk, somnade om till 7, men den var fortfarande kvar så jag bestämde mig för att stanna hemma från vfu:n idag. Och tur var väl det, har precis lika ont fortfarande.


Nya bussar..

Alltså, hur har de egentligen tänkt med de nya busslinjerna här i Örebro? Jag blir galen! Det finns liksom inget naturligt bytesställe längre. Och imorgon måste jag åka tåg till Köping. Ska man behöva åka buss en timme innan tåget går? När det ska ta 22 min att åka? Tydligen.. Eftersom inte alla bussar går till resecentrum längre. Och det förstås aldrig stämmer med tågtider. Det känns lite väl riskabelt att ha 2 min på sig..

Det var för övrigt ganska drygt att åka bil till Köping, kändes som det tog hur lång tid som helst för att det var tråkig raksträcka typ hela vägen.. Plus att vi hade solen i ögonen både dit och hem. Sol är fint och trevligt, men inte när man sitter i en bil utan ac..


Egentligen är jag nog mest irriterad på att jag måste läsa tråkig kurslitteratur. Det är verkligen så sjukt tråkigt.. Jag läste kanske 15-16 sidor förut, det tog en evighet..


MEN. Jag har varit ute på långpromenad i solen idag, det var finfint!

Trött!

Fy vad trött jag är! Men jag är glad att jag fick sova ända till 6.30 istället för 5.30 som det har varit förut när jag ska åka till Köping. Försöker äta frukost nu, men det är ganska äckligt som vanligt. Jag är ingen frukostmänniska, men jag äter alltid ändå, för jag vet att jag känner mig helt död annars. Kan inte tänka och orkar ingenting. Så jag förespråkar frukost, även om det inte alltid är så gott ;P

Sista lediga dagen

Idag är sista lediga dagen för den här gången.. Imorgon blir det att åka till Köping igen, men nu ska vi åka bil, så då behöver jag inte gå upp lika äckligt tidigt, skönt! Vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen idag.. Tycker inte att jag har gjort något idag, men det måste jag ju ha gjort.. En promenad i solen blev det i alla fall. Letade vårtecken, men såg inga. Kanske nästa gång.

Nyputsat

Nu är alla fönster nyputsade och vi har nya gardiner i köket och vardagsrummet. De i köket fick jag av mamma, för hon tyckte inte att de passade hos dem. Men i vårat kök passade de riktigt bra. Fick bli en annan duk på bordet också. Gardinerna i vardagsrummet fick jag av moster i för tidig födelsedagspresent. Passar ju perfekt :)


American Idol och vårfint

Jag som skulle försöka göra något vettigt igår. Vi städade och tvättade ju visserligen, men jag hade nog tänkt plugga lite också. Men istället fastnade jag framför American Idol. Och nu tittar jag igen, det finns himla många talanger alltså! Men vi ska fortsätta städa i eftermiddag. Det är till och med dags att putsa fönster tror jag. Och byta gardiner, här ska bli vårfint!

Och apropå vårfint. Här är två bilder från när jag och mamma tog en skidtur på fjället i måndags. Äcklig snö att åka på, skidorna bara halkade omkring typ. Men det var fint väder i alla fall!

Städa, städa varje fredag

Ja, lite har vi städat idag i alla fall. Och tvättat. Vi har varit trötta hela dagen och bara skrattat åt allt typ, ganska härligt :)

För övrigt så skäms jag över den låga nivån i Så ska det låta ikväll, tondöva komiker har inget där att göra!

Tåg

Det går sådär för mig att blogga nuförtiden känner jag. Har ingen vidare inspiration. Men nu är jag hemma igen efter en liten avstickare norrut. Det har blivit väldigt mycket tågresande på senaste tiden, inte riktigt min grej känner jag. Det funkar väl, men det är ju så himla långtråkigt! Tur att jag har datorn iaf. Igår på tåget fick jag faktiskt ganska mycket gjort, skrev nästan klart en hel uppgift, inte illa pinkat!

Idag fick jag masa mig till skolan och sjunga i kören, det kändes som de andra var ungefär lika trötta som jag.. Men jag lyckades åtminstone pricka in så jag kunde åka på samma bussbiljett. Det måste verkligen ha varit i sista sekunden!

Måste nog klippa mig snart igen, det var 8 veckor sen sist, helt galet, det känns som det var nyss! Men håret är slitet med en del kluvna hårtoppar igen. Så himla tråkigt att det ska bli det när jag försöker spara ut det..

Vilket rörigt inlägg. Snart läggdags nu. Fast jag är ledig imorgon, så jag kan unna mig ett avsnitt av Project Runway innan jag går och lägger mig. Godnatt!

Skoter

På söndagen när de stängde i slalombackarna åkte jag och Stefan ut på en liten skotertur. Bildbevis, jag har kört skoter!


Stefan sa att det var sjukt coolt att ha hjälmen sådär, hahaha. Vilken tuffing till bror jag har va? ;)


Som sagt, sjukt cool!


Tvingade honom att gå fram en bit för jag såg ett potentiellt bra foto. Och jag hade minsann rätt :)

Slalom

Det blev visst en liten bloggpaus på några dagar.. Jag har haft det finfint i Påsk, åkt massa skidor och lite skoter och njutit av det otroligt fina vädret! Hur härligt som helst :) Imorgon åker jag tillbaka till Örebro igen, känns faktiskt ganska skönt, saknar Dennis.. Några dagar här är ganska lagom tycker jag.

Fikapaus i slalombacken. Magnus, jag, Stefan och pappa.


Och en närbild på Stefans unika sätt att bära skidglasögon, haha.


Längst upp på fjället, älskar isen på räcket!


Lovely utsikt! Isgrejerna var jättecoola, minst en halvmeter höga. Jag och pappa var tvungna att lägga oss i backen och fota lite.


Min nördiga far.

Glad Påsk!

Snart åker jag till Östersund och ikväll vidare till stugan i Bydalsfjällen. Så jag kommer vara borta härifrån i några dagar. Glad Påsk!

Surprise

Jag har ju fortfarande inte berättat om Stockholmstrippen i måndags. Mamma fyllde 50 år och vi hade planerat en liten surprise för henne. Hon visste visserligen att vi skulle komma dit, men inte så mycket mer. Det var jag, Dennis, mamma, pappa, Magnus som träffades först. Det var bara mitt och Dennis rum som var klart när vi kom, så vi trängdes där allihopa en stund. Runt sängen fanns kanske en meter på varje sida, alltså inte särskilt stort :)


Och någon timme senare kom Stefan och Nanna till hotellet, de hade kommit hem från Nya Zeeland dagen innan, så de var bruna och fina. Och aningen trötta :)

Hursomhelst så skulle vi ut och äta middag i Gamla stan och sen gå på ett event, alla visste vad utom mamma. Och trots våra urusla pokerface lyckades jag och Stefan lura mamma att vi inte heller visste :P Innan vi begav oss ut skålade vi i Champange, mycket gott! Jag såg ut såhär:



Pappa öppnade champangen, inte helt ljudlöst :P Och roligaste bilden på mamma, Stefan och Nanna.


Mannen och jag.


Hela familjen


Magnus drink såg godast ut!


Efter middagen åkte vi till cirkus. Mamma var helt övertygad att det var Björn Skifs vi skulle se och det roliga var att det var massa affischer med Björn Skifs på överallt. Så hon förstod inte förrän efter typ två låtar vad det egentligen var vi skulle se :P


Nämligen Lisa Nilsson, mammas favoritsångerska. Det var väldigt kul att se mammas reaktion när Lisa Nilsson kom in på scenen :) Det roliga var att det var hennes födelsedag också, så hela publiken sjöng Ja må hon leva.


Konserten var riktigt bra med massa hits. I slutet kom Samuel Ljungblahd in som gästartist. De körde lite gospel och han var hur grym som helst på att få igång publiken, han klappade en gång och sen var alla med :) Han var överallt samtidigt typ :P



Fixarn!

Hej, det är jag som är fixarn! Idag har jag lagat tre par jeans, sytt om ett fjärde par plus en tröja. Snacka om helvändning från igår då jag knappt orkade göra något överhuvudtaget.

Är himla nöjd med mina nya skor också, de känns så våriga och härliga :) På den andra bilden syns lite av de jeansen jag sydde om också. De är väldigt vida och alldeles för långa så jag har alltid haft en hårsnodd runt. Men nu efter SMASK fick jag lite resårband över, så jag passade på. Det blev hur bra som helst!


Sista minuten

Sisådär, nu har jag bokat en tågbiljett hem till Östersund imorgon. Örebro - Östersund för 246 kr är verkligen inte fy skam! Hittade en igår för 336 kr och tyckte att det var sjukt billigt, så jag är riktigt nöjd med mitt kap ;P Hoppas på att hitta en lika billig på hemvägen också då. Har fått lägga ut alldeles för mycket pengar på att åka tåg senaste månaden..

Skofynd

Varför köpa ett par för 700 när man kan få tre par för 400? ;) Med det vill jag säga att jag var på Skopunkten igår och shoppade lite. Jag testade jättemånga par, men jag fastnade bara för conversefakeisarna. Så det fick bli tre sådana, haha. Snacka om att jag kände mig töntig, men det är ju sådana skor jag gillar och använder mest.. Det blev ett par mörklila och ett par svarta (i samma modell som de lila) och så ett par i lite smalare modell med små blommor på, jättesöta. Hittade dock ingen bild på dem på hemsidan förutom den här, de är längst upp i det högra hörnet..


Textil-sko från Skopunkten.com

RSS 2.0