Paket

Igår fick jag ett fint paket från Kan Dee. Det gick ju supersnabbt, jag beställde i söndags kväll och det stod att det skulle ta 3-7 dagar. Och jag är så himla nöjd, de är verkligen ännu finare i verkligheten än på bild! Var tvungen att tönta mig lite på den andra bilden :P Ursäkta mitt blöta hår också, är nyduschad.



Fick även paket från H&M igår, men eftersom jag kom hem så himla sent så fick jag hämta ut det idag istället. Det innehöll två klänningar som var på rea. Har spanat på den första länge, så passade på nu när den var på rea.


Är väldigt osäker på om jag ska behålla klänningen nedan. Nu är den ju ostruken, den lär ju vara finare om man stryker den. Och om man är brunare. Är osäker både på färgen och passformen, den sitter bra förutom att jag tydligen har för stora bröst? Grejen är ju att jag inte ens har stora bröst, så jag fattar inte riktigt hur man ska vara skapt för att den ska passa.. Funkar utan bh, men hur bekvämt är det? Som vanligt är färgen något mellanting, men mer blå än grön.. Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: Maria

Snygga tröjor och även klänningar!

Det där med klänningar ska man nog tänka på själv tror jag.. Alla tycker så mkt olika har jag märkt :-/

2010-04-21 @ 20:20:36
URL: http://svenssonsmaria.blogg.se/
Postat av: Johanna

men tjena snygging!!! =)

2010-04-21 @ 20:46:51
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Maria

Tröjorna var jättefina! Tänk på om du kommer att använda klänningen utan behå! Annars kommer den ju bara hänga i garderoben...

2010-04-21 @ 21:47:34
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nej, jag tror inte jag kommer hitta någon som är exakt, så detta blir bra :)

2010-04-21 @ 22:46:46
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0