Vägning idag

Jag påbörjade ju min viktminskning för ungefär en vecka sen. Måndag betyder vägning och jag hade minsann gått ner 0,5 kg sen förra måndagen, trots två långa tågresor med sisådär bra mat och bröllop där jag tyckte att jag kunde få unna mig lite extra gott :) Åt inga mängder av något plus att jag var noga resten av veckan, kanske det som gjorde susen. Såklart vore det roligt att gå ner lite mer, men om det fortsätter såhär med 0,5 kg i veckan är jag nöjd, tror det är ganska sunt.

Har tränat en sväng ikväll. Styrka (höjde vikterna igen!) och lite kondition. Men jag gav upp med cyklandet tidigare än jag brukar, för det var så otroligt dålig luft där inne. Inget syre någonstans typ. Kände inte riktigt för att svimma, så det fick räcka med en kvart.

Eftersom jag visar vem jag är och skriver om typ allt annat också, så har jag ingen lust att tala om vad jag väger eller vad jag har för BMI, det vet bara jag. Det är ju ingen viktblogg alls, men eftersom viktminskning är en stor del av mitt liv för tillfället kommer det förstås stå lite om det framöver :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan under en filt och titta på Dexter!

Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin - mitt liv med LCHF

SV: tack :D känns superhärligt!

och grattis till ditt minus :D

2010-08-09 @ 22:32:54
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Johanna

grattis till minus 0,5 :)



nej ag tror inte heller det är något han skulle våga säga face to face. många tror de är så anonyma bakom sin dator fast de inte är det.

2010-08-10 @ 11:17:15
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Novembersara.

SV haha, jag håller med dig! så töntigt!

2010-08-10 @ 12:11:24
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Kate http://kategundersental.blogg.se

Hej, har du något förslag på vad man ska köpa i present till sin pappa på han födelsedag?!

2010-08-10 @ 12:12:13
URL: http://[email protected]
Postat av: Viktpressaren

Heja heja! Du är jätteduktig! Och vikten får man självklart hålla för sig själv, liksom jag håller min identitet för mig själv :)

Många kramar!!

2010-08-10 @ 20:04:33
URL: http://viktpressaren.blogg.se/
Postat av: Maria

Härligt jobbat! Efter en extremt onyttig bröllopsresa ska jag ta tag i vikten igen, men inte så hardcore som innan. NU får det ta tid och jag tänker äta "normalt" men träna istället. Inga mer dieter för min del!

2010-08-19 @ 22:29:44
URL: http://readingmary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0