Godnatt

Nog blev det blåbär alltid! Men min rygg tvingade mig att ge upp efter 40-45 min eller så. En halv liter fick jag ihop i alla fall, får gå ut och plocka fler gånger, det är ju så nära och bra. Efteråt gick jag ut på promenad i en timme, det kändes som jag gick jättelångt eftersom jag utforskade lite nya områden.

Eftersom jag sov så lite inatt höll jag på att somna till Dexter nyss = jag är väldigt trött för att vara jag den här tiden på kvällen. Så nu är det faktiskt läggdags för mig. Godnatt!

Blåbärsjakt

Påpälsad från topp till tå och nersprayad med myggmedel, nu borde väl de onda bestarna kunna hålla sig borta från mig i blåbärsskogen ett tag?

Barndomsminnen

Tittade precis in hos en av mina favoritbloggare, nämligen Josefine som skrev om vilda barndomsminnen i inlägget jag länkar till. Hon ville att vi läsare också skulle berätta något och eftersom jag redan skrev det här i en kommentar till henne så tänkte jag att jag kunde återanvända det med tanke på min bloggtorka ;)

De flesta knäppa grejer som jag hade för mig som liten var med min granne Cecilia, vi har känt varandra sen jag var 5 och hon 6, snart 20 år med andra ord. Och vi har fortfarande så roligt när vi träffas :) En kväll när vi var kanske 8-9 eller nåt så spöregnade det för fullt. Men då fick vi den briljanta idén att ta på oss alla regnkläder och gå till skogen. Där fanns en ganska brant stig som förstås var helt lerig. Där lekte vi typ fångarna på fortet och drog oss upp med hjälp av grenar och grejer. Och förstås ramlade vi i leran ett par gånger.. Till slut blev själva leran det roliga och vi smetade in oss totalt i den, hahaha. Till slut blev det ju förstås dags att gå hem, men vi kunde ju inte gå hem helt leriga. Så för att dölja detta gick vi till pulkabacken i närheten. Och eftersom det var sommar var det ju helt blött i gräset, så vi rullade nerför backen och vips så var vi rena igen ;)

Kan tänka mig att vi är ungefär i den åldern på den här tjusiga bilden :) Nii får jättegärna berätta om era knäppa barndomsminnen också, skulle vara kul att läsa! Och på tal om knäppa saker. I glassburken som Cecilia håller i bodde en jättestor och äcklig larv som vi hade tillfångatagit. Vi tejpade fast nåt slags nät för att den inte skulle smita, men nästa dag hade den minsann tagit sig ut ändå och vi förstod inte alls hur det hade gått till!

För lite sömn

Jag har sovit alldeles för lite inatt, men jag måste verkligen försöka vända tillbaka dygnet lite, så jag får väl försöka stå ut med att vara skittrött idag.. Har sovit typ 5 timmar inatt, inte riktigt okej. Var ute på morgonpromenad tidigare, ryggen börjar äntligen kännas lite bättre, halleluja!

Idag vill jag ha sånt väder och en sjö tack! Trodde det skulle bli fint väder idag, men nja. Inte än iaf.

Dexter

Dennis har tjatat på mig ett tag att jag ska börja kolla på Dexter. Och det har jag minsann gjort nu, har sett första säsongen på bara några dagar. Första avsnitten var väl sådär tyckte jag, men man får ge det en chans, för efter 3-4 avsnitt var jag helt fast. Sjukt spännande!



Spöregn och mysa i soffan under en filt och kolla på serier i all ära, men nu börjar jag bli lite less på det. Eller egentligen är jag mest less på min rygg som gör att jag inte orkar göra så mycket annat..

Ugly Betty

Hade jag inte vänt på dygnet innan så har jag minsann gjort det nu. Somnade typ vid 6 imorse, efter att ha försökt i flera timmar. Som följd sov jag förstås alldeles för länge, så nu känns det som att det är eftermiddag eller nåt :P Det har spöregnat hela dagen, så jag har sett klart sista säsongen av Ugly Betty. Någon som har något tips på en serie som är lite liknande Ugly Betty? Eller ja, lite rolig och lättsam typ. De andra serierna jag tittar på just nu är lite tyngre, massa kriminaldrama typ. Så jag behöver nåt nytt att se :)

Fick ju hem en fin ring häromdagen. Och nu har jag fått en till likadan fast aningen ljusare sten.. Hur nu det gick till vet jag inte :S Ska jag skicka tillbaka eller behålla tycker ni?


Kan inte sova..

Gaaahh! Jag blir galen. Jag kan verkligen inte somna fast jag är trött.. Har försökt i flera timmar, men det går inte. Har nyss tagit lite smärtstillande för ryggen, vet inte om det hjälper, men jag kan ju inbilla mig iaf. Tänkte titta på något på datorn nu och hoppas att jag lyckas somna i soffan eller nåt.

Vad har jag gjort för ont?

Alltså, nu börjar jag bli riktigt less på det är. Inom loppet av en vecka har jag haft feber, mensvärk och nu har jag fått jätteont i ryggen! Vad har jag gjort för ont för att förtjäna det? Vet inte riktigt vad jag ska inta för ställning för att det inte ska göra så ont. Det är liksom inte skönt att varken sitta, ligga, stå eller gå..

Bild på utsikten från bryggan vid sommarstugan. Där hade det inte varit helt fel att vara..

Jag har gjort det igen

Eftersom jag svettades som en galning i provrummen på stan så var inte sminket riktigt lika fint som när jag kom hem som när jag åkte. Så jag bättrade på det lite skulle man kunna säga. Lade till lite rött på det orangea, sen gjorde jag det andra ögat i rosa för att testa färgen. Och det blev ju fint det med, kanske inte skulle gå ut med ett av varje dock, haha. Här kan ni se förra gången jag sminkade ögonen i varsin färg ;)



Ja, jag är lite störd ;)

Grillkväll

När man är ledig och det är sommar och varmt måste man ju grilla ;) Så det gjorde vi ikväll. Flintastek (minus allt äckel) och färskpotatis. Och en varsin cider/öl. Mumsigt värre :)



Läste lite i ELLE medan vi grillade. Ingen favorittidning kanske, men man fick en pocketbok med, mest därför jag köpte den på min dryga tågresa för en vecka sen, haha. Två väldigt olika ringar, men jag gillar båda. På olika sätt förstås :)


Försökte ha utsläppt hår ett tag, men det gick ju inte i den här värmen.

Stadstripp

Kände att jag ville fixa mig lite extra idag, inte så mycket för att jag skulle till stan utan mest för att det är kul. Så det blev ögonskugga för första gången på länge :P Tre orangefärgade från min 88-palett, men som tur är så blir de inte riktigt lika färgstarka på, i så fall hade jag nog sett ut som en clown :P Syns inte så jättemycket på bild kanske, men det blev fint i alla fall (nevermind the blött hår) :) Nya ringen också, kan inte bestämma mig vilket finger den är bäst på.. Har haft den på långfingret idag, men den är justerbar, så det är ju bara att byta om man känner för det.




Dagens outfit plus födelsedagklänning (från H&M alltihopa) från bröderna som jag hittade själv, haha. Det blir bäst så ;) Dock vet jag inte om jag skulle vara barbent i den, men det blev så när jag provade den lite snabbt och fotade mitt i natten hemma hos familjen ;)

Ring, ring

Tjo! Idag skiner solen och jag mår äntligen bättre! Har fått hem en ring från Kimstore också, fin och billig (58 kr inkl frakt) och snabb leverans, det gillas! Kan inte bestämma mig vilket finger jag ska ha den på bara :P Ni får se den på mig så småningom, just nu vill jag inte visa mig på bild för jag har varit ute och svettats.


(Bild lånad av Kimstore, klicka på bilden för att komma dit)

Färgklick

Jag bestämde mig för att måla naglarna (när jag ändå bara väntar på att tiden ska gå så jag slipper mensvärken någon gång), tänkte att det kanske kunde pigga upp lite med en orange färgklick. Och jodå, lite roligare blev det allt ;)


Trååååkdag!

Fy, vilken värdelös dag. Är på dåligt humör och har ingen lust att göra något.. Har inget tålamod alls, så det är nog ingen mening att sätta igång något projekt just nu. Däremot finns det en del att göra, typ vika tvätt eller städa klart i köket.. Men hur kul är det?

Bild på min lillebror Magnus. Han skulle absolut ha de solglasögonen, men de var slut överallt i Sverige. Men så kom pappa på att han skulle till Norge och jobba. Så då beställde de och så fick pappa hämta ut dem på Ica Maxi i Norge, haha.

Regn...

Det bara regnar och regnar här. Och jag har mensvärk, så jag är inte sådär jättepigg på att göra så mycket.. Så jag bjuder helt enkelt på några naturbilder från när jag var hemma i Östersund.











Tävla om en canvastavla!



"Jag är med och tävlar om en valfri
canvastavla med eget motiv till ett värde av 600:- med fri frakt från Canvastavlan.se hos Nilma - var med och tävla du också!"

Jeansshortsen

Fixade klart jeansshortsen när jag var hemma, det var inte det lättaste att få till dem lika långa och med lika mycket uppvikt, men det blev tillräckligt bra till slut iaf ;) Inte så lätt att se sömmen heller ser jag nu, men tittar man noga så är det en såndär cool jeanstråd jag har sytt med, hehe ;P


Hästar

Jag tog massa bilder när jag var hemma som jag inte har visat er ännu. De kommer nog lite utspritt. Och jag börjar med hästbilderna.

Jag lyckades ju vricka foten redan andra dagen jag var hemma, det blev alltså inte alltför många morgonpromenader. Men några hann jag med i alla fall, denna med Cecilia. Den här fina utsikten hade vi. Synd bara att man måste kämpa sig upp för den långa branta backen först. Men det kan det vara värt :)


Jag har aldrig varit någon hästtjej, men de är allt bra fina.






Sommaridylliskt? Ja.

Sjuk..

Jag känner mig som en ganska tråkig bloggare för tillfället.. Men idag har inte varit någon jättespännande dag direkt. På eftermiddagen fick jag världens huvudvärk och någon timme senare feber på det. Har lagt in min kornkudde i frysen för att kyla ner mig och legat i soffan bredvid en kylklamp inlindad i en handduk plus en fläkt riktad mot mig. Men inte har det hjälp särskilt mycket. Ska egentligen ha en spelning på lördag, men om jag mår såhär imorgon får jag ringa och ställa in den. Hade det varit bra betalt kanske jag hade kunnat knapra ipren och alvedon eller nåt, men nu är så inte fallet. Alltså känns det verkligen inte värt det att spela om man dessutom är sjuk.

Midnatt i Jämtland, natten till tisdag. Lite ljusare än i Örebro skulle man kunna säga.


Internet på tåget

Tjo! Nu sitter jag på tåget och här kommer jag sitta resten av dagen och kvällen.. Men som tur är så åker jag första klass (det var billigast) och har lyckats få ett alldeles eget säte på resan till Stockholm, dvs över 5 timmar till. Det är ju en rad med ensamma säten och på andra sidan gången är det två säten. Och jag har alltså lyckats få ett helt eget. Fast jag åker baklänges nu och börjar redan må lite illa, jippi! Tur i alla fall att jag har internet på tåget, det kan ju vara roligt. Men jag skulle då inte betala extra för att få det.. Nu ska jag försöka se Morden i Midsomer på svt play, får se hur det går, det tar ju massa tid bara att ladda upp en bild här..

Bjuder på en bild från igår när jag och Cecilia var vid sommarstugan och njöt :) Vi börtjade skratta jättemycket åt den här bilden, för vi tyckte att vi såg ut som små möss med händerna sådär. Men sen lade sig Cecilia med armarna rakt bakåt istället och det var ju ännu värre, haha. Hon såg ut som en säl eller nåt :P



Jag sjunger Butterfly

Jag fick ett önskemål av Sofia att lägga upp ett klipp där jag sjunger, så nu har jag knåpat ihop en ytterst avancerad film där jag sjunger och spelar Butterfly av Steve Dobrogosz. Inspelat våren 2007, så det är ju ett tag sen och jag låter nog lite annorlunda nu. Har planer på att lägga upp filmer från kusinspelningen framöver, så får ni höra hur jag låter nu också ;) Har gjort en ny kategori som heter "Jag sjunger", där kommer det förhoppningsvis lite mer grejer framöver.



Nu blir det middag hos Stefan som har flyttat hemifrån lite halvt. På återseende!

Kusinspelning

Vad bra det går för mig att blogga när jag är på semester hemma ;P Har fullt upp hela tiden och det är många jag vill hinna träffa, så det går före bloggandet just nu som ni kanske förstår.

Kusinspelningen gick riktigt bra, tur att vi är ett välutbildat gäng, haha. Annars tror jag inte att det hade gått riktigt lika smidigt.. Kanske berättar mer om det sen, idag har jag en date med Cecilia!

Bild från spelningen, jag beordrade mamma att vara fotograf :)
Mina kusiner Sara och Per, Saras man Olle, jag och mina bröder Magnus och Stefan.


Tonåring

Jag hade nästan glömt hur det var att ha att göra med en tonåring. Min lillebror Magnus är 16 och sover typ hela dagarna.. Och spelar tv-spel. Inte bara förstås, men när man egentligen behöver göra något viktigare är det sånt han gör.. Just nu behöver vi packa eftersom vi ska åka till mormor och morfar i eftermiddag (kusinspelning imorgon) och det är ju en hel del man behöver ha med. Massa instrument och grejer. På återseende när jag kommer hem därifrån skulle jag tro!

Bjuder på en kanotbild från i söndags. Och eftersom jag var halv på den får ni en till också ;)


Det blåser

Det är alltid så svårt att börja skriva när man inte har skrivit på ett tag. Men nu är jag i alla fall hemma hos familjen, igår var vi ute vid sommarstugan och tog årets första dopp. Jag lyckades vricka foten, så nu har jag ganska ont, så jag får hålla mig hyfsat stilla. Idag är det jättefint väder, varmt och skönt. Det blåser massor, men det är rätt skönt, så slipper man svettas. Bilder kommer så småningom, nu ska jag måla naglarna!

Tåg imorgon

Imorgon tar jag tåget hem till familjen i Östersund. Eftersom jag åker från Örebro kommer det säkert vara helt olika väder på resan, svårt att veta vad man ska ha på sig.. Och vad man ska packa.. Jag gör mest massa annat istället för att packa nu. Lyssnar på musik, spelar gitarr. Men nu ska jag packa ner några fler plagg, så kommer det säkert kännas lite bättre :P

Willys

Idag har vi haft besök av Dennis lillebror, mamma och sambo, trevligt. Eftersom de kom med bil passade vi på att storhandla på Willys. Jag ska ju visserligen åka hemåt på lördag, men jag tror inte att Dennis hinner äta upp allt vi köpte medan jag är borta :) Innan vi skulle handla åt vi varsin god stenugnsbakad pizza. Tjejen i kassan spanade på min t-shirt länge och frågade tilll slut vart jag hade köpt den och sa att det var så fin färg på den. Det roliga är att den är vit med mörkgrått tryck, haha :)


Efter de hade åkt blev vi sjukt trötta och somnade en stund. Jag är fortfarande trött, men jag tänkte se Twin Peaks som jag har börjat kolla på. Det går på kanal 9 onsdagar och torsdagar kl 22.45.

Jordgubbar!

Idag har jag köpt 8 liter jordgubbar på stan, det kändes lite fult, men vad gör man inte för att kunna få lite sommarsmak i vinter? ;) (Jag vägrar köpa jordgubbssylt, eller gelé snarare..) En hundring betalade jag för kalaset och när jag kom hem satte jag mig i skuggan på baksidan och lyssnade på ljudbok samtidigt som jag snoppade 6 liter jordgubbar. De resterande 2 kan vi få äta upp som de är tyckte jag ;)

Här är hälften av alla jordgubbar jag köpte, så det var en hel del, haha :)


Jag ser ut såhär idag, har inte sytt upp jeansshortsen än, men det uppvikta håller sig hyfsat på plats ändå :)


Jag körde jordgubbarna kanske en liter i taget i matberedaren och sen blandade jag i lite socker. Det stod i kokboken att man skulle ha ½-1 dl socker per liter bär, men jag tog 1 dl för 6 liter bär (minus några bortrensade förstås) och det blev alldeles lagom sött tyckte jag. Rårörda jordgubbar är hur gott som helst! Snart ska vi äta pannkaka med glass och jordgubbar, fy vad gott :) Såhär mycket blev det. Och det mesta bor nu i frysen för att tas fram senare under året. Hoppas det räcker ett tag, hehe.


Jeansshortsfix

Jag fick ett ryck och klippte av mina jeansshorts som jag inte riktigt trivdes i för att det var så knäpp längd på dem. På mig slutade de typ på mitten av knät och det såg lite skumt ut. Så jag tog helt enkelt saxen och klippte av dem till en bättre längd. Kanske syr upp dem imorgon, eller så väntar jag tills jag kommer hem till päronen, mamma har nog någon snygg jeanstråd, jag har bara tråkig svart typ.. Tänkte sy om en klänning också, kom på ett mycket mer smickrande sätt att ha den på i lördags, så jag tänkte sy om den lite. Ni får se bilder sen förstås :)

Inte världens bästa bilder och bara uppvikta än så länge, men vad tycks? :) Jag kom förstås på att jag skulle ta före- och efterbilder när jag redan hade klippt av det ena benet, haha.




Baksidan

Tog ju några bilder igår som jag totalt glömde bort att visa er! Men det har sett i princip likadant ut idag ;) Är lite sur för att spännet på min favoritbikini gick sönder igår.. Men jag sydde ihop istället, så nu får jag dra över huvudet. Funkar det med.

Här ligger jag på baksidan fram till typ halv tre, sen försvinner solen och jag får byta till framsidan istället ;)


Hej fräknar!

Tropisk värme

Idag har jag återigen haft en slappdag, så himla skönt väder! Soligt, men som tur var lite molnigt, annars hade det nog blivit olidligt att ligga ute och sola utan en sjö eller ett hav i närheten.. Det känns verkligen som man är utomlands, det är sån tropisk värme. 34 grader i skuggan uppmätte jag som mest idag. Och det var inte ens i närheten av hettan igår, så igår var det säkert närmare 40 grader..

Dagen började visserligen inte så slappt, jag och Emma repade lite låtar inför förhoppningsvis kommande spelningar. Måste ju vara beredda innan eftersom folk är urusla på att höra av sig i god tid. Framförhållning verkar inte existera riktigt..

Här ligger jag på eftermiddagarna när solen har försvunnit från baksidan.. Bra att man kan förflytta sig till framsidan istället då, det är ju typ som en balkong fast på bottenvåningen, så folk kan knappt se in, ganska skönt när man som jag inte riktigt trivs i bikini bland massa folk.. Paraplyet hade jag för att få skugga i ansiktet, blir ju överhettad annars! Fräknig har jag blivit också!


Har mumsat egengjord ananasglass idag. Väldigt avancerat att tillverka :P Köpte ananasjuice till drinkarna igår och det var ganska mycket kvar, så jag hällde ner i några små plastbehållare som jag har köpt på öb eller nåt. Och så skjuts in i frysen, haha. Riktigt gott och praktiskt i den här värmen :) Bilderna tog jag alldeles nyss, är inte så mycket sol kvar där nu på kvällskvisten.. Kul att jag har fått tre olika färger i ansiktet på bilderna, men jag ser brunast ut på den ovan, så vi säger att det är så jag ser ut ;)


Bröllopsspelning

Igår hade jag och Emma en spelning på ett bröllop. Brudparet var jättefina och trevliga och verkade uppskatta sången, så det var roligt :) De hade valt Vem vet, kanske ingen låt som jag hade valt till ett bröllop.. Versen är ju fin, men refrängen är sådär. Men de var himla nöjda efteråt :) Mindre roligt var att det nog var årets varmaste dag igår, 30 grader skulle det bli enligt yr.no och det var nog ännu mer.. Inte så kul att bära på en gitarr på stan då..

Vi var förstås tvungna att belöna oss med jordgubbar och vi köpte två paket för 25 kr istället för ett paket för 50 kr som det kostade vid midsommar.. Mycket bättre pris nu, man skipper skämmas för att man äter jordgubbar :P

Sent på kvällen/natten satt vi ute och åt jordgubbar med glass och drack goda drinkar i bara tunn sommarklänning. Var tvungna att ta på oss lite mer sen för att inte bli uppätna av myggen, men det blev nästan för varmt, det var närmare 30 grader vid midnatt, det känns inte som man är i Sverige då!

Tokiga Emma, hon brukar inte ha sån hållning annars, hahaha :)


Vaaaarmt!

Vad varmt det har varit idag! Och imorgon blir det ännu värre :P Jag har solat och läst idag med, som sig bör när det är fint väder. Har förstås övat lite inför bröllopsspelningen imorgon också, det kan ju vara på sin plats. Stackars brudparet lär ju svettas massor i de 30 grader och strålande sol som väntar imorgon..

Idag har jag på mig min andra solklänning, haha. Känns lite fult att använda dem flera dagar (snart veckor) i rad, men jag har ju mest på mig bikini när jag är ute :)



Jag har precis skapat en underblogg till denna där jag tänkte lägga upp lite texter, börjar med några gamla och sen kommer säkert några nya också. Ni hittar den på http://mejline.blogg.se/texter ifall ni är intresserade. Det blir nog mest dikter och noveller. Och kanske några låttexter, fast det är ju inte samma sak utan musiken till..

Nattens skratt

Hahaha, jag kan inte låta bli att skratta högt. Hittade precis en helknäpp grej som min lillebror skrev med sådana kylskåpspoesimagneter när han var 10 år. Verkligen klockrent! Håll i er nu, här kommer det:

J A G  V I L L  A L L T I D  B L I  P O E T  S Å  A T T  J A G  K A N  V Ä C K A  M I N  R O S A  F R I S Y R

Haket

Varför skriver jag aldrig längre? Eller jo, det gör jag ju, jag bloggar nästan varje dag, men för några år sen, ganska många om jag tänker efter, älskade jag att skriva noveller och dikter. Jag har kommit ifrån det tyvärr. Kanske borde sätta mig ner och skriva en novell, nu när jag är ledig och har nästan all tid i världen.. Läste precis en novell som jag skrev när jag gick i nian, jag skrev ju riktigt bra om jag ska vara ärlig! Några smågrejer jag skulle ändra på bara, men inte alls mycket. Jag borde sätta mig ner och skriva på riktigt, precis vad jag vill, det var alldeles för längesen. Det vi måste skriva i skolan är ju inte på långa vägar lika roligt som att få hitta på allting själv!

Har lite av en nostalgidag idag som ni kanske märker. Jag har det någon gång ibland, sisådär en gång om året kanske, om ens det. Sitter och läser igenom massa grejer som jag har lagt upp på haket.com. Någon mer som varit/är aktiv där?

Mer helgonnostalgi

Läser igenom min dagbok på helgon nu. Mycket känslor och upp och ner.. Och mitt bland allt hittade jag det här inlägget från när jag gick i gymnasiet, hahaha. Så himla fult! Måste nog gå igenom fler dagböcker, får mig alltid ett gott skratt. Förutom de inlägg som nästan får mig att gråta förstås.. Som sagt, mycket känslor och upp och ner..

____________________________________________
”spy upp det, så att säga”
jag och ida för noggrann statistik över antalet så att säga våran psykologilärare
så att sägastig yttrar per lektion (cirka 70 min)

må 26/1 : 75
ti 27/2 : 84

må 2/2 : 64
ti 3/2 : 84

84 är tydligen standard på tisdagar. vi hoppas på ett nytt rekord snarast!



mina favoritcitat än så länge är:

man går ju inte i terapi för att man inte har något annat att göra, så att säga.

och

spy upp det, så att säga.


återkommer nog nästa vecka med uppdateringar ;)
____________________________________________

Han var helt galen! Han sa verkligen så att säga hela tiden. Dessutom avslutade han i princip alla meningar med va. Ännu mer galet var att vissa inte ens reagerade på det, det var typ det enda jag hörde när han pratade.. "Hej, jag heter så att säga Stig och jag kommer från så att säga Härnösand där jag bor med min så att säga fru, va. Nu så att säga pendlar jag och bor så att säga här på veckorna så att säga, va."

Helgon

En gång i tiden var jag aktiv på helgon, det var flera år sen sist, brukar gå in där lite då och då och nu hittade jag texten till en låt jag skrev för typ tre år sen. Låten är faktiskt väldigt fin, borde spela in den någon gång. Tänk er lugnt, lite svävande och mycket piano. Tror faktiskt att jag satt och spelade och kom på melodin och kompet först, texten kom senare för ovanlighetens skull.. Det var ganska längesen jag skrev en låt sist. Eller ja, jag och Emma skrev ju SMASK-låten nu i vintras, men det är inte riktigt samma sak ;) Det känns lite som jag blottar mig här, blev lite tårögd när jag läste faktiskt. Jag och Dennis hade varit tillsammans i ungefär ett halvår när jag skrev den.. Den kanske inte säger så mycket för er, men för mig gör den det.


Kyla
En ensam själ, jag är på flykt
Jag fryser alltid så
Jag är beredd att försvinna, beredd att gå
När du ber mig komma in

Du viskar svagt, jag tar din hand

Du leder mig långt bort
Min iskalla i din varma hand
Din trygghet blir mitt hopp

Jag stannar, jag är kvar hos dig

Jag kan inte förstå
Hur kan jag våga stanna kvar?
Jag var beredd att gå

Du säger ”kom, jag värmer dig”

En filt, en kaffekopp
Men din blick är det enda som just nu
Kan smälta isen i min kropp

Jag somnar, jag är kvar hos dig

Jag kan inte förstå
Hur kan jag våga stanna kvar?
Som var beredd att gå

En ensam själ, jag var på flykt

En lätt kyss på min kind
Och min kyla smälter, rinner ut
Min hud blir varm mot din

När jag vaknar är du kvar hos mig

Nu börjar jag förstå
Jag kommer alltid stanna kvar
Jag kommer aldrig gå


RSS 2.0