Bröllopsspelning

Igår hade jag och Emma en spelning på ett bröllop. Brudparet var jättefina och trevliga och verkade uppskatta sången, så det var roligt :) De hade valt Vem vet, kanske ingen låt som jag hade valt till ett bröllop.. Versen är ju fin, men refrängen är sådär. Men de var himla nöjda efteråt :) Mindre roligt var att det nog var årets varmaste dag igår, 30 grader skulle det bli enligt yr.no och det var nog ännu mer.. Inte så kul att bära på en gitarr på stan då..

Vi var förstås tvungna att belöna oss med jordgubbar och vi köpte två paket för 25 kr istället för ett paket för 50 kr som det kostade vid midsommar.. Mycket bättre pris nu, man skipper skämmas för att man äter jordgubbar :P

Sent på kvällen/natten satt vi ute och åt jordgubbar med glass och drack goda drinkar i bara tunn sommarklänning. Var tvungna att ta på oss lite mer sen för att inte bli uppätna av myggen, men det blev nästan för varmt, det var närmare 30 grader vid midnatt, det känns inte som man är i Sverige då!

Tokiga Emma, hon brukar inte ha sån hållning annars, hahaha :)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Låter som en mysig kväll =)

2010-07-04 @ 20:21:41
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Maria

Vad härligt att det gick rba på bröllopsspelningen!!! lite konstigt val av låt kanske,men det är ju som sagt upp till brudparet.Jordgubbar is the shit!

2010-07-04 @ 20:53:41
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Wiilow [ foto tankar känslor ]

Åh vad mysigt gumman.

Jag tkr det var jätte synd att jag inte kunde ses.



Hur mår du?

2010-07-06 @ 22:42:18
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0