Städdag

Idag har vi minsann städat. Har vikt ihop tusentals kläder känns det som.. Vi har varit lite dåliga på det när vi har tvättat, så då blir det en del.. Har diskat ett berg också. Och rensat bort massa grejer på en byrå i sovrummet, den har inte sett solens ljus på väääldigt länge, haha. Dock hann vi inte riktigt göra klart allt, så imorgon blir det att dammsuga lite mer. Det blev en kvällspromenad istället för morgonpromenad idag, det var inte så lockande att gå ut i spöregn imorse..

Knäpp lunch

Jag åt en väldigt knäpp lunch förut. Bakad potatis, kidneybönbiffar och potatissallad med lite avocado i. Haha, så kan det gå när man rensar kylskåpet. Men det var faktiskt gott, hade inget annat klet än potatissallad och någon slags röra måste man ju ha om man äter bakad potatis :) Och det var så lite kvar att det inte hade räckt till en hel måltid ändå, så det blev ju perfekt.

Eftersom det regnar idag så har vi en städdag. Man har ju verkligen ingen lust att städa när solen skiner så fint, det har gett sina spår i lägenheten, så det kanske är tur att det äntligen blev regn :) Solen tittar fram ibland, men rätt vad det är så börjar det regna igen..

Just det! Vi har fått en spelning på lördag, det blir kul. Däremot fattar inte hur folk kan höra av sig så himla sent!? Det var dessutom på ett bröllop. Skulle jag gifta mig skulle jag då verkligen inte vänta tills några dagar innan för att fixa musik, galet!

Spännande

Nu ska jag läsa ut, eller ja, lyssna ut Fyrvaktaren, det är sjukt spännande! Mindre spännande är det med fotbolls-VM, det blir ju knappt några mål, hur kul är det då? :P

Lovade ju lite bilder, här kommer dagens, eller kanske veckans, soloutfit. Har ju mest bikini när jag ligger ute, men den här klänningen är perfekt att bara dra på sig när man ska upp och göra något.. Har en likadan fast röd/orange också, kände mig lite töntig när jag köpte två likadana för nåt år sen, men det ångrar jag inte, använder dem nästan jämt på sommaren :) Svårt att fånga brännan på bild, men jag har fått en del färg nu äntligen!

Ny header

Woho! Jag skickade några bilder till bästa Josefine och bad henne byta ut de bilder som var i de små ramarna i förra headern, bara för att göra den lite somrigare med tanke på årstiden ;) Och så vaknar jag upp till det här tjusiga, med ljusare och somrigare bakgrund och allt! Hon är ju helt otroligt duktig och hjälpsam, jag blev hur nöjd som helst, precis som sist. Ganska roligt också att hon valde en bild på mig iförd min absolut fulaste tröja, men den ser ju bättre ut sådär ihopsmetad med annat, haha :) Det är alltså jag som är fotograf och Josefine som har fixat ihop dem sådär snyggt! Snällare människa får man leta efter. Besök hennes blogg och muntra upp henne lite tycker jag!

Gamla fina vintriga headern:


Nya fina sommarheadern:

Solbränd

Börjar bli lite solbränd nu, får visa er bilder någon dag, nu har jag fullt upp med att ligga ute och läsa/lyssna på ljudbok i solen på dagarna ;) Men idag har vi faktiskt rensat ogräs också, typ vid sju på kvällen och det var fortfarande riktigt varmt. Så himla skönt med sommarvärme! Och tittat på fotboll har jag gjort minsann. Jag är inte så intresserad, men Dennis vill titta, så då kan jag väl sitta bredvid någon gång ibland :)

Har bokat resa hem till Östersund också. 10-20 juli bidde det. Längtar till sommarstugan! Eller egentligen längtar jag mest efter att få bada i en sjö och Svänglingen där stugan ligger är helt perfekt. Alla andra som har stugor där har dem på andra sidan sjön, så man kan sola och bada ganska ostört, jätteskönt. Plus att det brukar kunna vara ganska lagom badtemperatur eftersom den varken är stor eller särskilt djup.

Varmt!

Har ni också finfint väder? Betydligt färre kommentarer än normalt, men om ni har fint väder är det okej ;) Jag var tvungen att gå in en sväng och kyla ner mig, det blir så himla varmt ute. Har legat ute och solat och lyssnat på Fyrvaktaren av Camilla Läckberg i nån timme nu. Lunchdags nu tror jag, sen blir det mer sol. Nästa helg skulle det bli 34 grader här! Idag är det typ 24 och det är tillräckligt varmt!


Glad midsommar!

Hoppas ni hade en fin midsommarafton, det hade i alla fall jag. Grillat, jordgubbar med glass, gitarr och mys med älsklingen på våran uteplats :) Inget regn heller för ovanlighetens skull! Egentligen har vi inte kvällssol, men solen speglade sig i grannens fönster mittemot, så vi fick lite sol ändå :) Här ser ni mina gula naglar också. Gillar det inte riktigt, men var ju tvungen att testa alla färger som var med i fyrpacket. Kanske får ge bort det gula till någon, för jag tror inte jag kommer använda det.. Någon som vill ha? Rosa och orange var helt klart bäst på mig i alla fall!



Jag vaknade lite för tidigt imorse tycker jag, har inte sovit tillräckligt.. Men det blev en promenad innan frukost och sen har jag legat ute i solen och läst och lyssnat på musik, dock inte samtidigt.. Nu har jag precis hittat en ljudbok som jag ska lyssna på, det kan vara ganska skönt att slippa läsa ibland också.

Världens dyraste jordgubbar?

Har precis kommit hem från stan. Jag hade hur mycket som helst att bära på, så när jag inte hittade det jordgubbsståndet jag köpte från sist så fick det bli ett annat istället. Sist jag köpte kostade en liter 20 kr. Nu kostade det 50 kr! Jag trodde inte mina öron, så jag var tvungen att fråga en gång till. Hade tagit upp två tjugor och tyckte att det var för mycket liksom.. Fruktansvärt dyrt! Men en midsommarafton utan jordgubbar funkar liksom inte för mig, så då får det väl kosta då.. Men usch, får snåla på något annat då kanske, haha. Hoppas han skämdes när han tog så mycket betalt! Det skulle jag göra.

Kusinspelning

Ska spela med mina kusiner och bröder om några veckor, fick precis en bild som min kusin Per (basisten på bilden) har knåpat ihop i Paint. Den ska tydligen tryckas på affischen, så himla snygg eller hur? HAHAHA :D


Värmeslag?

Har ni fint väder idag? Här är det jättefint idag med, har vistats ute i princip hela dagen. Fick gå in nyss, för jag trodde jag skulle få värmeslag, sjukt varmt på framsidan, det är lite som en balkong fast vi bor på markplan, så det blir ganska isolerat. 32 grader var det nyss när jag gick in. Så jag tror det kan få räcka med solning för idag. Solen tog mycket mer idag än igår känns det som. Måste köpa ny solkräm också, den börjar ta slut..

Funderar på om jag ska fixa gula naglar ikväll, fast jag vet inte. Tycker inte att jag passar i gult, men det kanske funkar nu med lite solbränna. Måste ju testa när det följde med i 4-packet från H&M.

Promenad innan frukost

Vet inte riktigt om det är min grej att promenera innan frukost, jag blir ju så himla hungrig och orkar inte gå särskilt fort.. Imorse åt jag en banan och drack vatten innan jag gick, var tvungen att gå förbi affären också så det tog lite extra tid. Snacka om att det var gott med frukost när jag kom hem. Fil med keso, banan och vindruvor blev det idag. Snart ska jag ta mig en dusch och sen blir det sola för hela slanten idag också (så då blir jag väl svettig igen, men skit samma).. Låg ute i solen och läste igår, sisådär 5-6 timmar. Jag fick lite färg, så den vill jag förstås bättra på idag. Heja sommarlov med sol!

Spelning för Ernst

Igår spelade jag och Emma på en namngivningsceremoni. Vi hade fixat i ordning och satt oss för att börja spela och sjunga. Så hörde vi en bekant röst som sa "här kommer publiken" och in i rummet spatserade ingen mindre än Ernst Kirchsteiger. Väldigt oväntat måste jag säga, haha. Men det var väl bara att börja sjunga och spela som vanligt. Efter våra 5 låtar frågade han massa grejer, han var jättetrevlig och tyckte att det var så himla häftigt med musik och tyckte att vi skulle fortsätta inspirera med vår sång. Han var precis som man har sett honom på tv, utan strumpor, haha :P Med skor den här gången visserligen, men ändå! Efter ett tag kom det fram att han var morbror till hon som vi var hos, så för henne var det ju inget konstigt att han var där. Roligt var det i alla fall, inte varje dag man träffar honom. Jag har ju iofs sett honom förut när vi sjöng med kören i en kyrka i närheten av där han bor. Och några körkompisar knackade på första bästa hus och frågade efter vägen. Och där bodde Ernst, det kan ni läsa om här, i min gamla blogg (som tydligen har bytt till en jätteful bakgrundsfärg sen jag lämnade den), om ni vill :P



Under spelningen satt han precis bredvid/bakom mig, jag satt längst ut i en soffa lite snett inåt så jag skulle se och höra Emma. Och Ernst satt lite sådär avslappnat som han alltid gör på en hylla.. Ganska bisarr upplevelse, haha. Var tvungen att ringa och berätta för mamma sen. Hon gissade rätt direkt när jag bad henne gissa vem jag hade träffat, haha.

Repa repa repa

Jag kom hem igår kväll vid elva, spelningen igår blev inställd på grund av dåligt väder, himla surt, hade behövt de pengarna.. Men lite skönt var det eftersom vi knappt hade hunnit repa. Repa in 20 låtar på typ tre dagar är inte jättelätt, särskilt inte när man inte är så van vid att spela gitarr.. Men men. Det hade nog gått, vi är ganska samsjungna utan att behöva repa så mycket, så det är skönt :) Och vi lär oss snabbt som tur är. Vi repade onsdag och torsdag, sen spelning torsdag kväll och sen rep hela fredagen. Så mina stackars fingrar som inte är så vana vid att spela på stålsträngad gitarr har lite ont nu. Spelningen i torsdags gick bra, lite ovant att spela för folk som äter och pratar och när det händer massa grejer runtomkring bara. Men ganska skönt också, då lyssnar de kanske inte jätteaktivt ifall man råkar göra nåt fel. Nåt litet felspel och nåt fel ord någon gång, men annars gick det riktigt bra tycker jag. Vi har ju talang om man säger så, haha :P

Imorgon ska vi också spela lite, en kompis till Emma har fått barn och ska ha namngivning imorgon, så vi ska spela några låtar som en present tänkte vi. Tur att jag fick låna Emmas pendlarkort så jag åker gratis ;) Sen hoppas vi på att få spela i Vadstena, de brukar tydligen behöva folk, i så fall kanske det är onsdag, fredag och lördag som gäller typ hela sommaren, det skulle ju vara hur bra som helst! Ska ringa vd:n på måndag. Håll tummarna är ni snälla :)

Idag har jag mest ägnat åt välbehövlig vila, känns inte som jag har haft någon riktig paus sen i tisdags typ.. Vi såg lite på det kungliga bröllopet, när alla gick till kyrkan och själva vigseln typ. Och lite halvt efteråt. Men jag tröttnade rätt snabbt på när de berättade vilka alla var och vilka speciella diadem de hade.. Det blev väldigt tjatigt efter ett tag och jag kan inte påstå att jag bryr mig alls :P Brudparet såg riktigt kära och lyckliga ut och Viktorias klänning var hur fin som helst! Ganska enkel, men så himla vacker, älskade knapparna i ryggen! Såg ni? Vad tycktes?


Har bytt färg på naglarna än en gång. Nu är de lila, som ni kanske ser på de dåliga bilden? Dock är det inte sådär mycket blått i, lite synd för det var nästan snyggare.. Bättre bild när jag orkar ta fram den riktiga kameran :P

Mot Motala

Snart bär det av mot Motala, ska provspela ikväll och förhoppningsvis får vi spela imorgon med. Men vi är ju bra, så varför skulle vi inte få liksom? :P Ska vara om det regnar då.. Kommer antagligen hem på lördag, så vi hörs då!

Rabarberpaj

Idag har jag köpt rabarber för första gången i mitt liv. Är uppvuxen med att ha massor på tomten, så det kändes allt lite konstigt att behöva betala för det, haha. Visserligen har vi två rabarberstackare nu också, men det hade inte räckt till en hel paj. Rabarberpaj är verkligen sommar för mig. Så himla gott!

Idag blev den där promenaden av, som inte blev igår. Så nu har jag äntligen fått duscha, haha. Mitt hår var inte fräscht där ett tag.. Annars då? Sett på nya Shrek och övat gitarr och sång till spelning på fredag. Hoppas den blir av, risk för inställt om det regnar eftersom det är på en restaurang med grill och uteservering på somrarna.

Och just det. Imorse vaknade vi halv åtta av att det lät som att någon grävde upp våran uteplats. Och mycket riktigt, så var det! Vi bad hyresvärden ta bort några buskar för minst en månad sen och har inte hört nåt sen dess. Men imorse dök de alltså upp med grävmaskin, bara sådär. Ganska konstigt att inte prata med oss innan tyckte jag. Men det blev riktigt bra, uteplatsen ser dubbelt så stor ut nu! Så nu har vi nog några fler soltimmar på eftermiddagen, om nu solen vill dyka upp igen vill säga.

Nu blir det CSI och sen läggdags, imorgon ska det minsann övas med Emma!

Vad har jag gjort idag?

Vad har jag gjort idag? Typ inget känns det som. Eller jo, sett några till avsnitt av top model, blir ju beroende. Men det var fel som vann, min favorit kom trea.. Och så har jag pratat med Emma i flera timmar om hur vi ska dela upp låtarna, vem som sjunger vad och vilken tonart och sånt. Vi kanske har en spelning på fredag, hoppas de kan betala bra!

Tänkte ta en promenad på eftermiddagen, men så började det regna och då var jag inte lika sugen längre.. Blir imorgon kanske. Borde verkligen duscha, men det känns ju dumt att göra det innan man tar en powerwalk :P

Adrijana var förbi en sväng också och lämnade tillbaka en bok och lite papper som hon hade lånat. Hon ska jobba ganska nära Örebro i sommar, så vi får se till att umgås lite :)

Mörka halvdåliga webcambilder får ni ikväll, men bättre än inget!

Hairspray

Ser ni på hairspray ikväll? Himla fin och bra musikalfilm :)

Sen när har jag 24 prenumeranter på bloglovin? Sist jag kollade hade jag typ 15, vilka är alla nya? Blir ju jätteglad :D

Rosa naglar

Igår efter att jag hade skrivit att nagellacket satt så bra kände jag att jag var tvungen att diska. Efter det började det lossna lite lack på en nagel och jag kunde förstås inte låta bli att pilla. Det resulterade till slut i en ny färg. Neonrosa från H&Ms fyrpack och allroundlacket från Depend.



Jag kunde inte somna inatt, tog jättelång tid. Så idag är jag ganska seg och det är Britains next top modelmaraton som gäller idag, såg klart Canadas igår. Tur att Dennis kommer hem ikväll så jag slipper sova ensam :)

Dagens ögonskugga

Varför publiceras inte mina inlägg som de ska? Det här är några timmar gammalt, försöker väl igen då!

Måste ju förstås fortsätta testa färgerna i min nya 88-palett! Idag slog jag på stort med samma smink på båda ögonen, det ser ju avsevärt mycket bättre ut! Vilken skillnad det är med olika frisyrer och med eller utan glasögon förresten.



Varning för ego-bilder i det här inlägget! Har tittat massa på Canadas next top model de senaste dagarna, så jag blir ju lite sugen på att leka lite modell, men det där med att få handen att se naturligt avslappnad ut känns ju som ett ganska omöljligt projekt.. Nu var ju syftet att få med nagellacket på bild. Och om jag har handen på ett sätt som känns naturligt så syns det ju inte, haha.



Vad tycker ni förresten om orange och turkos kombo? Jag gillar det! Kanske inte skulle ha orange klänning och turkosa strumpbyxor direkt, men en liten detalj tycker jag är snyggt. Jag är förresten ganska imponerad över mitt nagellack som fortfarande håller så bra, jag spelade massa gitarr igår och eftersom jag hatar plektrum spelar jag ju med naglarna direkt mot strängarna, men de är fortfarande så fina så (dock är jag lite sugen på att byta färg). Kanske allroundlacket från Depend som gör susen? Hade det som både bas- och topplack. Känner mig som värsta beautynörden för tillfället, jag har nog tappat bort den sidan av mig själv, höll på mycket mer med sånt när jag var yngre, men nu har jag blivit så praktisk av mig, ganska tråkigt, så det får det nog bli ändring på eller vad säger ni?


Väntar..

Jag är ensam hemma i helgen och jag är verkligen inget fan av att sova själv, så nu väntar jag på att jag ska bli så trött att jag bara stupar, så jag slipper fundera på alla hemskheter som kan drabba mig bara för att jag är ensam hemma :P Vet inte om det är den bästa strategin direkt, men det brukar funka rätt bra :) Och jag har inga tider att passa imorgon, så det är bara att sova tills jag vaknar. Snart dags för sängen nu, jag är väldigt trött, men inte så jag somnar stående direkt. Och det är ju i princip det jag eftersträvar, haha :)

Nysminkad

Nu har jag sminkat mig, fint va? Haha, skulle kanske inte gå ut så direkt, men jag ville bara testa lite olika färger, så då fick det bli ett grönt och ett rosalila öga. Erkänn att det är såhär du ska ha på bröllopet Maria! ;)
Jag gillar ögonskuggorna massor redan, de var jättelätta att jobba med och till och med en nybörjare som jag kunde få till det bra rätt snabbt :)



Guldprickarna blev rätt fula, men man måste ju testa :P


Trivs faktiskt väldigt bra i den gröna, så det blir nog fler gånger. Fast då på båda ögonen förstås!
Uppdatering: Det blev en till variant såhär på kvällskvisten (längst till höger), men den såg helt störd ut med stängt öga för det blev för mycket i ytterkanten och jag orkade inte fixa till det, haha. Lite mer neutral. Åh, det är jätteroligt att ha så många färger att leka med!


Paket!

Idag fick jag äntligen mitt efterlängtade paket, budade hem en skimrig 88-palett från Tradera för några veckor sen. Den skickades ända från Kina, så det tog sin lilla tid. Men nu är den här! En liten stackare hade gått sönder, men det kan jag leva med. Jag kommer vara ensam hemma i helgen för Dennis ska till Stockholm med några kompisar och se Kiss. Gissa vad jag kommer göra? :P


Nagellack!

Idag har jag varit på stan en sväng. Eftersom jag inte är särskilt rik så blev det ingen dyr shopping, men jag kom hem med några bra saker i alla fall. Det blev ett par nya svarta leggings i 3/4-längd, bra till sommaren. Och ett par svarta capribyxor, kanske inte världens snyggaste plagg, men väldigt sköna och användbara under sommarhalvåret.. Inga spännande saker direkt, förutom nagellacket! Har knappt målat naglarna på flera år, men jag har varit sugen på det ett tag, så när jag hittade dessa 4 godingar för 29,50 på H&M tyckte jag inte att det var något att fundera på :) Som den sanna modebloggaren jag är (nåja) så måste jag förstås göra den obligatoriska nagellacksposen ;)



De sålde massa jordgubbar på stan, så jag var tvungen att köpa årets första paket, så himla gott!


Jag är snygg

Jag har visserligen sommarlov, men idag har jag och Emma varit på skolan hela dagen och letat noter till spelningar i sommar (skolans bibliotek är välutrustat med sånt som tur är). Kopiatorkrångel som vanligt, hatar när det fastnar papper, det händer jätteofta i bibliotekets kopiator! Men nu vet jag nog typ alla ställen det kan fastna på.. Ska snart åka hemåt igen. Bjuder förstås på några photoboothbilder eftersom jag sitter vid en mac för tillfället ;)

Utbytesstudenternas skolavslutning

Idag har jag och 7 körkamrater sjungit på utbytesstudenternas skolavslutning och ätit massa gratis snittar, gratis är gott ;) Innan trodde jag att det skulle bli en ganska långtråkig tillställning, men det var faktiskt oväntat roligt. Särskilt när de ropade upp en massa asiatiska namn som för ett ovant öra lät precis likadana och det dessutom uppstod förvirring bland asiaterna om vem som egentligen ropades upp, haha. Vet inte om proffesorerna var riktigt dåliga på att uttala eller om de hette väldigt lika namn. Det blev väldigt roligt i alla fall :)

Vet inte riktigt hur jag har lyckats fördriva tiden så länge, kom hem vid fyratiden.. Har kollat på lite serier. Och spelat massa gitarr. Och lagat himla god middag (potatis/morotsmos med fetaost och kryddig korv). Typ så..

Och såhär ser jag ut idag. Kände mig somrig trots det mulna vädret.


Sommarens första spelning

Igår kväll hade jag och Emma våran första spelning för sommaren, hoppas det blir många fler! Det var på en privat födelsedagsfest med typ 30 gäster, väldigt trevliga allihopa. Och de verkade verkligen uppskatta att vi sjöng och spelade för dem, så det var riktigt kul! Hoppas alla framtida kunder är lika trevliga :P

Idag var vi och hälsade på Karin en sväng, hon bor i en superfin lägenhet. Nyrenoverad, men i gammaldags stil med högt i tak och stora fönster, jag är riktigt avundsjuk! Sen gick vi en långpromenad i det fina vädret, hade jag vetat det innan hade jag nog tagit ett par andra skor. Hade sandaler nu (som jag aldrig brukar få skavsår av iofs) och har lyckats få en blåsa under varje fot, långt fram på trampdynan typ. Har aldrig någonsin fått det förut, jättekonstigt. Det gör liksom ont att bara stå på foten, inte okej! Väl hemma igen har jag mest suttit ute i solen och läst När Lucy Sullivan skulle gifta sig, himla bra bok :) Har fortfarande inte riktigt fattat att jag faktiskt har sommarlov..

Har fått ett snyggt myggbett i pannan också. Myggor = sommar tyvärr.. Men men, jag är glad ändå :)


DISCOMOVES VIDEO!

Nu ni! Ögonblicket som vi alla (åtminstone jag :P) har väntat på är här! Nu finns min och Emmas älsklingsbebis (haha) på youtube. Det är förstås årets SMASK-låt jag pratar om. Jag är längst, som vanligt :P Med de där skorna och håret såg jag nog ut att vara närmare 2 meter.


Sommarlov!

Nu har jag faktiskt sommarlov. Men det är lite svårt att fatta eftersom jag har haft grejer att göra in i sista sekunden.. Hostar fortfarande massor, så jag kunde inte vara med och sjunga idag på skolavslutningen, lite tråkigt.. Men jag var där och tittade och lyssnade iaf. Det blir konstigt i höst när det fattas massa folk som gick ut nu.. Var inte alls lika jobbigt förra året, för då hade jag inte hunnit lära känna lika många..

Wiihooo!

Idag har jag haft min sista lektion i pedagogik! Wiihooo! Så himla skönt. Och våran snälla fröken sa att alla i gruppen skulle bli godkända på examinationsseminariet idag, otroligt skönt. Hoppas förstås på ett VG, det skulle sitta fint!

Och dessutom har jag fått min efterlängtade SMASK-dvd idag. Ska fixa och lägga upp på youtube så fort jag har tid, så ni också får se! Minns inte riktigt hur man gör när man klipper ut en del från en dvd-skiva, men jag har ju lyckats tidigare, så det borde väl gå den här gången också :P

MEN. Jag hostar fortfarande massor. Inatt var det helt sjukt. Vaknade vid 5 och hostade oavbrutet i säkert en halvtimme. Enligt Dennis så hostar jag i sömnen också tydligen, han hade inte fått så mycket sömn inatt stackarn. Däremot fattar jag inte hur det går till, att jag kan sova mig genom massa hosta verkar ju konstigt :P

Imorgon är det skolavslutning, ganska mysigt tycker jag faktiskt, det känns mer som på riktigt om man får sjunga några sommarsånger.. Jag ska egentligen vara med och sjunga med kören. Jag tänkte göra ett försök eftersom jag ska sluta i kören sen.. Men som det känns nu kommer det inte gå särskilt bra.

Oj, vad tiden går fort. Tur att jag kan sova länge imorgon. Ska dricka upp min varma mjölk nu och sen blir det läggdags.

Gitarren i högsta hugg

Har bara varit hemma idag. Skulle ha suttit i provkör, men som jag skrev igår så funkar det inte riktigt att sjunga när man hostar så mycket. Istället har jag suttit ute i solen och läst i en helt vanlig bok! Det var jättelängesen jag hade tid att läsa något annat än kurslitteratur.. Har läst en examinationsuppgift som ska kommenteras imorgon också.. Måste bara komma på några saker att ta upp.. Så drygt att det inte kan få räcka med att lämna in uppgiften och vara klar sen..

Just nu sitter jag med gitarren och spelar några låtar som jag och Emma ska sjunga och spela på lördag. Inte det lättaste att öva med min röst just nu.. Den vill inte riktigt vara med. Men om jag vilar den några dagar till borde det väl kunna funka. Får öva på gitarren så länge. Och det kräver nog lite mer övning än att sjunga för min del :P


Snart sommarlov!

Nu är det nära till sommarlovet! Emma kom hit vid halv elva igår och sen satt vi hela dagen och kvällen igår plus dagen idag och skrev på vår sista examinationsuppgift i pedagogiken. Vi blev klara idag vid fem eller nåt, himla skönt att bli klar så pass tidigt, det har nog aldrig hänt förut. I vanliga fall brukar det bli att sitta hela kvällen också. Men vi samarbetar bra, så det går fort framåt. Skönt att slippa skriva med någon man inte känner, det hade nog tagit mer tid..

Jag har ju lyckats bli förkyld igen, så himla störande. Precis när jag hade blivit frisk från den förra förkylningen dök det här nya äcklet upp. Jag hostar som en galning idag, sjukt jobbigt. Så imorgon tänker jag vara hemma och krya på mig. Skulle egentligen ha suttit i provkör, men det är ju ingen mening att försöka sjunga när man bara hostar. Dessutom tror jag inte de nervösa viftarna (de som söker kördirigeringskursen alltså :P) uppskattar mitt hostande, så de klarar sig nog bättre utan mig.

Nu ska jag unna mig ett avsnitt CSI, en macka och en till kopp te innan jag går och lägger mig.

RSS 2.0