Solbränd

Börjar bli lite solbränd nu, får visa er bilder någon dag, nu har jag fullt upp med att ligga ute och läsa/lyssna på ljudbok i solen på dagarna ;) Men idag har vi faktiskt rensat ogräs också, typ vid sju på kvällen och det var fortfarande riktigt varmt. Så himla skönt med sommarvärme! Och tittat på fotboll har jag gjort minsann. Jag är inte så intresserad, men Dennis vill titta, så då kan jag väl sitta bredvid någon gång ibland :)

Har bokat resa hem till Östersund också. 10-20 juli bidde det. Längtar till sommarstugan! Eller egentligen längtar jag mest efter att få bada i en sjö och Svänglingen där stugan ligger är helt perfekt. Alla andra som har stugor där har dem på andra sidan sjön, så man kan sola och bada ganska ostört, jätteskönt. Plus att det brukar kunna vara ganska lagom badtemperatur eftersom den varken är stor eller särskilt djup.

Kommentarer
Postat av: Wiilow [ foto tankar känslor ]

underbart väder ja. Men ogräset växer :( jobbigt.



Jag behöver ditt lösenord och inloggnings mail!

2010-06-29 @ 00:54:54
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Sofia

Så galet härligt allting låter! Verkligen sommar. Vilken ljudbok? Älskar att man på någotvis tror att man har mer tid på sommaren (vilket man kanske också har) så man läser och läser!

BAD nu? Shit..jag är en mes och badar typ inte förrän i augusti.

2010-06-29 @ 01:28:13
URL: http://sofiakiller.blogg.se/
Postat av: Maria

Tjusig design! Känns somrig och fin! Jag satt igår och försökte ändra om i designen men gav upp ganska fort, jag kan ju inte sånt här egentligen!

2010-06-29 @ 11:22:50
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Johanna

oh här var det nytt och somrigt :)

2010-06-29 @ 19:22:34
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0