Lyssna på Discomoves!

Tjoho! Jag hittade en länk med en liveinspelning från SMASK. Orkestern spelar lite fel i slutet, eller de slutar spela rättare sagt. Och så ska det inte vara! Men men. Jag är den som sjunger andra halvan av första versen, första halvan av andra versen och understämman i refrängen ;P Längtar tills dvd:n kommer, så ni (och jag!) får se showen också!

Lyssna här!
De andra bidragen finns också på den sidan, klicka på return to previous bara så finns alla 9 bidrag där. Vinnarlåten heter Vi slipper köra solo.

In action

Blev taggad på facebook, en bild från i lördags. På scenen och allt ;)


Faktiskt lite stolt

Jag är faktiskt lite stolt, eller mycket stolt över att självaste HanaPee tyckte såhär om SMASK-outfitsen:

"vilka jävla underbara discooutfitz!!!!

ömma smek /HanaPee"

Snart åker vi! Är nästan färdigpackad, har inte alls mycket med mig, ganska skönt faktiskt :)

En timme för lite..

Fy vad det känns att det saknas en timme. Jag är verkligen inte pigg. Men men, jag får kanske sova på tåget. Idag bär det nämligen av till huvudstaden för att fira mammas födelsedag, kommer hem imorgon kväll tror jag. Äter lite frukost nu, sen måste jag packa klart ;)

SMASK!

Nu ska ni äntligen få veta!

Jag och Emma har alltså skrivit och arrat en låt ihop, jag har sytt kläder och hon har fixat koreografi. Låten heter Discomoves och vårat tjusiga artistnamn är Systrarna Fluff, här kanske ni ser varför? :P


Vårat mål igår var att gå till andra omgången, och det gjorde vi mycket riktigt, sjukt kul att få köra en andra gång! Så här snygga var vi:


Vi hade platåskor också, blev dock ingen bild med dem på. Men mina ser ut såhär:

12 cm klack och 4 cm platå, inget man springer runt med bara sådär direkt, haha. Jag blev säkert nästan 2 meter lång med skor och fluffhår.

Visst är vi ganska lika? Läskigt :P


Poängräkningen var sjukt spännande! De 5 bidrag som fick köra en andra gång var de som var med vid poängräkningen. Vi hade jättemånga supportrar bland våra medtävlande, så himla gulliga! Och för våran del började det med två 12:or! Hur kul som helst! Vi ledde nästan hela vägen och det stod mellan oss och ett annat bidrag som låg hack i häl hela vägen. Men på slutet kom ett tredje bidrag och bara svischade förbi oss, himla typiskt! Det var nog deras nakenchock och gayhumor som gjorde det, svårt att toppa det när man är tjej :P Det var så himla nära hela vägen men vi slutade som trea till slut.. Hade varit så himla kul att få åka till Göteborg och köra på riksfinalen, men det är samtidigt ganska skönt att det är över också. Och vi nådde ju absolut vårt mål. Det hade verkligen kunnat gå hur som helst, många riktigt bra bidrag i år. Så himla spännande! Den som blev mest besviken var nog Dennis, han tyckte att vi skulle ha vunnit och hade röstat massa gånger på oss, jättesött :) Jag tror det hänger mycket på om man känner folk i publiken och vi hade inte så många där tyvärr. Hade vi fått publikens 12:a hade vi vunnit, så jämnt var det!

Ikväll gäller det!

Ikväll är det äntligen SMASK, det vi alla har väntat på, haha :) Jag håller just nu på att packa ner allt jag ska ha med mig. Scenkläder och sånt bor i konserthuset, men jag måste ju ha något att ha på mig på efterfesten ikväll också. Det ska bli så himla kul det här! Lite nervöst börjar det bli nu, men jag tror jag kan det bra egentligen :)

Tänkte ta med mig kameran och ta massa backstagebilder, tror inte jag har möjlighet att ta några under själva föreställningen, men det finns det alltid någon annan som gör :)

Vad gör ni denna lördag?

Scenkläder

Sådärja, nu är scenkläderna till SMASK klara. Jag sydde det sista igår, vi kommer bli så tjusiga så ;) Jag känner mig lite tjatig, men just nu är SMASK i princip det enda jag har tid att tänka på, haha. Imorgon är det nämligen dags! Idag ska vi repa hela eftermiddagen, ska bli kul att höra de andra bidragen också! Någon i Örebro som ska dit imorgon? Biljetter finns på ticnet ;)

Fake


Textil-sko från Skopunkten.com

Jag är himla sugen på dessa fakeconverse från skopunkten, tror faktiskt det blir ett köp när jag har fått pengar. Om de är sköna förstås :)

Har nyss kommit hem. Är ganska trött, det var jag redan imorse när jag tvingade mig själv upp ur sängen 5.45.. Har haft massa lektioner idag, till och med två helt själv eftersom min handledare blev sjuk. Så det blir trevligt med lite extra pengar sen! Inte för att några timmar ger massor av pengar, men några extra hundringar blir det åtminstone!

Smart

Ibland är jag riktigt smart alltså. Sist jag lagade lasagne så gjorde jag ganska mycket. Vilket resulterade i några matlådor. Och det blev jag väldigt glad för nu när jag kom på att det fanns. Annars hade jag varit tvungen att fixa en matlåda till imorgon, men nu är det redan klart, på nolltid! Mer sånt ;)

Ny t-shirt


Har ju glömt att visa min nya t-shirt från H&M, passar på nu när jag är på skolan. Perfekt oversizepassform på mig, 99 kr.


Lite trött och rosiga kinder efter SMASK-repet.. Men nu börjar dansen sitta, skönt! Bara lite smågrejer kvar nu, men det ska nog gå bra! Ska bli så himla kul på lördag!

Tradera igen

Nu äntligen har Emmas SMASK-skor från Tradera kommit, tog typ två veckor.. Mina kom fram på bara några dagar, så det var lite skillnad.. Har även sytt den ena dansarens scenkläder. Inget avancerat, så det gick ganska fort. Visar förstås så fort jag kan! Och! Nu har folk börjat buda på skorna som jag har lagt ut, roligt! Hoppas på att de går upp lite nu bara så jag får tjäna lite pengar :)

Jag måste nog snart gå och lägga mig, är så himla trött. Inte så konstigt iofs, har ju varit uppe sen halv sex imorse och jag somnade alldeles för sent för mitt eget bästa igår. Imorgon ska jag också till Köping, men jag har sovmorgon och kan ta ett tåg som går tre timmar senare än imorse, lyxigt!

Tradera igen

Nu äntligen har Emmas SMASK-skor från Tradera kommit, tog typ två veckor.. Mina kom fram på bara några dagar, så det var lite skillnad.. Har även sytt den ena dansarens scenkläder. Inget avancerat, så det gick ganska fort. Visar förstås så fort jag kan! Och! Nu har folk börjat buda på skorna som jag har lagt ut, roligt! Hoppas på att de går upp lite nu bara så jag får tjäna lite pengar :)

Jag måste nog snart gå och lägga mig, är så himla trött. Inte så konstigt iofs, har ju varit uppe sen halv sex imorse och jag somnade alldeles för sent för mitt eget bästa igår. Imorgon ska jag också till Köping, men jag har sovmorgon och kan ta ett tåg som går tre timmar senare än imorse, lyxigt!

Rephelg

I helgen har det varit SMASK-rephelg. Fullt upp med andra ord. Vi har dansat massor och sjungit med orkestern. Dansen är svår, men det tar sig! Kan den nästan nu. Har faktiskt klarat av den utan att göra fel åtminstone två gånger, nu gäller det bara att göra rätt varje gång. I ett ännu snabbare tempo :P

Ikväll ska jag försöka börja sy dansarnas kläder, inget avancerat, så det går nog ganska fort, gäller bara att börja. Just nu tvättar vi.. Jag är väldigt trött i kroppen nu känner jag, var och tränade en timme förut plus att jag har dansat i kanske 45 min idag. Det dumma är att mitt knä tar stryk på en gång.. Inte så skönt..

SMASK-rep

Jag har fullt upp som vanligt. Och snart ska jag gå och lägga mig för imorgon är det SMASK-rep (jag och Emma är bidrag nr 6). Vi började repa dansen igår kväll förresten, hade även ett pass imorse och ska fortsätta imorgon. Jag är verkligen inte van att dansa och lära mig koreografi, men det går framåt iaf :) Det svåraste är nog att komma ihåg ordningen på allt.. Jag måste förstås kommentera Let's dance förresten, såg dock inte första timmen, för då valde jag Så ska det låta istället. Men äntligen rätt människor i final, jag har hejat på dessa två hela vägen!

Apropå ingenting. En cool video som jag hittade hos Foki. Tydligen är det samma människa som spelar båda instrumenten och sjunger, himla snyggt gjort!

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

Jag lever

Jag har bara inte riktigt tid att uppdatera. Jag har fullt upp med skola och SMASK som vanligt :) Och nu är det läggdags. Sov gott!

Halvledig dag

Ja, idag har jag varit halvt ledig, men har jag hunnit göra något? Nja. Eller något har jag väl förtsås gjort, men tiden går alldeles för fort! Jag har minsann tränat, sjungit i kör och lagt ut 5 par skor på Tradera, hoppas någon nappar! Handlat mat har jag också gjort förresten. Men det känns inte som jag har hunnit göra allt som jag tänkte att jag skulle hinna idag.. Jag skulle ju börja läsa en avhandling till exempel.Typiskt att det inte blev så..

Imorgon är det dags att åka till Köping igen. Så egentligen borde jag ha lagt mig för längesen.. Nåja. Nu är det iaf dags. Godnatt!

Systuga

Eftersom jag är nästan ledig idag så passar jag på att sy. Så nu har jag sytt färdigt det som jag ska ha på mig på SMASK, woho. Det blev himla tjusigt, ni får förstås se så fort jag får visa ;P Två veckor till får ni hålla ut, om ni ens är intresserade :P Har även sytt om ett par byxor, tagit bort bakfickan som bara gjorde att rumpan såg konstig ut plus sprättat upp fållen längst ner och förlängt dem några centimeter. Alla andra syr upp sina byxben, men jag har så långa ben så jag har ofta motsatt problem..


Och icke att förglömma. Idag fyller världens bästa Maria 24 år! Kika in i hennes blogg och säg grattis vettja! :) Bild från Köpenhamn i somras, mycket god glass! Saknar dig, inte okej att vi bor så långt ifrån varandra..

Förrådstädning

Idag har vi fortsatt med städningen som vi påbörjade igår. Nu har vi till och med rensat i förrådet och fått bort några kartonger. Och man kan gå in och stå på golvet utan problem, förut fick man knappt plats att stå med båda fötterna någonstans :P Det är faktiskt ganska roligt när man hittar gamla grejer. Vissa saker ska vi slänga förstås, men det är mest den bättre organiseringen som gör att det är så gott om plats nu. Har hittat några skor och lite kläder som jag ska försöka sälja på Tradera. Vore ju trevligt att tjäna en hacka ;)

Fel låt vann..

Jaha, så vann fel låt i år igen.. Eller låten är helt okej, men jag gillar inte Annas vibrato! Kul att hon blev så himla glad, men det hade ju varit trevligare om det hade varit en bättre sångare :P Min favorit Salem kom ju i alla fall tvåa, alltid nåt.. Vad tyckte ni?

Den stora vårstädningen?

Nåja, vi städar i alla fall, kanske ingen ordentlig storstädning.. Jag funderar på att sälja lite skor på Tradera.. Har ett gäng som jag aldrig använder, kanske är dags att göra sig av med dem? Och varför inte tjäna lite pengar? :) Det lär ju inte bli några stora summor, men man vet aldrig! Det kommer bli mer plats i skohyllorna åtminstone!

Solig lördag

Imorse vaknade jag av mig själv 8.30. Vad har hänt egentligen? Skönt att inte sova bort dagarna iofs, men jag känner inte riktigt igen mig själv. Har varit och tränat och ätit lunch redan. Dags att duscha nu, sen ska vi nog städa, det behövs, som vanligt :P

Nya jeans

Köpte ju ett par nya jeans igår, främst för att ett annat par gick sönder nyss.. Fast det går nog laga om jag orkar. Men det blev en vårigare färg den här gången! Inte riktigt så ljusa som på bilden dock. Visar en bättre bild senare!



Nu ska jag bege mig till skolan för att spela in våran bidragsfilm till SMASK, ska vara en sådan där töntig film innan bidraget, precis som i melodifestivalen ;P

Ooops..

Jag som inte har så mycket pengar råkade shoppa idag.. En ny jacka och ett par jeans. För 500 kr tillsammans, det tyckte jag faktiskt kändes helt okej! Plus att jag precis har fått hem mina coola skor från Tradera! Är så sjukt nöjd :D Visar efter 27:e mars någon gång.. Då är SMASK avklarat :)

Har ju börjat med praktik den här veckan, trivs riktigt bra på skolan! Våra handledare är hur trevliga som helst, hög nivå på eleverna och superbra lokaler. Så vill jag också jobba sen! Känns som att jag har valt rätt yrke iaf, tycker verkligen att det är jätteroligt när eleverna gör framsteg och helt plötsligt kan spela och sjunga skitbra ;) Det enda negativa är att jag måste åka hemifrån 6.15.. Men men. Det går faktiskt oväntat bra. Så länge jag har sovit ordentligt så är det lugnt.

Vinst igen!

Woho, jag känner mig som ett Traderaproffs, trots att jag nyss har börjat, haha. Det är farligt det här, man får ju värsta kicken när man vinner :P Eftersom allt runt SMASK är ganska hemligt än så länge så kan jag tyvärr inte visa er än på några veckor. Men snart så får ni se!

Skön dag!

Vad skönt det är att bara kunna ta det lugnt en dag mitt i veckan såhär! Har tränat för fjärde dagen i rad. Kände att jag var tvungen att passa på när jag hade tid, vilket jag inte kommer ha på några dagar nu, men nu blir det vila tills på fredag åtminstone. Nu är jag visserligen på skolan, har sjungit lite kör. Sen är det dags för SMASK-rep. Men innan det ska jag buda på en till auktion på Tradera. Blir så himla nervös, haha. Men det ser ljust ut än så länge. Hoppas inte det är nån gris som lägger in ett äckligt högt maxbud i sista sekunden som det var igår bara..

Bjuder på två normala och två muppbilder ;) Måste ju sysserlsätta mig medan jag väntar!



Ledig

Godmorgon! Jag har nog i princip aldrig gått upp såhär tidigt på en ledig dag! Eller jag är inte helt ledig, men jag börjar 15.45, så jag har en jättelång sovmorgon iaf. Men jag måste ju lägga mig tidigt ikväll om jag ska ta mig upp imorgon.

Fy vad jag är nyfiken på min Traderavinst! Jag vill ha den nu på en gång!

Ovanligt pigg

Konstigt nog har jag varit ovanligt pigg idag i jämförelse hur jag brukar vara, detta trots att jag har varit uppe sen 05.40. Himla konstigt! Hade en bra första praktikdag iaf. Tror inte det blir några problem att trivas där, känns bra redan :) Förstående handledare också, så jag kan vara ledig några dagar under perioden, vilket är ganska nödvändigt om vi ska få ihop något SMASK-nummer :P Hann med ett träningspass när jag kom hem också, härligt.

Och. Jag har vunnit min första Traderaauktion! Det var sjukt spännande där på slutet. Nu måste jag bara vinna en till om vi ska få några bra skor till SMASK.

Nu är det läggdags här. Jag är visserligen ganska ledig imorgon, men jag tänkte försöka ta mig upp ganska tidigt eftersom jag ska upp 5.40 onsdag och torsdag.. Måste ju få in vanan här, hehe.


Godmorgon

Inte varje dag jag går upp före kl 6! Ska snart åka iväg. Är faktiskt ganska utsövd, gick ju och lade mig tidigt och somnade faktiskt också :P Fast jag vaknade massa gånger och var rädd att jag hade försovit mig.. Nej, nu måste jag sätta fart!

Tidigt

Imorgon ska jag gå upp riktigt tidigt.. Ska åka hemifrån 6.15, så det blir väl upp vid 5.45 eller nåt kanske. Tänkte ta med mig frukost och äta på tåget iaf. Ska nämligen till Köping och ha vfu i några veckor framöver.. Känns sådär just nu, men jag pratade med den ena musikläraren i telefon förut iaf, hon verkade riktigt trevlig.

Var uppe tidigt imorse för att jag skulle bli trött. Och nu är jag faktiskt ganska trött, så jag ska snart gå och lägga mig.

Tradera

Jag skulle ju lägga mig tidigt igår, det gick inte så bra. Jag var nog uppe till två, haha. Och sov ganska länge idag. Men jag har tränat och handlat lite iaf. Annars inte så mycket vettigt, kollat på lite serier och Melodifestivalen förstås. Lite tråkigt att de två som kändes mest melodifestivaliga gick till final, jag gillar överraskningar ju :)

Kollar på tradera efter lite grejer som vi behöver till SMASK, hoppas på att vinna några auktioner sen, det vore himla bra!

I sprättartagen

Jag har en lugn ensam-hemma-kväll denna fredag. Himla skönt tycker jag! Tog ett bad innan det var dags för Let's dance. Och i nyhetspausen kom jag på att jag skulle börja sprätta loss blixtlåset och överdelen till den gröna klänningen jag fyndade på myrorna för några veckor sen. Sagt och gjort, nu är det klart! Måste förstås sy ihop det igen, men det blir inte ikväll, det är jag för trött för. Har trots allt varit uppe sen halv sju imorse..




Och seriöst. Hur kan Willy fortfarande vara kvar i Let's dance nu när det bara är 4 par kvar? Det är inte okej! Det är kul ett tag, men när det börjar närma sig finalen tycker jag faktiskt att det bara ska vara duktiga kvar. Och han är då inte duktig i jämförelse med de andra. Sluta rädda Willy säger jag.

In the datasal

Nu har jag faktiskt slutat för dagen, eller ja, vi slutade tre, men hade lite grejer att göra som vanligt. Och all läsning är klar för några veckor framöver om allt går som jag har tänkt, haha. Så himla skönt med en ledig kväll! Visserligen ska vi greja lite med SMASK, men det är ju roligt!
Sitter i datasalen nu innan jag och Emma ska åka hem. Vad lurig jag ser ut, haha.

Alltså seriöst

Förlåt om jag tjatar, men jag har så fruktansvärt roligt åt det här. Måste sprida till alla, haha. Ju fler gånger jag tittar desto roligare blir det. Inte bra på något sätt, men underhållande är det allt! Har nyss lugnat mig efter världens skrattattack :P Roligast av allt är nog att de ser så sjukt nöjda ut när de spelar "svåra" och "snygga" grejer, hahaha.

"Shine" by Final Placement from sharity world on Vimeo.


Grey's Anatomy

Den mest underbara av alla serier har äntligen börjat igen! Det finns visserligen att se på internet, men när det gäller Grey's vill jag minsann ha bra bild- och ljudkvalitet! Så jag har gett mig till tåls. Och visst var det värt all väntan. Så sjukt bra!

Den här dagen har till stor del bestått av läsning, ca 300 sidor har jag läst idag. Förut tyckte jag att det var hur mycket som helst, men eftersom vi skulle läsa närmare 1000 sidor till förra seminariet kändes det här som piece of cake! Jag har faktiskt hunnit med lite roliga saker  idag också. Jag promenerade både till och från skolan (tar typ en halvtimme dit) i vad jag hade tänkt skulle vara en solig promenad, men solen försvann tyvärr ganska snabbt. Väl på skolan hade jag sånglektion, det är så roligt! Och jag gör sådana framsteg just nu, woho! På vägen hem efteråt hämtade jag upp Adrijana och så gick vi och tränade. Jag är riktigt duktig nu och satsar på 4 gånger i veckan, hittills har jag lyckats hålla det också. Dessvärre kommer det bli svårare att hinna komma iväg nu när jag ska ha VFU i Köping i 5 veckor.. Men men, jag får gå dit på kvällarna.

Nu börjar det bli läggdags här. Imorgon väntar studiegrupp, föreläsning och SMASK-fix. Godnatt!

Ni får en dålig webcam-bild i brist på annat, känns som det var så längesen jag hade en bild..



Hahaha

Dessa killar gav mig ett gott skratt. Sjukt bra musiker eller hur? :P http://vimeo.com/9625670

12 timmars skola

Håhåjaja. Nu har jag minsann varit på skolan från 8-20.. Lite väl länge kan tyckas, men så blir det ibland. Seminarium hela förmiddagen, sen föreläsning efter lunch, därefter hade vi möte om hur vår nästa kursplan ska utformas och vad vi vill att kursen ska innehålla. Det känns himla bra att vi kan få påverka! Och sist men inte minst, jag har fått sjunga SMASK-låten med orkestern som repade för första gången ikväll! Riktigt roligt!

Det jag egentligen vill säga är att jag nu tycker att det är helt okej för mig att ägna resten av kvällen framför tv:n och diverse intelligensbefriade program. Nu tänker jag ge dating in the dark en chans. Det verkar helt hemskt egentligen, men jag ger det ett försök :P

Min måndag

Tog sovmorgon imorse, skönt! Det förtjänade jag eftersom jag hade läst en massa i helgen. Kollade på CSI till frukosten som vanligt, inte så smart att kolla på det när man ska äta, men det blir oftast bara då jag har tid. Sen begav jag mig till skolan, övade sång, träffade studiegruppen och diskuterade, fixade SMASK-krångel, övade sång igen och gick sen till biblioteket och letade litteratur. Så nu har jag nog allt som ska läsas till på fredag, skönt! Och nu tänker jag minsann gå och träna!

RSS 2.0