SMASK!

Nu ska ni äntligen få veta!

Jag och Emma har alltså skrivit och arrat en låt ihop, jag har sytt kläder och hon har fixat koreografi. Låten heter Discomoves och vårat tjusiga artistnamn är Systrarna Fluff, här kanske ni ser varför? :P


Vårat mål igår var att gå till andra omgången, och det gjorde vi mycket riktigt, sjukt kul att få köra en andra gång! Så här snygga var vi:


Vi hade platåskor också, blev dock ingen bild med dem på. Men mina ser ut såhär:

12 cm klack och 4 cm platå, inget man springer runt med bara sådär direkt, haha. Jag blev säkert nästan 2 meter lång med skor och fluffhår.

Visst är vi ganska lika? Läskigt :P


Poängräkningen var sjukt spännande! De 5 bidrag som fick köra en andra gång var de som var med vid poängräkningen. Vi hade jättemånga supportrar bland våra medtävlande, så himla gulliga! Och för våran del började det med två 12:or! Hur kul som helst! Vi ledde nästan hela vägen och det stod mellan oss och ett annat bidrag som låg hack i häl hela vägen. Men på slutet kom ett tredje bidrag och bara svischade förbi oss, himla typiskt! Det var nog deras nakenchock och gayhumor som gjorde det, svårt att toppa det när man är tjej :P Det var så himla nära hela vägen men vi slutade som trea till slut.. Hade varit så himla kul att få åka till Göteborg och köra på riksfinalen, men det är samtidigt ganska skönt att det är över också. Och vi nådde ju absolut vårt mål. Det hade verkligen kunnat gå hur som helst, många riktigt bra bidrag i år. Så himla spännande! Den som blev mest besviken var nog Dennis, han tyckte att vi skulle ha vunnit och hade röstat massa gånger på oss, jättesött :) Jag tror det hänger mycket på om man känner folk i publiken och vi hade inte så många där tyvärr. Hade vi fått publikens 12:a hade vi vunnit, så jämnt var det!

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad synd att ni inte vann!Men ni måste ju varit snyggast iaf! hur går det till när publiken får rösta hos er? I malmö röstar bara jurygrupperna.

2010-03-28 @ 21:35:53
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: hp

hehehe tackar!



vilka jävla underbara discooutfitz!!!!



ömma smek /HanaPee

2010-03-28 @ 23:44:40
URL: http://hanapee.blogg.se/
Postat av: kickan34

coolt! :D Va fina ni va! :O :) Kram

2010-03-29 @ 21:20:18
URL: http://kickan34.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0