Idolrecension 5 nov

Andreas: Det roligaste med honom är ju skämten kring Jihdes fru. Lite falskt ikväll tycker jag, men skönt att han har tonat ner spexet lite.. Och roligt med Jihdepussen efteråt :D

Geir:
Han börjar hitta tillbaka! Men det är fortfarande något som saknas i ögonen tycker jag.. Eller så är det för att de filmar så skumt. Rösten finns definitivt där iaf!

Minnah: Hon växer hela tiden tycker jag, sen är det ju förstås ett plus i kanten att välja en låt av en av mina Idolfavoriter: Adam Lambert. Han var helt grym i American Idol för nåt år sen. Lite för hög tonart dock, blev nervös att hon inte skulle komma upp till de högsta tonerna. Det gick oftast, men inte riktigt varje gång.

Jay:
Undrar vad han har varit för hemsk person innan..? Håller med jurysarna om att hans scenspråk inte riktigt matchar rösten..

Linnea:
Jag är ganska less på jazz faktiskt, tycker inte det är så imponerande att hon sjunger det. Det kan väl jag också om jag vill :P Det är ju hennes hemmaplan, men så häftigt eller originellt var det faktiskt inte..

Elin:
Åk ut nu! Jag är så less på henne! Kom på mig själv med att sitta och hoppas att hon skulle spela eller sjunga fel, moahaha. Och äntligen klagar de på att hon sjunger falskt och har uruselt uttal! Inte med fullt så argt tonfall som mitt visserligen, men ändå :P

Olle:
Älskar när han spelar gitarr. Det här var riktigt bra! Tror vi har lite samma musiksmak han och jag, han väljer så bra låtar! Men jag tycker faktiskt att han är bäst med bara gitarrkomp, han kan drunkna lite med ett helt band bakom sig.


Välgörenhetslåten: Fin låt! Men det var några som förstörde lite med sin falska sång.. Roligt att Andreas var med och sjöng :)
http://www.inbflat.net/

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jay har sysslat en hel del med droger tidigare.

2010-11-06 @ 12:53:01
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Han har gått i samma klass som min kompis Maria, så hon berätta det för mig förra helgen, när jag berätta att jag åkt tåg med honom =)



boken är riktigt bra

2010-11-06 @ 14:40:34
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

haha ja jag har det :)



han har typ aldrig sjungit utan röka på =)

2010-11-06 @ 16:39:05
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: tess

jag tyckte oxå att det var roligt att andreas var ed och sjöng i låten :) och laila och anders som stod å körade =) roligt! men låten i sig var väl sådär... :P

2010-11-06 @ 20:25:06
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: maria wessén

Håller helt med, fattar inte alls grejen med hon Elin, men hon är säkert bra i sin genre :) Där har dom ju inte så höga krav på uttal och att sjunga rent tydligen ;)

2010-11-11 @ 12:14:40
URL: http://hemmapysslat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0