Himym

Uh.. Jag är så seg idag. Vill helst bara sova.. Ska på en föreläsning om eget företagande i eftermiddag, känns inte särskilt lockande, men det kanske är bra att se vad de har att säga om det.. Annars har jag inga lektioner idag. Har precis fixat klart läxan till imorgon, ska bara öva på att spela den lite mer. Pratade med min snälla sångfröken nyss och frågade om det gick bra att skjuta upp veckans sånglektion till nästa. Och det gick så bra så. Jag har inte varit så övningssugen med min energislukande brännskadade handled. Är fortfarande inte, men om jag har en vecka till på mig borde det väl kunna gå.

Handleden mår visserligen bättre, men det gör fortfarande ont och tar mycket energi. Kanske ska unna mig att se nån film eller nåt. Eller åtminstone nya avsnittet av How I met your mother ;)

Kommentarer
Postat av: Johanna

lät inte som någon toppen eftermiddag inte.... men man kan alltid gå i pausen ;) om det inte är bra... fast ofta sitter man kvar ändå, konstigt nog :)



kul du är med och vill bli veckans delux

2010-10-12 @ 11:43:26
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Issa

sv: Jo de har jag väl gjort! :D och jag fick väldigt mycket hjälp av de när jag började spela keyboard eftersom jag kunde så pass mycket teori innan! :D

2010-10-12 @ 12:53:40
URL: http://khia.blogg.se/
Postat av: AMPELOS

vilken mystiskt header

2010-10-12 @ 12:55:55
URL: http://ampelos.se
Postat av: Mary

Det blev tyvärr ingen större skillnad på håret, bara aningens lite rödare och glansigare. Men det gör inte så värst mycket, det blev jämnt ialla fall.

2010-10-12 @ 14:39:41
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: sofia

Bara du inte blir centerartist nu hahah! näämen det är säkert en givande föreläsning. Läste dina slogans i tidigare inlägg. Höll på att skratta på mig haha :D Fyndiga!

Vill också se how i met your mother. älskar marshall! lugnt min favorit! glöm barney liksom!

2010-10-12 @ 16:33:05
URL: http://sofiakiller.blogg.se/
Postat av: jennifer

Hej! Jag undrar ifall du skulle vilja hjälpa mig med att rösta på en klänning jag har designat till en tävling? Jag brinner verkligen för kläddesign och skulle bli hur glad som helst ifall du ville sätta ett betyg (och allra helst en 5:a) Röstar gör du på denna sidan: http://www.yourmoda.se/klanning2010/?id=15373 ,och som tack länkar jag dig i ett inlägg på bloggen men då får du först rösta och sedan kommentera att du gjort det :) Tusen tack på förhand och ha en trevlig kväll <3

2010-10-12 @ 17:48:48
URL: http://jeenlicious.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nu ligger veckans delux uppe! kolla om det blev du!

2010-10-12 @ 22:10:41
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0