The hair

Det blev en konstig matdag idag.. Åt så sen frukost, så det blev nån halvdan lunch vid två, sen åt jag några pannkakor som var kvar när jag kom hem vid 17.30. Och nu är jag lite hungrig igen plus att jag behöver fixa matlåda. Köpte filodeg för någon dag sen, det har jag varit sugen på att testa länge! Så nu blir det någon form av piroger här tror jag :)

Har suttit och arrat några timmar nu ikväll, tiden bara flyger iväg! Men det är väldigt roligt att arra, särskilt när man kommer på nåt som blir skitsnyggt ;) Det kan ta lite tid att ta sig dit, men problemlösningen är liksom en del av charmen tycker jag :)

Håret blev bra, ingen större skillnad mot förut. Bara lite kortare och mindre slitet typ :P Luggen blev sådär, men det blir nog bättre när jag får styla den själv :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Fin i håret som vanligt! Det är alltid svårt med luggen, tycker man oftast får fila till den själv sen hemma. Jag minns inte vad salongen hette där jag klippte mig, men mitt emot bara vara typ. Jag är jättedålig på att klippa mig ofta och har inte hittat nåt frisör här i Malmö än så det blir liksom inte av. Men nu behövs det verkligen!!!

2011-04-06 @ 21:57:31
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Maria

Nej, therese klipper sig i Ystad och jag pallar inte åka dit för det. Jag klippte mig sist hos en fd. jobbarkompis och var jättenöjd när jag gick därifrån men sen upptäckte jag att hon hade tunnat ur det jätte mycket, inte kul! Hon jobbar inte kvar heller så jag får hitta nån ny.

2011-04-06 @ 22:29:29
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Filodeg...aldrig hört talas om...vad är det?



Jag tycker frisyren efter klippningen och det ser annorlunda ut. Fina du Malin ♥

2011-04-07 @ 00:25:59
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Fridis

tjäna pengar på din blogg ?



http://www.lnkjuice.com/ref/1706/



registrea dig här då =)

2011-04-07 @ 00:29:48
URL: http://tadaaaaa.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Svar: Visst är det kul att köpa converse till nästan halva priset?! Jag är sugen på att köpa ett par till, men då vill jag ha ett par höga. Kanske röda eller ett par gråa.

2011-04-07 @ 06:37:42
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Maria

haha, lite smink gör ju att man ser fräschare ut. Men jag var helt sjöblöt efter 10-minuterspromenaden till skolan. Fick upprepa mitt namn 4 gånger på uppropet för att jag är så hes. Det blev dessvärre inte mycket vettigare idag, men det är ju dom här lärarna som är dåliga. Vi har i läxa till nästa gång att skriva ner en rymt (en takt 4/4) innehållande fjärdedelar, åttondelar och halvnoter, den takten ska vi lära varandra i gruppen och sen presentera. Och det var mycket viktigt att skriva rytmen med noter på varsitt papper. haha, jag glider!

2011-04-07 @ 17:44:47
URL: http://lifebymary.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0