Piano

Vilken bra dag jag har haft idag! Massa roliga grejer. Trött har jag varit hela dagen, men både arrangeringslektionen och pianolektionen piggade upp! Jag har inte haft pianolektion på typ två år tror jag.. Så jag kände att det var dags nu. Och den senaste tiden har jag faktiskt varit väldigt sugen på att spela piano, det var rätt längesen jag var det innan. Men nu är jag peppad och det var så himla roligt på lektionen! Vi satt och spelade snyggt groove med tre ackord (lite olika tonarter iofs) och så skulle jag våga testa lite mer. Jag fastnar gärna och gör samma sak på samma ställe. Men nu ska jag minsann ut ur min comfort zone. Och det gick ju jättebra! Jag har absolut massa saker jag måste jobba på, men jag har ju trots allt spelat piano i typ 15 år, så mycket sitter ju i händerna. Nu gäller det bara att våga göra massa, skit samma om det inte alltid blir snyggt. Det blir ju bättre ju mer man håller på. Så nu ska jag spela svängigt och lattja runt på pianot, haha.

Kommentarer
Postat av: TESS

jag har alltid önskat att jag kan spela piano, det är så himla fint! =)

2011-02-15 @ 19:25:49
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: Maria

Låter härligt att du fått tillbaka lite pianosug! Jag brukar inte gilla såna där bars - dem smakar papper tycker jag. Ibland köper jag viktväktargodis, det är inte heller så gott men det funkar.

2011-02-15 @ 19:42:35
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Maria

Tack för all pepp! Du vet då precis vad jag behöver höra!Skönt att du också tror på mig - annars är jag ganska ensam om peppandet. Undrar om man nånsin blir nöjd med sig själv? Jag är så glad att jag har dig! puss & kram

2011-02-16 @ 09:40:59
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: TESS

ja jag får väl göra det ;)

2011-02-16 @ 15:44:08
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Åhh vad jag önskar att jag kunde spela piano

2011-02-16 @ 22:51:25
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0