Zumba

Mitt huvud tar död på mig snart alltså.. Men jag tvigade mig själv att köra lite Zumba förut, i hopp om att huvudet skulle bli bättre. Vet inte om det hjälpte så mycket, men det var rätt skönt att röra på sig en stund, trots att det dunkade i huvudet för varje steg.

Den här dagen  har varit väldigt lång känns det som.. Började med att åka till kulturskolan för möte med sånglärarna som vi skulle ha som handledare. Alla var där, utom min handledare såklart.. Men jag träffade henne precis när vi skulle gå i alla fall, känns skönt att ha fått ett ansikte på namnet iaf. Och det lät som hon hade mycket kör, det passar mig perfekt! Efteråt promenerade jag och Emilia hem till henne för att hämta hennes bil och sen åka till skolan. Passade på att kolla på bilder från hennes bröllop också, så himla fin klänning! Väl på skolan hann jag läsa lite sångdidaktik, spela piano och sjunga. Och det före lunch!

Lunchen bestod av laxsoppa, riktigt gott! Sen var det dags för lunchkonsert, ettornas afroensemble. Coolt med två trummisar faktiskt :)

Eftermiddagen bestod av tre timmars SMASK-arrande innan jag begav mig hemåt i snön. Det gick rätt mycket framåt med arret, så det känns skönt! Det ska vara inne nästa måndag, så det närmar sig med stormsteg!

Och vad har jag egentligen gjort ikväll? Ingen aning, haha. Eller jo, jag har zumbat och lyssnat på massa musik. Och sett American Idol. Tror jag har en ny favorit där, han var grym! Världens register hade han, orättvist :P

Nu är det snart läggdags. Ska bara äta nåt litet innan, så inte kroppen bryts ner efter 20 minuter Zumba express workout, haha.

Kommentarer
Postat av: tess

åh, hoppas att huvudvärken försvinner snart. Du får sova bort den :)

2011-02-10 @ 22:27:05
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: Maria

Usch för huvudvärk! vad duktig du var som körde zumba ändå! Ska blir spännande att höra erat smaskbidrag sen, men det får jag ju vänta på ett bra tag till. puss

2011-02-11 @ 08:28:52
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: therese

Allt bra?:)

2011-02-11 @ 09:55:28
URL: http://browntess.blogg.se/
Postat av: JD | 60 kg ska bort!

jag vill också prova zumba ju :D

2011-02-11 @ 10:06:22
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - livet med LCHF kost..

Svar: Jo det stämmer :) men nu har jag använt de nästan varje dag, i alla fall på jobbet och gymmet så de har börjat bli lite slitna :P

2011-02-11 @ 11:46:07
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: JD | 60 kg ska bort!

skönt att bara ha så lite kvar :) länggtar!!

2011-02-11 @ 14:50:53
URL: http://josdil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0