Mitt 2010 - andra halvåret

I juli var jag ovanligt brun för att vara jag och i Sverige, köpte massa jordgubbar och gjorde sylt och åkte hem till Jämtland för lite semester och en rolig spelning med kusinerna :)








I augusti var vi på bröllop när finaste Maria och Kristian gifte sig. Jag bestämde mig på allvar för att gå ner i vikt och lagade god kalorisnål mat (såsom zucchinilasagne vilket jag måste göra snart igen!) och tränade massor. Färgade håret mörkt igen och spelade på 50-årsfest med Emma där typ alla var dryga, men vi fick ju bra betalt iaf, alltid nåt. Och köpte ännu ett par skor, haha. Mina snyggaste och skönaste pumps i skinn. Himla bra köp!







I september fyndade jag på loppis, fortsatte träna (och såg väldigt stark ut, haha) klippte lugg och belönade mig själv med ett par Reebok easytones för att jag hade varit så duktig och gått ner 5 kg :) Och promenerade med dem till skolan så gott som varje dag. Och framkallade en himla fin canvastavla!





I oktober brände jag handleden på kokhet soppa och hade skitont i flera veckor, inget jag
rekommenderar att testa :P Beställde från H&M för att pigga upp mig och fick några nya favoriter i garderoben :) Fotade lite fina höstbilder och började leta låtar till konsertprojektet. Recenserade Idolerna, införskaffade en himla bra traktörpannna och vikarierade som musiklärare en vecka.





I november firade jag att jag hade gått ner 10 kg med att köpa nya vinterskor och lite nya kläder. Kom hem till en jättefin solnedgång, promenerade i den fina höstsolen, rensade bort massa kläder och skor och jublade när den första snön kom ;) Genomförde tre konserter på två dagar med Mysa och övade massa trummor :)







I december var det fint julpyntat här hemma, jag bakade monsterlussekatter, firade 4-årsdag med Dennis, tyckte att fel person vann Idol (särskilt med tanke på vinnarlåten), beställde nya glasögon, slog in fina julklappar och firade jul hemma i Brunflo med familjen :)








Kommentarer
Postat av: Hanna

Du är så duktig som gått ner så mycket! Hur lyckades du? :)

Gott nytt år på dig, må 2011 bli minst lika bra som 2010 :D

2011-01-01 @ 22:08:20
URL: http://dearhanna.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja skulle jag gifta mig så är den given i kyrkan

2011-01-01 @ 23:35:34
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Maria

Alltså, det har varit väldigt dåligt med skoköp förra året, men modet var ju så fult! Jag hoppas på snyggare skor i år, kläder med för den delen! puss

2011-01-02 @ 00:06:44
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Wiilow [ foto tankar känslor]

Så härlig resume och underbara bilder.



Hoppas du känner dig kryare nu.

Krami

2011-01-02 @ 03:21:26
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: tess

Är riktit impad över hur du lyckats gå ner så mkt i vikt =) du är superfin tjejen!! =)

2011-01-02 @ 12:13:15
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag har också bläddrat igenom HM-katalogen. Hittade EN tunika/klänning jag vill ha, men pasteller är ju inte riktigt våran grej! puss

2011-01-02 @ 13:04:09
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Novembersara.

SV; Nej jag har aldrig testat, vad går det ut på? =)



Du är jätteduktig som gått ner så mycket! Jättefina bilder! Kram!

2011-01-02 @ 13:08:07
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: djoikiis

vad duktig du är som har gått ner så mycket! :)



jag är btw med i en tävling och om du skulle vilja rösta på mih här ( http://mkarlstrom.blogg.se/2010/december/finalisterna-i-fototavlingen.html#comment ) så skulle jag blivit så enormt glad!!! :D jag är bidrag nummer ett i tävlingen och det man vinner (ett stativ) skulle jag verkligen behöva! :O om du röstar på mig och sedan berättar om det för mig på min blogg länkar jag dig i fyra inlägg! :) en grym chans att få nya läsare eftersom min statistik bara stiger! :D



Förlåt om du inte gillar såna här kommentarer men det här betyder verkligen OTROLIGT mycket för mig!! :D kram sötnos<3

2011-01-02 @ 14:54:52
URL: http://djoikiis.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja, dig vet jag ju om =) Men vem fasen sitter på Malta liksom?

2011-01-02 @ 16:36:05
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Maria

Ja, jag gillar blogspot. Tycker om att man kan ha flera kategorier på samma inlägg, och designen är barnsligt enkel att göra om!

2011-01-02 @ 17:37:42
URL: http://lifebymary.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0