Är det möjligt?

Alltså.. Är det möjligt att vara såhär trött? Jag slocknar snart.. Idag har vi repat SMASK-numret massa gånger, så nu sitter det nästan helt. Himla kul! Men vad andfådd man blir av att dansa och sjunga samtidigt, inget jag är van vid direkt!

På eftermiddagen hade jag praktik och höll i tre lektioner helt själv. Det är kul när det man säger och gör funkar och ger stora resultat hos eleverna :) Hade inte hunnit förbereda så mycket alls, men jag har ju ändå rätt mycket att ta av (även om jag inte har haft just sångelever tidigare), så det är bara att improvisera ;) Hursomhelst så kan jag ju rätt mycket mer om sång och musik än högstadieelever :)

Ikväll har jag mest legat i soffan och ätit lite godis.. Så nu har jag ont i magen istället, haha. Får äta lite yoghurt eller nåt så mår den nog bättre. Var tvungen att fräscha upp en låt som jag ska sjunga på torsdag i en provkör, sjöng den litegrann för typ ett år sen och som tur var satt faktiskt det mesta kvar! Skönt, då behöver jag inte ägna massa mer tid åt att lära mig den.. Som om jag skulle ha tid med det den här hektiska veckan :P

Invigde mina nya skor idag med. Ovant att ha så pass höga klackar, okej typ 7-8 cm, men det är högt för mig, jag har det ju så sällan! Men de var rätt sköna att gå i ändå faktiskt, klarade nästan hela dagen ;)



Kommentarer
Postat av: Maria

Snygga skor! Jag letar fortfarande vinterstövlar sedan 3 år tillbaka och nu vill jag har nya vårskor. Hoppas folk lämnar in lite snygga skor på secondhand så att jag kan köpa =) puss

2011-03-28 @ 22:44:31
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Maria

Tack =) Är du lite piggare idag? puss

2011-03-29 @ 09:40:23
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Maria

Hoppas du får må lite bättre snart! puss

2011-03-29 @ 10:40:02
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Hanna

Jag älskar sådana skor! Har nästan ett likadant par som jag använder jämt! :D

2011-03-29 @ 16:31:07
URL: http://dearhanna.blogg.se/
Postat av: karin

finfina :)

2011-03-30 @ 21:28:04
URL: http://trattoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0