Effektiv

Jag måste faktiskt berömma mig själv för att jag har varit så effektiv nu på förmiddagen! Jag struntade helt enkelt i att jag var trött och satte igång med pluggeriet ändå. Och när jag pluggar är det oftast inte så mycket läsa-skriva.. Idag har jag läst lite om arrangering och ackordstaplingar och sen gjort en övning på det där man skulle klämma in 4 olika sätt att harmonisera på (ja, det är krångligt). Sen sjöng jag upp lite samtidigt som jag förberedde uppvärmning för mina vfu-elever i eftermiddag. Och så har jag minsann hunnit öva både sång och piano! Sången övade jag riktigt ordentligt, pianot spelade jag mest på, haha. Men det är ju också övning, att spela och testa lite olika grejer.

Så effektiv är jag sällan tyvärr.. Men det är ju bra när det händer! Nu ska jag nog göra Marias goda morotsbiffar igen :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Shit vad effektiv du har varit då! Det är inte lätt att vara effektiv och kreativ på samma gång heller. Kul att du gillade morotsbifffarna så pass att dem görs en gång till =) puss

2011-03-07 @ 13:59:42
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Maria

Jo, morötterna blir himla nlöta. Jag har inte testat att kram ur dem men det kanske man borde. Mina biffar brukar falla sönder när jag ska vända dem men förra gången gick det jättebra! Dem höll varenda en =)

2011-03-07 @ 20:57:32
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Sofia Werlin - livet med LCHF kost..

Duktig du har varit idag :D

2011-03-07 @ 22:25:08
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Hej!



Åh, visst känner man sig nöjd när man tagit tag i det som man bör.

Mums för morotsbiffarna med.



hoppas du har en bra fortsatt dag i det fina vädret.

Kram till dig från mig

2011-03-08 @ 15:20:42
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0