Första SMASK-repet

Nu är årets första SMASK-rep avklarat! Det var uppdelat i mindre grupper, så jag var bara med när kompet körde.. Och det var ju bara 6 av typ 35 stämmor, så det kommer bli maffigare sen ;) Nu är jag trött igen, det har varit en lång dag.. Ska se på American Idol nu och sen lägga mig. Imorgon ska vi spela in filmen som kommer visas före bidraget. Det kommer bli grymt ;)

Och för er som är nya i min blogg så är SMASK musikhögskolans version av melodifestivalen. Fast bättre och roligare ;) Här kan ni se mina och Emmas låtar från de tre föregående åren :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja, du kan hoppa ner i min resväska =) Jag har inte riktigt fått till crosstrainersarna, jag gör nog lite fel för det är bara skitjobbigt och bränner typ inga kalorier. Jag gör av med mer av att gå snabbt på löpbandet så därför tror jag att jag inte gör rätt. puss

2011-03-03 @ 23:52:09
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

åhhhh jag har pratat med mammsen om Ikea då i samma veva som Smask. Är hon ledig så åker vi och kikar =) Om inte så åker jag dit. Jag måste! Jag vill!



Vilken tid ska jag/vi befinna oss där helst?



2011-03-04 @ 02:56:08
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: JD | 65 kg ska bort!

låter ju kul de där :D



haha tack vad du är snäll ;)

2011-03-04 @ 18:10:45
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Maria

Spännande att höra sitt arr med full orkester =) Men 35 stämmor, det låter ju helt galet! Ni är så duktiga så. SMASK verkar ligger mycket tidigare hos er, tror det är i början av maj här.

2011-03-05 @ 08:50:23
URL: http://lifebymary.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0