NU BYTER JAG BLOGG!

Nu byter jag blogg, hoppas fler än 2 av mina 41 bloglovinföljare väljer att följa med mig! Lämna en liten kommentar så vet jag!

http://mejline.blogspot.com



Följer ni med?

Följer ni med mig om jag byter bloggadress? Är väldigt sugen på blogspot istället, verkar så sjukt mycket smidigare med typ allt! Det enda dåliga är ju att jag inte får med mig mitt arkiv härifrån.. Men jag kan ju ha kvar den här bloggen så är det väl bara att kika här då om man vill :)


mejline.blogspot.com

Nya träningskläder!

Jag var på stan både igår och idag och finkammade alla affärer i jakt på bra och billiga träningskläder. Jag kanske har höga krav på hur de ska sitta, men jag vill ju känna mig bekväm plus att de ska hålla sig på plats medan jag skuttar runt. Kom hem med ett par byxor från h&m och två toppar från inter sport till slut. Än så länge är jag nöjd iaf!


Hade en extremt dålig luggdag idag, det hjälpte inte ens att platta den, det brukar liksom alltid göra susen annars. Men då fick det bli uppsatt lugg istället, kan ju vara kul med lite variation också :)

Lax med Philadelphiaost i ugn

Gjorde precis en jättegod lunch! Det luktade nog gott också, för Zässi var där direkt och ville provsmaka, men det fick hon minsann inte :P Det är halvt egenpåhittat, men jag utgick från det här receptet och ändrade det mesta, haha :)

 

Recept 2 portioner

2 laxfiléer (ca 250 g)

30 g philadelphia tomat och pesto

1 dl matlagningsgrädde

lite ströbröd

salt, pepparmix

 

Gör såhär

Lägg laxfiléerna i ett ugnssäkert fat.

Klicka ut philadelphiaost ovanpå filéerna och häll grädde runt om.

Salta och peppra och strö lite ströbröd ovanpå laxen.

Gratinera i ugnen i 20 min, 150 grader.

Servera med något gott, jag hade röda linser-mos (röda linser kokta i buljong plus lite flytande margarin i slutet).

 

 



RSS 2.0