Awake

Den här hösten har jag arrangerat en låt som jag själv har skrivit. Från början var det bara piano och sång, som vanligt när jag skriver låtar. Och under hösten har det vuxit fram ett arrangemang för stråkkvartett, piano och sång. Igår var första gången någon (förutom arrangeringsläraren) fick höra den. Jag är alltid så feg när det gäller mina egna låtar, det är aldrig någon som får höra dem.. Men nu tyckte jag att det var dags och jag kände verkligen för att göra något riktigt fint med den här låten. Skrev den i början av mitt och Dennis förhållande, när jag var nykär och inte riktigt visste hur det skulle gå, sådär som det är i början av ett förhållande när allt är nytt och spännande och ovisst. Texten är väldigt personlig och det var nog därför jag var så himla nervös igår innan konserten. Jag har inte varit så nervös på flera år tror jag! Självklart ska jag börja min spela-upp-egna-låtar-för-folk-karriär med att ta den låt som är mest personlig och betyder mest för mig. Göra det så jobbigt som möjligt liksom.. Men det gick jättebra och jag fick mycket fint beröm efteråt. Flera som blev rörda till tårar faktiskt. Och med tanke på att vi bara repade en halvtimme på varje låt igår innan konserten så gick det väldigt bra!

Här kan ni titta och lyssna, hoppas ni gillar den! Från att inte våga låta någon höra ens låtar till att lägga ut på youtube är väl ett stort steg? ;)


Kommentarer
Postat av: Maria

Fy vad bra du är och vad maffigt att ha stråket bakom sig också! Jag kanske länkar eller bäddar in klippet på min blogg om det är okej? Det enda negativa är att jag saknar dig och oss lite extra mycket när jag hör dig sjunga! puss

2011-01-15 @ 00:02:21
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: tess

jag har inget fungerande ljud på den här datorn som jag sitter på nu, så jag kan inte lyssna nå... Men jag är nog rät säker på att det låter bra ;) Lovar att lyssna när jag får tillbaka min egen dator i morrn!

2011-01-15 @ 00:29:12
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja det är så skönt och få säga hejdå, det är som en stor sten faller från hjärtat då :) Så allt känns mycket lättare nu :) även om man fortfarande saknar!

2011-01-15 @ 13:18:35
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Tack så mycket!

2011-01-15 @ 13:44:22
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Du är så otroligt duktig på att sjunga!!! Jätte fin låt!!! =)

2011-01-15 @ 14:04:19
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: creations

så fint!!

2011-01-15 @ 15:15:37
URL: http://creations.devote.se
Postat av: Wiilow [ foto tankar känslor]

Men Malin du är så duktig. Blev verkligen rörd när jag lyssnade och såg dig. Du var nervös det syntes men du klarade det och det var underbart vackert.

2011-01-15 @ 20:00:46
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: tess

Helt galet fint! Blev tårögd :) Superfin text, det känns ännu mer speciellt nu när du berättar att du skrev den i början av erat förhållande. Måtte han uppskatta den låten nu ;) Och du har en så himla fin sångröst! Jättebra verkligen!

2011-01-18 @ 17:15:06
URL: http://latess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0