Soool!

Idag är det äntligen sol, för första gången på flera veckor känns det som! Jag hade tänkt åka till Marieberg och köpa lite julklappar idag, jag gjorde mig i ordning och allt, men när det började bli dags att åka så ändrade jag mig. Jag kände verkligen inte för att sitta på en buss så länge. Eller två bussar snarare, det tar typ 1 timme att ta sig dit med de sega stadsbussarna (kanske tar en kvart med bil). Så jag är hemma och lär mig Staffanscollage som jag ska lära ut på tisdag när vi har examination i kördirigering. Har några idéer om hur jag ska gå tillväga i alla fall.

Men lite shopping har jag faktiskt hunnit med ändå. Superbilliga clementiner på coop för 6,90 kr/kg. Jag köpte nästan 3 kg för 20 kr, helt okej ;) Sen fanns det pepparkaksdeg för en femma också. Så det blev en sån pepparkaksdegskorv och en flaska glögg. Så ikväll tänkte jag baka pepparkakor och dricka glögg, mys! Clementinerna slinker ner lite då och då när jag behöver en energikick, det brukar bli några om dagen såhär runt jul, hehe.

Åter till solen. Den är ju förstås inte framme så länge den här årstiden, men jag hann med en liten promenad i alla fall. Kände att jag var tvungen att lapa i mig sol nu eftersom det inte har varit någon sol på flera veckor känns det som. Bara grått och regnigt och äckligt.

Tänkte nästan avsluta inlägget så, men det går ju inte. Det här var ju ett positivt inlägg om solen! Så jag hoppas på mer sol imorgon. Och snö :D

Kommentarer
Postat av: M

Åh det är ju så gott med clementiner =)

Det är typ min energikälla såhärårs:P

2009-12-12 @ 15:50:49
URL: http://lastchancedance.blogg.se/
Postat av: Josefine ☆

tack underbaring!

Låter som en supermysig jul ju.

Bamse kramar!

2009-12-12 @ 21:13:27
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Josefine ☆

du har gehör för det där...det vet jag! Det är verkligen inte dåligt gissat.

Jag tycker inte heller att Agnes är bra....



Massa kramar bästa du!

2009-12-12 @ 21:38:15
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hoppas du haft en skön lördagskväll!

2009-12-12 @ 23:42:33
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Maria Svensson

Hur gick det med pepparkaksbakandet?



Konstigt att det blir två bilder på bloglovin men får se om jag kan fixa det på nåt sätt sen.. Sitter med skiten fortfarande.. Börjar bli rätt less på´t nu..

2009-12-13 @ 00:59:38
URL: http://svenssonsmaria.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

Hoppas att din helg var bra :)

2009-12-14 @ 11:22:46
URL: http://sofija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0