Trots att jag är sjuk..

Trots att jag är sjuk har jag fått en hel del gjort idag. Det går ju bra när man kan ligga i soffan med datorn i knät och göra skolarbete. Har plankat klart min countrylåt och skrivit den snyggt och prydligt i Finale. Finale är ett notskrivningsprogram som definitivt inte är gjort av musiker. En del saker känns väldigt ologiska, men jag har lärt mig några nya saker idag iaf. Fast det värsta är nog när en sak man brukar göra ofta helt plötsligt inte funkar även fast man gör på samma sätt som man alltid har gjort. Det är fruktansvärt störande! Men då får man starta om programmet och vips så funkar det igen, om man har tur, haha. Skitkonstigt..

Har även skrivit klart en wienklassisk stråkkvartettsak till kompositionen. Det var ganska lätt om man jämför med andra läxor vi har fått där, så det gick rätt fort. Bara att lyssna ;) Har börjat kolla på ett schema inför praktiken också, ska lyckas få ihop 40 undervisningstimmar under terminen, när vi samtidigt har vanliga lektioner i skolan. Inte jättesmart uttänkt direkt. Men de kommande tre veckorna är det lite lugnare, så jag ska försöka passa på att få in det mesta där.

Nu ikväll har jag förstås kollat på Idol (heja Erik!) och Grey's Anatomy, mina favoriter. Nu är det läggdags. Har precis druckit två koppar te och är lite sugen på en till, haha. Jag lär ju få gå upp och kissa hundra gånger inatt.. Sov gott alla!

Åh, förresten. Imorgon ska jag minsann till skolan även fast jag är sjuk, för då kommer jazzsångerskan Jeanette Lindström vara där och ha seminarium för oss sångare. Hoppas verkligen hon sjunger något också, hon är grym!

Sjuk..

Blä, nu har jag också blivit sjuk. Dennis blev dunderförkyld i lördags och nu är det tydligen min tur. Fick jätteont i halsen bara sådär igår och det har bara blivit ännu värre. Känner mig halvt febrig och hängig idag, så jag stannar hemma. Skulle bara ha haft gitarrlektion och altstämrep, så jag missar inte så mycket. Tror jag kan behöva ta det lugnt. Fast jag har en hel del läxor att göra, så jag kan inte bara göra ingenting. Men det är skönt att kunna vara hemma och göra dem i alla fall. Har suttit och plankat gehörsläxan nu ett tag, men jag måste ta en paus, blir helt slut i huvudet för det låter mest konstigt, haha. Nu ska jag nog ta mig ett bad och bara slappna av en stund.

Rolig kväll hos Adrijana

Fy vad jag har ont i halsen! Har haft lite halvont sådär på morgnarna, men det har gått över under dagen. Men i eftermiddags slog det verkligen till och nu blir det bara värre och värre hela tiden. Har nyss druckit te, det hjälpte i typ tre sekunder. Nu gör det lika ont igen. Det tycker jag verkligen inte om! Strepsils halstabletter som alltid brukar funka hjälper knappt heller.. Blä!

Har haft en jättetrevlig kväll hos Adrijana i alla fall :) Mycket roligt. Däremot tycker jag verkligen inte om att gå hem ensam på kvällen när det är mörkt.. Tar kanske max 10 min att gå från henne, så det är ju inte särskilt långt. Men obehagligt ändå. Tur att jag hade en påse med kattmatsburkar i som jag kunde använda som vapen, haha. Får ta tag i punkteringen snart så jag kan cykla igen, det känns tryggare på något sätt. Oj, tiden går fort. Nu är det verkligen läggdags. Godnatt!

Tisdag

Inte riktigt lika fullt upp idag som igår, men nog har jag saker att göra alltid! Imorse stressade jag iväg till skolan för att gå på en föreläsning om mansrösten, men den blev inställd. Och jag hade flera timmar kvar tills jag skulle börja. Men eftersom jag fick ett sådant fantastiskt bra låttips av Sara så kunde jag sätta igång med att planka contrylåten. Och jag är så sjukt nöjd över att jag har blivit så snabb på det! Det är verkligen stor skillnad, nu har jag noterat intro, vers och refräng med ackord, melodi och text och allt. Och det tog inte särskilt lång tid heller.

På ensemblen spelade jag mest elgitarr och mina fuskgrejer godkändes av läraren, han tyckte till och med att det var bättre att spela så :) Spelade lite trummor på slutet också, det är så roligt :) Sen var det vox4 (övningskören för kördirigenterna) och vid sextiden var jag hemma igen. Nu har jag precis ätit middag och ska iväg till Adrijana på födelsedagskalas :)

Den ultimata countrylåten?

Nu har jag hittat den ultimata countrylåten, haha. Det låter verkligen country, men jag tycker ändå att det är bra och det brukar jag inte tycka när det gäller country. Tycker ofta att det blir så hysteriskt, haha.

Dixie chicks - Long time gone blir det. Tack snälla Sara för låttipset!


Måndag = fullt upp

Idag har jag minsann gjort massor! Och det här är bara de stora grejerna som har tagit lite tid.. Helt galet.

  • Gehör 8.20. Tycker fortfarande att tiden är så oschysst, så jag måste påpeka det varje gång jag nämner gehör, haha. Men det går ganska bra ändå :)
  • Fika och djupa samtal med Emma och Karin på första rasten
  • Ensemblerep i 1,5 timme, elgitarren känns mer och mer okej att spela
  • Lunch bestående av korvstroganoff och bulgur
  • Renskrivning och utskrivning av läxa, kolla upp lite andra saker till didaktiken
  • Ämnesdidaktik då jag höll i en superspeedad musikhistoria/lyssningslektion om rock'n'roll och lite sånt
  • Hemfärd med en buss som jag verkligen tajmade in bra, jag slapp springa och fick stå och vänta i max 30 sekunder
  • Sökning efter countrylåt att spela i klassensemble (GE MIG TIPS! jag har superdålig koll på country)
  • Besök av Olov och Markus som skulle låna en tråkig pedagogikbok
  • Middag bestående av gröt, haha
  • Vattenaerobics (min måndagstradition)
  • Storhandling på Willys med Jenny som har bil, guld värt!
  • Kvällspyttipanna
  • Snabbkoll av idolernas insatser
Egentligen skulle vi ha tvättat ikväll också. Men det blev världens oväder med spöregn och hagel så det kändes inte så lockande, särskilt inte när jag är så förbaskat trött. Så det får bli en annan dag. Nu ska jag kolla på vilka som klarar sig i Idol och sen blir det Sveriges fulaste hem med datorn i knät i sängen.  Godnatt!

Har ni haft lika fullt upp som jag idag?

Läxsöndag

Fy vad mycket skolarbete jag har haft att göra idag, jag som hade velat vila.. Men nu är jag nog klar med läxorna tills imorgon i alla fall. Det borde vara olagligt att ha läxor till måndagar, haha. Jag unnade mig faktiskt att gå på en bra konsert med vokalgruppen Vocado, de hade konsert på skolan kl 15. När jag ändå var där passade jag på att öva elgitarr både före och efter konserten. Hatar elgitarrer som inte går att stämma, det låter ju skit! Men men, jag övade ändå och har nog räknat ut hur jag ska spela för att det ska gå någorlunda bra imorgon på ensemblerepet.

Nu ska jag läsa igenom det jag har skrivit inför morgondagens ämnesdidaktiklektion och kanske öva lite mer gitarr. Och duscha så jag slipper göra det imorgon bitti.


De nya svarta


Syns inte jättebra vad som är vad eftersom allt är svart, haha. Men idag har jag invigt mina nya svarta kläder som jag köpte igår på H&M. Koftan är lång och skön (och knapparna sitter rakt, bara jag som står snett :P) och kjolen är helt underbar, den kommer jag använda mycket känner jag! Mjuk och skön och alldeles lagom lång. Ganska bred resår i midjan också, så den kan hålla in lite fläsk ;P Ett riktigt bra köp!


Till och med de nya strumporna är på. Många spännande saker som ligger på golvet, haha, men det bjuder jag på! Det är fickor på koftan, lite svårt att se kanske. I like it.

Pizza till frukost?

Jag känner mig sjuk. Och jag mår inte direkt bättre av att grannarna spelar och sjunger Jag vill vara din Margareta. Hahaha. Det låter verkligen inte bra alltså.. Jag vaknade sent idag, trots att jag nog somnade vid halv ett eller något. Men inte är jag pigg för det. Får man äta pizza till frukost? Har en halv kebabpizza kvar sen igår som jag är lite sugen på nu..

Resultatet av morgonens frukostshopping

Klockan åtta spatserade jag in på H&M och det var redan en hel del folk där. Men inte mer än en vanlig fredag liksom. Det var inga problem att komma in i provrum och så (dels för att jag var smart och gick ner till barnavdelningen, haha).

Resultatet blev detta:

Det blev lite basplagg, men sådana är ju viktiga! Och bara svart, haha, men som sagt; basplagg. Det är okej om de är svarta! Det är alltså en kofta (i storlek S som jag egentligen inte kan ha, men den satt jättebra), leggings, en kjol och 5-pack strumpor i klädväg för den som inte ser :P Rakhyvlar, rakgel, hudcreme, torrshampoo, hårsnoddar, hårnålar och en hårfärg till Dennis. Allt detta för 700 kr. Jag är nöjd!

Jag köpte dessutom något så roligt som en cykelpump och ett reparationskit för att kunna laga punkteringen på min cykel. Inte på H&M dock, haha. Clas Ohlson kunde erbjuda mig detta.

Det kändes lite konstigt att börja shoppa klockan 8 och vara klar för hemfärd innan 11. Men men, ganska skönt att vara klar tidigt också! Nu ska jag fixa lunch och sen åka till skolan för ett stämrep med kammarkörsaltarna. På återseende!

Frukostshopping

Nu är jag uppe tidigt igen. Ska iväg på VIP-frukostshopping på H&M mellan 7.30 och 9.30, fast jag kommer nog dit vid åtta ungefär.. Har skrivit upp en liten lista på vad jag behöver, kan ju lika gärna passa på att handla det när jag har 20% rabatt!

Vinkande utbytesstudent

Nu känns det att skolan är igång på riktigt. Det är redan mycket att göra och mer kommer det bli.. Tog sovmorgon till nio imorse, för jag var så sjukt trött igår. Fick inte så mycket gjort på förmiddagen, begav mig till skolan vid elva och kom hem sex. När jag skulle åka hem kom det en indisk (gissar jag) utbytesstudent som direkt började prata med mig vid busshållplatsen. Jag är inte van vid att helt främmande människor helt plötsligt ska prata med en. Men han var trevlig, dock var det sjukt svårt att fatta vad han sa på grund av det indiska uttalet, haha. När jag hade klivit av bussen så vinkade han åt mig och såg jätteglad ut, hahaha. Var inte riktigt beredd på det, men jag vinkade förstås tillbaka eftersom jag är så snäll :P

Nu ligger jag i soffan och lyssnar på en låt som vi ska planka till gehöret. Lyssnar in mig lite först innan jag börjar skriva något. Snart blir det förstås idol, musiknörd som jag är.


Bjuder på en fantastisk frisyr från när jag var typ 16, haha. Vad tycks Maria? Du brukar ju ha ett öga för härliga frisyrer ;)

Rubrikfantasin är inte på topp..

Återigen har jag gråtit till Grey's Anatomy. Ikväll visar de säsongsavslutningen från senaste säsongen eftersom den nya börjar om en vecka. Jag längtar ihjäl mig!

Nu ska jag gå och träna. Är inte särskilt pepp, men det är bara att gå dit så går det av sig själv typ.. Eller ja, jag måste ju anstränga mig förstås, men det jobbigaste är egentligen att ta sig iväg. Och nu är det dags!

Påfågelklänning

Det blir många inlägg på raken här känner jag. Men det är bäst jag tar det medan jag kommer ihåg. Hade på mig den här klänningen förra veckan någon gång. Den är från Matthew Williamsons kollektion för H&M i våras. Kostade egentligen 498 tror jag, men jag fyndade den för 149. Och den känns väldigt jag, precis sådana färger som jag gillar. Så jag är nöjd!


Dagens frisyr

Jag utlovade ju bättre bilder på min frisyr idag. Eftersom jag har varit ute i halvstormen flera gånger idag så ser den inte riktigt lika välpolerad ut som imorse, haha. Jag har alltså gjort en inbakad fläta på ena sidan som till slut blir en större fläta på andra sidan. Kass förklaring, haha. Men såhär ser det ut i alla fall.


Utan blixt.


Med blixt. Hårfärgen går ur snabbt tycker jag! Nu är det ljusare och rödare igen..

Stressdag..

Fy, den här dagen blev inte alls som planerat. Vi hade ett VFU-möte imorse som skulle ta en timme, men drog ut lite på tiden. Och efteråt skulle vi tydligen träffa en av våra två handledare. Vilket vi inte hade fått veta eftersom han inte svarade på mail, himla dåligt! Jag hade särskilt inte planerat att det skulle ta närmare två timmar, han pratade på som en galning! Så därför blev dagen inte alls som jag hade tänkt. Jag skulle ju hinna åka hem och ta det lugnt, kanske träna på förmiddagen, äta lunch, öva gitarr och vara förberedd till lektionen. Men så blev det alltså inte. Hann äta lunch och spela lite gitarr, men det gick verkligen skitdåligt eftersom jag var så stressad. Gitarrlektionen gick ändå helt okej med tanke på hur dåligt det gick innan. Sen tyckte han att jag skulle spela en ny låt a vista (alltså direkt efter noter jag aldrig har sett förut).. Det går någorlunda på piano, men gitarr är jättesvårt eftersom jag är så ovan.. Nåja. Tror låten jag fick nu var lite lättare i alla fall. Tur det.

Jag är sjukt less just nu, så jag tror jag ska baka muffins eller nåt. Känner att jag kan få unna mig något sött, så kanske jag blir på bättre humör. Eventuellt så går jag och tränar senare, men just nu har jag verkligen ingen lust..

Tidig morgon


Nu har jag varit vaken i en hel timme.. Ska snart stressa iväg till bussen och åka till vfu. Har en inbakad fläta i nacken som flödar ut på vänster sida, haha. Ska försöka komma ihåg att ta en bättre bild sen. Nej, nu hinner jag inte sitta här mer. Hörs sen!

Fullt upp

Idag har det varit full rulle hela dagen. Imorse var det en föreläsning om kvinnorösten, nästa vecka handlar det om mansrösten,det ska bli spännande. Sen direkt efter hade jag komposition, tydligen hade några av oss förstått läxan lite fel och gjort det mycket mer komplicerat än vad det behövde vara.. Lite störigt. Men väldigt lätt att missförstå. "Skriv en imiterande stämma på överkvinten, samt en på underkvarten" betyder för mig att jag ska göra trestämmigt. Men nej, man skulle göra två separata tydligen. En melodi+överstämma. Och en annan med melodi+understämma. Väldigt lätt att missförstå!

På lunchen tog vi det ganska lugnt, hann med ett massageutbyte också, inte alls dumt! Bruksensemblen var jätterolig som vanligt, läraren gjorde massa knäppa danser hela tiden, så jag hade lite svårt att hålla mig för skratt ibland. En liten paus och sen satt jag med i en övningskör för de som läser körpedagog. Riktigt roligt och lärorikt, jag kan ju snappa upp lite dirigeringstips också, även om jag bara sjunger och de dirigerar och får kritik. Dessutom får vi lite betalt, tjoho!

När jag skulle cykla hemåt vid halv sex var det världens storm ute. Och dessutom punka på min cykel. Inte okej! Så jag tog bussen hem, hade ingen lust att undersöka cykeln i storm, så jag ska ta mig en titt en annan gång och försöka avgöra om det är något jag kan laga själv eller om jag ska lämna in den. Fick springa sista biten  till bussen förstås, men jag tog mig nästan ingenstans för det var sådan motvind, haha. Väl hemma blev det lite Grey's Anatomy, jättegod köttfärssås och pasta, massa disk, Idol och övning på gitarr och bas. Det går framåt! Fantastiskt skönt, det har verkligen känts som det står stilla..

Nu ligger jag i sängen och borde egentligen sova för jag ska upp tidigt imorgon och åka till min praktikplats. Tänkte bara kolla klart på Sveriges fulaste hem först.. Ska bara ;)

Försovning!

Jag försov mig imorse, vaknade 7.40 och började 8.20. Så det var till att skynda sig! Men jag hann äta frukost, välja kläder, packa ihop mina grejer och till och med fixa håret innan jag åkte. Och jag kom bara en minut försent, men det var för att vi hade bytt sal imorse.. Cyklade till skolan på 8 minuter, det tar normalt minst 10..

Trots det har dagen varit helt okej och jag känner mig inte så värst stressad. Ska snart äta lunch och sen ha en liten musikhistorialektion. Det känns skitläskigt, men men.. Det får väl gå. Har massa musikexempel och det är ju alltid roligt att lyssna på. Mycket roligare än att lyssna på någon som pratar i alla fall.


Händelserik promenad

Nu har jag tränat, det blev styrka och sen en promenad utomhus i solen istället för att stå inne vid en maskin. På promenaden hände det mycket, haha. Adrijana ringde, jag lyckades tappa min nyckel och hitta den igen. Den måste ha ramlat ur fickan när jag skulle ta upp mp3-spelaren för att stänga av musiken. Inte så lätt att prata i telefon med musik i öronen. Jag hann gå en bit innan jag upptäckte att nyckeln var borta, så det var bara till att vända. Så det blev en lite annorlunda runda än vanligt, men det gör ju inget.

Har precis ätit lunch. Det blir rester för hela slanten nu ett tag. Har väldigt dåligt med pengar tills på fredag, tur att jag är bra på att göra matlådor och frysa in. Så det finns lite att ta av i alla fall. Nu väntar duschen på mig. Vad gör ni idag?

I väntan på frukost..

Nu har jag varit vaken i en timme ungefär. Det är nog dags att äta frukost. Jag tycker att det blir så mycket godare att äta när jag har varit uppe ett tag. Funderar på om jag ska gå och träna senare.. Men jag har ont i halsen, så det kanske är en dum idé.. Får se, de har öppet till fem idag, så jag har några timmar kvar att bestämma mig.

Alltså, min kära granne. Sluta sjung någon gång, det låter skit!

Redan färdig?

Jag tror faktiskt att jag redan är klar med min musikhistorialektion! Jag som var så orolig tidigare i veckan att jag aldrig skulle lyckas komma på något. Men det gick ju riktigt smidigt. Särskilt när man har bra anteckningar sen förut att använda sig av. Det känns lite fel att ta någon annans upplägg, men å andra sidan måste jag ju få använda mig av det jag har lärt mig. Varför ändra ett vinnande koncept liksom? :) Dessutom kommer det ju inte bli precis likadant när jag ska prata om det som när någon annan gör det.. Man lägger ju alltid sin personliga prägel på det man gör. Dessutom kommer jag nog hitta på mer egna grejer när det gäller saker jag är mer intresserad av och bra på, dvs inte musikhistoria :P Visst är jag bra på att övertala mig själv? Haha, jag börjar bli lite av en expert på det känner jag!

Fy, nu är det kallt här ute.. Jag går in istället.

Nya örhängen

Eller ja, jag köpte dem förra måndagen, invigde dem igår.

Dålig webkamerabild utomhus, men det syns ungefär hur de ser ut i alla fall. En rund träplatta med guldmönster på. H&M, 39 kr om jag inte minns fel.

Jag sitter alltså ute för tillfället, med en filt eftersom det är lite kallt ni skuggan. Ska försöka planera en musikhistorialektion till på måndag.. Det känns verkligen skitsvårt. Men jag ska försöka nu. Har nog kommit på vad den ska handla om åtminstone. Och jag kom på den smarta idén att använda mig av musikhistoriatentan som jag skrev i våras, där gjorde jag en grym sammanfattning av hela 1900-talets musik typ. Jag har säkert redan skrivit att jag kom på det igår natt när jag inte kunde sova.. Eller? Vilket bra minne man har, haha.

Vad gör ni denna soliga höstdag?

Bagge

Han är ju så skön den där karln. Jag kan inte sluta le när det kommer in någon bra sökande och man riktigt ser hur han lyser upp och mår gott, haha. Och det här klippet, eller ja, typ första 10 sekunderna är sjukt roligt. Så oväntat, haha.



Skrattattack och Cypernnostalgi

Ibland, oftast när jag är lite lagom övertrött, så får jag världens skrattattack och kan typ inte sluta skratta även fast det jag skrattar åt säkert inte skulle vara särskilt roligt en annan gång. Jag hade en sån nyss, jag skrattade så jag fick ont i magen och Dennis tyckte att jag var helt knäpp, haha. Fast det var faktiskt lite hans fel/förtjänst att jag skrattade så mycket. Inatt, när jag inte kunde somna, kom han med förslaget att jag skulle lägga mig på mage med armarna i kors under kroppen så huvudet kom en bit upp från madrassen. Och sen skulle jag trycka huvudet mot kudden som stod mot väggen. Svårt att förklara, men ni kanske fattar ungefär? Det såg så sjukt obekvämt ut, så nyss skrattade jag bara jag tänkte på det. Och så tvingade jag honom att göra så igen och då höll jag nästan på att bryta ihop av skratt. Det låter säkert inte så roligt, men be någon att lägga sig sådär så får du se själv hur roligt det ser ut, hahaha.

En annan gång när jag hade en liknande skrattattack, om inte värre, var när jag gick på folkis i Motala. Jag och Maria skulle åka till Cypern och satt tillsammans med Dennis inne på polisstationen i väntan på att få fixa pass. Helt plötsligt sa Maria "ånej, där är mitt ex!" när det gick förbi någon utanför. Sen kom han in och när jag såg honom höll jag på att dö av skratt, det var så himla oväntat att det skulle vara en medelålders mellanösternman med långt skägg, kaftan och rolig hatt. Och så ljög hon ihop någon störd historia om vad som hade hänt. Vi gjorde det ofta i Motala. Vi kunde ljuga ihop jättekonstiga grejer och låtsas att vi var helt seriösa för att se hur långt vi kunde dra det innan folk fattade att det var något galet. Har inte gjort det med någon varken före eller efter, haha. Det är nog bara Maria som lockar fram mina knäppaste sidor kanske. Dennis tyckte nog att vi var väldigt konstiga då, men än har jag inte lyckats skrämma iväg honom, så han stannar nog ;)

Såhär roligt hade jag och Maria på trampboaten när vi var på Cypern. Där ägnade vi väldigt mycket tid och kraft åt att prata så dålig engelska som möjligt. Typ direktöversätta från svenska så det blir helt fel. Trampboat är alltså trampbåt och inget annat, haha.



En kväll skulle vi dricka drinkar och här testade vi brandy sour som den knäppa reseledaren rekommenderade. Så äcklig var den, haha. Så det var inte så lätt att hålla sig för skratt då heller.


Maria älskade den lika mycket som jag gjorde..

Obeservera förresten att vi bara har våra koftor på ena armen! Vi hade gjort hennatatueringar som var tvungna att torka. Men det var lite kallt när vi satt och åt middag, så koftan fick åka på. Men bara halva, haha.

Extra lång dag

Jag tog verkligen alla krafter jag hade imorse för att orka med en lektion. Men så visade det sig att vi skulle ha en till lektion. Vilket vi inte visste innan imorse.. Hade knappt kunnat vara en sämre dag för det.. Men men, det fick gå ändå. Så drygt med dålig planering! Jag kom hem för en timme sen typ, har precis ätit lunch och nu går jag och lägger mig igen och hoppas på att få några till timmars välbehövlig sömn! Är ändå på ganska bra humör trots mindre än fyra timmars sökm, bara sjukt trött i hela kroppen och huvudet..

Århundradets värsta natt?

Fy vad vidrigt trött jag är! Jag tittade på klockan sista gången vid tre och sen tog det ett tag till innan jag ÄNTLIGEN lyckades somna inatt. Helt sjukt. Och sju skulle jag upp. Så nu har jag duschat och sitter och äter frukost. Två bamyl koffein fick göra frukosten sällskap, annars kommer mitt huvud att dö. Plus att jag hoppas på att bli lite piggare.. Snart ska jag alltså till skolan och ha ensembleledning. Det känns inte som världens bästa kombo direkt, tur att det är klassensemble och inte kördirigering i alla fall! Känns inte lika krävande.. När jag kommer hem ska jag lägga mig och sova igen. Jag längtar redan..

Gaah, jag kan inte somna!

Jag blir galen! Jag har försökt somna i en och en halv timme nu typ. Men det går ju inte! Fy vad irriterande det är eftersom jag ska upp tidigt imorgon.. BLÄ! Putsade precis till Dennis hår lite, såg lite som jag hade missat när jag klippte honom igår. Så nu ser det bättre ut.

Jaha, vad ska jag göra nu då? Fixa måndagens uppgift: musikhistorialektion kanske? Det är ju den jag har funderat på nu i över en timme. Varvat med annat skoltjofräs. Adrijana tipsade om att äta något sött, typ en sked honung eller en sockerbit, om man hade svårt att somna. Hjärnan kunde tydligen behöva en extra sockerkick för att orka somna typ. Men hjälpte det på mig? Nej. Kanske är koffeinet som spökar, tog ju två bamyl koffein typ vid sju. Men det var ju längesen!

Jag tar nog med mig datorn in till sovrummet och tittar på något, det brukar kunna hjälpa om jag vill sova.. Jag lär ju vara lagom död imorgon..

Jag lever

Och just nu mår jag förhållandevis bra. Jag tog två bamyl koffein för några timmar sen, kanske därför huvudet beter sig ganska okej för tillfället. Körrepet gick ganska bra, men det var lite jobbigt att läsa nya noter med huvudvärk, det tar på krafterna vill jag lova!

Ikväll har jag tittat på Idol (dock var det ingen som gav mig rysningar, tråkigt..), plankat lite mer gehör, övat gitarr (bytte till Dennis gitarr efter ett tag, då gick det bättre av någon anledning..) och halvkollat på Lyxfällan. Och jag har skrivit ut min plankning till ensembleledningen imorgon som jag är så himla nöjd med för det blev så snyggt! Det var längesen jag var såhär nöjd, haha. Nu återstår att se hur det går att spela det, men det ska nog gå bra :) Om inte annat är det fantastiskt tjusigt att titta på!

Eftersom jag börjar 8.30 imorgon säger jag godnatt och hoppas på att huvudvärken har dött tills imorgon. Sov gott allihopa!

Att planka en låt med huvudvärk..

Det är inte det lättaste att planka en låt när man har världens huvudvärk.. Men det går! Och det har jag ägnat senaste timmen (timmarna?) åt. Ted Gärdestads Angela är veckans gehörsläxa. Jag tror att jag nästan har listat ut alla ackord nu.. Lite krångligt på vissa ställen. Men versdelen är klar i alla fall, med ackord, syntflöjt(!) och sång. Har kanske en tredjedel kvar. Men nu måste jag äta lunch, sen beger jag mig till skolan för kammarkör. Det är tveksamt om mitt huvud kommer hänga med i svängarna, men jag försöker i alla fall.

Hobbyfrisören

Jag känner mig lite halvsjuk idag, tur att jag kan vara hemma hela dagen. Men jag har saker att göra ändå förstås. Jag har precis gjort klart klassensembleledningsuppgiften (oj, vilket långt ord!) och det blev nog bra till slut. Tänkte sätta igång med gehöret och kompositionen snart. Men först ska jag klippa Dennis hår.

Little Britain USA

Hur kan jag ha missat att det har börjat? Jag älskar ju Little Britain! Nu har SVT precis visat det fjärde avsnittet. Som tur var fanns alla utom det första på SVT play, har precis sett ett avsnitt och nu ska jag lägga mig och kolla på ett till. Älskar karaktärerna!

Övaövaöva sångsångsång

Dålig ordvits som jag gjorde om lite. Ni förstår säkert vart jag har hittat min inspiration. Nu till ämnet. Jag har faktiskt övat sång i över en timme. Plus haft sånglektion idag. Det känns faktiskt mycket bättre än jag trodde med den nya sångläraren! Hoppas det håller i sig.

Gitarr har jag minsann också övat. Och gjort en liten upptäckt. Eller ja, jag har kommit på hur jag ska göra för att få det ljud jag vill ha. Orkar inte förklara, haha. Men det är så skönt när man kommer på hur man ska göra när man har kämpat med något ett tag!

Nu är det Idol som gäller. Förstås. Kul med Jihde-kopian!

Sveriges fulaste hem

Sjukt trött är jag.. Tänker gå och lägga mig och kolla på Sveriges fulaste hem på tv3play tänkte jag. Missade ju det när jag tränade. Det var riktigt skönt att träna även idag, lite mindre folk, så det var inte lika trångt i bassängen heller ;) Stannade och simmade i typ 10 minuter efter.. Jag simmade mycket när jag var yngre, det är väl en sport som jag faktiskt inte är dålig på, haha. Karln kommer hem om några minuter, kul att jag är så trött så jag måste lägga mig då. Vi har knappt setts alls idag. Sa hejdå en snabbis imorse innan jag åkte bara.. Lite tråkigt när man har helt olika tider..

Produktiv!

Ojojoj, vad jag har fått mycket gjort idag! Trots en seg start så blev det en riktigt bra och produktiv dag! Jag åkte hemifrån vid åtta och hom hem fem. Har haft gehör, repat ensemble i två timmar med ett mycket bra resultat, övat piano, sång och gitarr och haft ämnesdidaktik där vi skulle leda en "skapa"-lektion. Jag körde lite bluesimprovisation och det var riktigt roligt!

Nu har jag mest tagit det lugnt sen jag kom hem och ska snart iväg på vattenaerobics. Somnar jag inte gott ikväll vet jag inte vad!


Såhär sser jag ut idag. Men snart byter jag förstås om till baddräkt. Måste tvätta bort sminket också, ojoj. Nu fick jag lite bråttom känner jag..

Skämt?

Jag trodde nästan att min väckarklocka skämtade när den ringde klockan 7. Jag var på tok för trött för att gå upp. Men jag hade inte så mycket val. Snoozade i tio minuter, mer hann jag inte.. Så nu är jag uppe. Väntar på att grahamsgrynsgröten ska bli klar och funderar på vad jag ska ha på mig idag. Det är kallt, men det är ju inte säkert att det håller i sig hela dagen..

Dubbat

Ursäkta, men måste Sverige samarbeta med Tyskland så typ hälften av skådespelarna är dubbade? Det finns inget fulare!

Söndag

Det känns inte som jag har gjort så mycket idag, tiden bara försvinner! Jag sov ganska länge, som vanligt. Sen kollade jag på första säsongens finalavsnitt av Project Runway Canada, rätt vinnare faktiskt! Har även styrketränat för första gången den här veckan, bättre sent än aldrig, haha. Men jag har haft ont i handleden, så jag har inte vågat för jag har varit rädd att det ska bli ännu värre. Passade på att boka in mig på vattenaerobics imorgon också, det ser jag fram emot! Har förstås ätit också, pastasallad blev det till middag.

Nu är det Ensam mamma söker som gäller. Och tv:n kommer nog stå på ett tag till. Tänkte kolla på "Kommisarien och havet - den du inte ser" på 4:an sen, svensk kriminalfilm/-serie hör söndagskvällarna till tycker jag!

Jag plattade håret nyss för att slippa fixa det imorgon bitti när jag måste upp tidigt. Då var jag såhär snygg ett tag, hahaha.

Snyggaste luggen ever! Ska nog behålla den looken tror jag, haha :P

Städa och tvätta är kul..?

Det tog en himla tid innan jag ville vakna imorse. Men så ringde farmor vid 12 så då var jag ju tvungen att piggna till och ta mig upp ur sängen. Snoozade hur länge som helst, haha. Nu har jag precis tittat på Project Runway igen. Det är så kul att se vad de kan göra! Tänk om man kunde sy så där.. Eller designa så där för den delen..

Idag är det städning och tvättstugan som gäller. Ikväll kanske vi ska grilla om vädret tillåter.

Powerwalk

Nu har jag powerwalkat för tredje gången den här veckan, heja mig! Och svettig blev jag även fast det var ganska kallt. Nu väntar en skön dusch, sen Idol förstås :) Vad ska ni göra ikväll?

Äntligen!

Äntligen är jag klar med disken! Det är så drygt att diska.. Så tråkigt. Och den här gången tog det verkligen aldrig slut.. Eller jo, det gjorde det ju eftersom jag blev klar. Men det tog säkert en timme. Nu är det fint i alla fall. Åh, vad jag skulle vilja ha en diskmaskin. Det skulle kännas så lyxigt! Idag har jag inte gjort så mycket känns det som. Jag har komponerat en ganska okej körsats till kompositionslektionen. Typ bestäm vilka ackord som ska vara med och sätt dem i random ordning. Inte jättesnyggt. Och så har jag börjat skriva lite på en annan uppgift. Och imorse kollade vi på Skrotnisse, haha. Jag var rädd för honom när jag var liten :P Det har blivit två avsnitt av Project Runway Canada också. Hittade dem här, det dumma är att man inte kan se för länge och det är rätt dålig bild. Men det är gratis! Det finns massa annat också, bara att söka och hoppas på det bästa :)

Nu blir det promenad och sen en dusch innan det är dags att sätta igång med middagen. Det blir nog inget vidare lyxigt även fast det är fredag, kanske falukorv eller nåt tråkigt. Har ni sett den här videon förresten? (Varför går det inte lägga in en video i bloggen längre?) De är så grymma. Korv i ugn på en fredag går ju inte, haha.

Kokossoppa

När jag var hos Cecilia i Göteborg gjorde hon en jättegod kokossoppa. Jag spanade in hur hon gjorde, men jag är inte helt säker på att jag gör likadant, jag freestylar lite. Men min blir riktigt god också, så jag tänkte dela med mig så ni också kan göra den :) Mäter inget egentligen, men jag gör ungefär som det står, lite beroende på hur mycket som finns hemma. Blir 5-6 portioner kanske.

3 morötter
1 palsternacka (kan uteslutas)
1 gul lök
1 tsk sambal oelek
Olja att steka i
6-8 medelstora potatisar
2 burkar kokosmjölk
ca 5 dl vatten
2 grönsaksbuljongtävlingar
Vitkål

Skala och riv morötter, palsternacka och lök ganska grovt (jag kör i matberedare) och stek i olja och en tesked sambal oelek i en stor kastrull. Vispa ut kokosmjölken med lite vatten i en tillbringare (ifall den har delat sig) och häll i kastrullen. Skala och skär potatis i bitar, lägg i tillsammans med buljong och koka tills potatisen nästan är klar. Skär vitkålen i ganska små bitar och koka några minuter. Voila! Ät och njut tillsammans med knäckebröd :)



Långpromenad

Idag har jag faktiskt fått en hel del gjort, skönt! En del av läxorna är avklarade iaf. Var ute på en riktig långpromenad med Adrijana innan middagen, vi gick i över en timme och utforskade lite. Gick i ett villaområde som ser ut som Wisteria Lane typ. Jätteamerikanskt och perfekt. Nästan läskigt! Sen blev det förstås Idol eftersom jag är en Idolnörd. Vad grym Robin från förra året har blivit, hörde direkt att det var han som sjöng och det lät superbra! Inte så snygg som tjej dock, haha.

Gitarrläxa

Den här ska jag alltså lära mig på gitarr. Det vore så grymt om jag lyckades. Och det ska nog gå, bara min handled skärper till sig. Har bandage på nu, känns faktiskt lite bättre.

Det går inte klistra in videon i bloggen av någon anledning.. Jag har gjort om inlägget flera gånger, ändå var tydligen det gamla kvar, konstigt :S

Skärpning!

Nu måste jag skärpa mig! Bara för att jag inte har några lektioner idag betyder det inte att jag inte har saker att göra! Men ändå ligger jag här i soffan och kollar på bra serier, hehe. Det ska det bli ändring på nu. Solen skiner, så jag tänker sätta mig ute med datorn och sätta igång med kompositionsläxan tror jag. Kanske gehöret också. Det vore ju skönt om jag kunde bli klar så jag kan få vara helt ledig sen i helgen!

Ny hårfärg igen


Före                                                        Under tiden

Efter. Lite mörkare och lite brunare än innan, ganska svårt att se på bilderna. Men jag är nöjd :)

Viktigt

Igår hittade jag inlägget nedan i en av mina favoritbloggar. Det är ett väldigt viktigt ämne och jag tycker att hon skrev så bra, så jag bad att få kopiera det till min blogg. Det känns helt stört att något sådant här får förekomma!



"Ramlade in på den här bloggen igår och ett inlägg om en pedofil i Stockholm och hans blogg där han helt öppet skriver om t.ex hur man hittar barnporr på nätet osv. DESSUTOM jobbar han på dagis - rena drömyrket för någon som tänder på barn.
Han försvarar sig med att han inte gör något med barnen, så varför ska han inte få jobba där?

Jag tycker det är vidrigt! Han borde skaffa sig ett nytt jobb!
Jag skulle inte vilja att min unge var i närheten av honom eller någon som han hela dagarna... gör ni det?

Läskigt. För när jag skaffar barn kommer jag knappt våga låta dem gå på dagis. Hur vet man att de är säkra liksom?

När jag gick i högstadiet åtalades en man, som jobbat på ett dagis i samma byggnad där jag gått i låg- och mellanstadiet, för att han surfat efter barnporr på skoldatorerna and whatnot. Minns inte om det hade hänt något, men det var otroligt chockerande.

Detta händer överallt. Därför skriver jag om det här och jag hoppas att ni också gör det.
Ta hand om er!"

Handledsont


Såhär ser jag ut idag. Jeansleggingsen åkte på också, så det är riktigt mjukt och skönt, haha. Jag är seg idag av någon anledning. Jag har i alla fall varit en snabbis på skolan och haft gitarrlektion. Det gick bra och Mats tyckte absolut att jag skulle fortsätta med musik, haha. Det är liksom det som är tanken eftersom jag utbildar mig till musiklärare? Ny läxa blev Time after time som Eva Cassidy spelade den typ. Inte det lättaste, men det ska väl gå om jag övar. Och om min störda handled slutar göra ont. Jag hade tänkt gå och styrketräna idag, men jag vågar inte, det känns bara som att handleden skulle ta skada. Så jag får nöja mig med en promenad istället. Det är trots allt ganska skönt väder ute idag, trots att det blåser massor. Sen ska jag färga håret. Och så borde jag ta tag i lite skolarbete. Men det är ganska lugnt än så länge, jag är ledig både torsdag och fredag just den här veckan. Så det finns tid att öva och göra läxor.

Jag skulle kunna skriva hur långt som helst bara för att få ligga kvar här i soffan, men det ska jag minsann inte göra! Jag ska promenera och det kommer vara jätteskönt, åtminstone när jag är hemma igen!

Nu har jag "råkat" igen..

Haha, jag är expert på att säga att jag råkar göra saker, typ shoppa, baka eller äta godis när jag kanske inte borde. Och det har jag alltså gjort även idag, bara shoppat dock, sötsaker håller jag mig ifrån! Men jag tycker faktiskt att jag köpte riktigt bra grejer! Nämligen en klocka (vilket jag har behövt i flera år!) och en massa fina vardagsörhängen.


Dålig bild, tog med webkameran, den har ingen bra skärpa på nära håll direkt :P Men man får åtminstone en idé om hur den ser ut. Jag gillar enkla ganska små och diskreta klockor som passar till allt, är absolut ingen herrklockatjej. 249kr fick jag betala, det var rea. Den känns ganska tidlös tycker jag. Dåligt ord för att beskriva en klocka, haha, men ändå. Ni fattar!


Örhängen från gina tricot, har de svarta i öronen. Jag stod och valde i en evighet, det fanns nämligen två kartor till med lite andra färger (plus en annan större modell av de svarta som jag var sugen på). Men jag ville ju åt de svarta och de fanns bara på den här. Det blir nog inga problem att använda de andra heller, möjligen de gula eftersom jag inte passar i gult..

Nu ska jag öva gitarr tills Idol börjar, jag är en riktig Idolnörd så det har jag sett fram emot länge! Kul att www.tv.nu har nedräkning tills Idol börjar som reklam på hela sidan förresten. Det är ett stort program!

Uppe tidigt

Min plan att somna tidigt för att även vakna tidigt funkade faktiskt ganska bra. Halv åtta gick jag upp, även fast jag inte var tvungen, det är ganska bra gjort eftersom jag normalt är sjukt morgontrött.. Jag hade kunnat sova tills nu egentligen eftersom jag inte börjar förrän 10.30. Men jag har alltså varit uppe ett tag, det är riktigt skönt att kunna ta det lugnt faktiskt. Har fixat håret och ätit en ordentlig frukost. Nu ska jag sätta igång och planka en låt. Tjo!


Såhär ser jag ut idag. Köpte linnet igår på H&M, jag har spanat på det länge, men varit för fattig för att köpa det, även fast det bara kostade 69,50. Sen när jag fick pengar tog det slut i vitt/svart, men så hade de fått in nya igår. Jag hade en 50 kr bonuscheck också, så det var nästan gratis :)

Vattenaerobics

Åh, vad roligt det var! Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk innan. Men det kändes verkligen som min grej, jag gillar att vara i vattnet. Och det var en riktig workout må jag säga. Knappt några tanter heller, mest ungt folk, till och med några killar. Så det blir definitivt fler gånger. Tjejen som var instruktör var supergullig också. Och nu är jag sådär skönt trött som man blir när man har tränat men kanske framför allt när man har badat. Har nyss spelat lite gitarr, måste ju öva på läxan. Men det blir nog sängen snart. Nästa måndag blir det minsann vattenaerobics igen, ska se om jag kan lura med mig någon kompis någon gång. Fast å andra sidan har jag inga problem med att gå själv heller.

Vattenareobics och spam

Hoho, jag har precis bokat in mig på vattenaerobics om två timmar, det ska bli spännande. Kände inte riktigt för boxning ikväll, särskilt inte själv.. Nu måste jag ju raka benen, även fast det säkert mest är tanter där, hehe.

Jag har ju varit inne på det här med kommentarer förut. Har fått spam flera gånger från en människa som utger sig för att vara en läsare till en annan blogg och tipsar om den. Självklart anonymt. Hursomhelst så skrev jag till hon som har den bloggen som det "tipsades" om att om det var hon så vill jag att hon ska sluta. Denna kommentar publicerades inte och jag fick en kommentar om att det självklart var en läsare, det står ju det? Men förklara då att de kommer från samma IP-adress när det inte är någon annan som kan ha läst kommentaren eftersom den inte är publicerad. Pucko. Jag är inte dum i huvudet och det är inte så svårt att koppla ihop. Sen fick jag tillbaka att det var jag som var trög eller nåt, haha. Kan inte annat än skratta. Jag har inget emot att folk gör reklam för sin egen blogg, det är inget konstigt. Men att ljuga och säga att man är en läsare som tipsar är bara konstigt..

I-landsproblem

Vilka stora problem jag har just nu. Ska jag duscha ikväll eller imorgon bitti? Haha. Att det ska vara så svårt att bestämma sig :S Men om jag duschar nu måste jag nog torka håret innan jag går och lägger mig, annars blir det konstigt. Om jag duschar imorgon måste jag gå upp lite tidigare.. Det lutar nog åt ikväll faktiskt. Lika bra att få det överstökat.


Hahaha, såhär ska jag börja gå omkring. Tänkte bara visa att min lugg har blivit väldigt lång nu :) Och det är så skönt, för nu kan jag ha sidbena och ha luggen bakom örat utan att den hamnar i ansiktet!

Blä

Jag mår inte sådär överdrivet bra.. Dennis verkar ha fått magsjuka eller nåt liknande, han låg hela dagen igår.. Och igår kväll började jag må illa. Gick och lade mig vid 22, somnade max en timme senare. Och sov till 10! Det är inte normalt om man är friskt.. Tänkte försöka få i mig lite gröt nu, har inte ätit något sen min lilla middag igår vid 18..

Kollar efter svarta converseskor på tradera. Jag vill ha nya, men inte betala 700 kr för dem! Det är det faktiskt inte värt, särskilt inte när man är fattig student.. Så jag kollar tradera lite. Dock verkar ingen ha exakt min storlek. Men jag tror faktiskt att en halv storlek större skulle kunna funka bra också. Särskilt om de är billiga, haha.

The Phantom of the Opera

Haha, grannen spelar någon konstig metalversion av the Phantom of the Opera, sången var inte sådär överdrivet bra, som vanligt.. Det springer omkring två äckliga katter och skriker här inne dessutom, någon som vill låna dem medan de löper? Jag blir verkligen galen på dem! Zässi har äcklat sig i några dagar och nu har Pantera också börjat. No mercy.

Jag tog mig en liten promenix för en timme sen ungefär, självklart började det regna  på mig, bara för att. Men det var ganska skönt ändå. Nu har jag precis ätit lite tacosrester och duschat. Glömde förresten visa att man kan byta bh-band på den nya skönheten. Det följde med ett par ljust turkosa också. Och eftersom jag är lite matchningsskadad blev det såhär idag:


Snyggt att tröjan har blivit blöt av håret också, haha.

Twilight

Jag har precis sett Twilight, nästan sist av alla känns det som. Riktigt fin film, jag gillade den verkligen!

Bh-jakten

Jag är verkligen totalt slut efter att ha letat på stan i ungefär tre timmar efter en ny bh. Jag vet inte hur många jag har provat, säkert 50 eller nåt. Helt galet. Tydligen har jag bytt storlek helt mot sist jag köpte, det var nog närmare ett år sen visserligen, eftersom jag hatar att köpa bh. Om jag inte visste det innan så vet jag det nu, hehe. Men jag tycker att det är ganska konstigt att jag fortfarande kan ha mina gamla eftersom jag tydligen inte alls har den storleken längre..

Hursomhelst. Jag vill inte betala multum för en bh, så jag började att leta i budgetaffärerna. Lindex, Kappahl, H&M och Cubus avverkade jag. Förut har Lindex funkat bäst, men inte denna gång. Det blev Kappahl som vann kampen till slut. Jag har provat massor av olika modeller och storlekar, men till slut hittade jag en som är snygg, skön och dessutom trollar bort lite fläsk, haha. Kan det bli bättre? Var tvungen att köpa matchande trosor också bara för att det fanns ;)


Bh 179 kr, trosor 79,50 kr/st, men det var ta 3 betala för 2, så det blev två av den som ligger överst. Den matchade inte riktigt lika bra, men den satt bättre, haha.

Åh, just det. När jag stod i provrummet på Kappahl spelade de någon töntig musik, jag vet inte vem det var, men det var lite Orupstuk typ. Och den skivan gick runt runt. Det kan inte ha varit fler än 5 låtar, för jag hörde samma flera gånger. Texterna var sjukt fula, haha. Typ "jag har matat alla mina katter, jag har rastat alla mina hundar", what? Och "hon var en indiedrottning från Vänersborg, hon hade kort svart page och hon tyckte jag var gammal, hon var alltför folklig, men hon hade mitt första album". Jag hade faktiskt lite svårt att hålla mig för skratt. Och eftersom jag är arbetsskadad kan jag definitivt sjunga med i låtarna nästa gång jag hör dem. Det gick till och med första gången, jag lär mig snabbt. Googlade nu lite snabbt, det verkar som det var Orup, då gissade jag helt rätt!

Nya familjemedlemmar

Jag har ju lovat att visa bilder på mina nya familjemedlemmar skinnjackan och gummistövlarna, haha. Här kommer de äntligen!


Skinnjackan är från ellos för er som har missat det. 899 kr, men jag betalade bara halva priset, tjoho!


Vet inte om jag har visat min nya halsduk som jag köpte i Göteborg? Det har jag säkert. Men den hade jag också på mig idag. Kan man matcha så bör man matcha ;) Tunikan som jag har under är också från Indiska.


Som sagt, kan man matcha så.. Stövlar från ellos, 299 kr. Nätta och fina. Inte alls klumpiga som vissa kan vara! (Jeansleggings från Åhlens.)


Trött men shoppingsugen

Ännu en tidig dag. Idag är jag nog tröttast trots att jag faktiskt har sovit mest den här natten i jämförelse med de andra tidiga morgnarna den här veckan. Det verkar inte vilja sluta regna, så idag inviger jag mina stövlar minsann! Funderar på att åka till stan efter skolan, är lite shoppingsugen. Skulle först och främst behöva lite nya underkläder, men det är inte direkt min favoritshoppinggrej..


Sitter här i pyjamas och är ännu tröttare än när jag gick och lade mig igår, hur är det möjligt?

Lång dag

Jag är inte riktigt van vid att dagarna är såhär långa. Det känns som att den här dagen har varit två dagar nästan. Hade ju lite info imorse och kom hem vid elva, sen tränade jag, duschade länge, åt lunch och tog det bara lugnt i flera timmar kändes det som. Hann öva gitarr i en halvtimme också innan jag cyklade iväg till skolan igen för att ha kammarkör. Självklart började det regna halvvägs påväg till skolan, jag som hade plattat håret och allt. Men det löste jag genom att bli påskkärring med sjalen runt huvudet.

Det var riktigt roligt med kör igen, många nya och det lät väldigt bra för att vara första gången med en "ny" kör. Sen när jag hade slutat satte jag mig i Prego med Adrijana och Gabriella och några till. De droppade av en efter en, men jag och Adrijana satt nog kvar i två timmar för att försöka vänta ut regnet. Men det gick inget vidare. Efter en god kopp choklad/chilite så trotsade vi regnet och cyklade hem ändå. Och blöt blev jag vill jag lova. Men skinnjackan skyddade riktigt bra mot regnet, bättre än regnjackan! Imorgon ska jag upp lika tidigt, men jag tänkte kolla klart på Grannfejden innan jag lägger mig. Tycker att det är lite roligt att kolla på envisa människor som vägrar ge sig trots att det är så uppenbart att de har fel, haha.


Längesen jag hade någon bild. Här ser ni en trött Malin.

Förmiddagsträning

Imorse började jag 8.30, det kändes alldeles för tidigt för mig som har sovit länge hela sommaren.. Men men, nu har jag varit vaken i snart 4 timmar. Och eftersom nästa lektion börjar 15.30 så tänkte jag minsann passa på att träna nu. Jag är trött, men det struntar jag i! Den inställningen funkar faktiskt ganska bra för mig, jag har verkligen bestämt mig för att träna ordentligt och då ska jag minsann göra det också. Får lura mig själv lite. Å andra sidan kommer jag vara så nöjd efter en dryg timme när jag är färdigtränad, så det kanske inte är att lura mig själv trots allt..

Paket

Jag beställde ju från ellos i söndags, det skulle ta 7-9 dagar innan paketet skulle komma. Men så fick jag sms idag vid ett att det fanns att hämta på Coop här i närheten. Så det gick sjukt fort! Jag känner mig nöjd med både skinnjackan och stövlarna, visar bilder senare.

Snart blir det äntligen middag, lax och potatisgratäng.

Tvätta/sova

Det var inte riktigt min grej att börja tvätta klockan 7 imorse. Jag lyckades sova lite mellan maskinerna, så det kändes som det gick ganska fort, men jag blev nog bara tröttare för varje gång och ville inte gå upp ur sängen och masa mig iväg till tvättstugan. Men nu är det klart i alla fall, ganska skönt. Annars hade jag behövt tvätta ikväll till klockan 1, det var ett ännu sämre alternativ.

Jag börjar inte förrän om tre timmar, så jag tänkte kolla på Grey's Anatomy nu. Sen blir det gitarrlektion och afrosångmöte. Spännande att se vilka nya ettor som sjunger!

Sommar igen?

Det är riktigt varmt ute igen, skönt tycker jag. Har ganska nyss kommit hem från skolan, det har varit en lugn dag med massa prat, mycket trevligt! Nu tänkte jag äta en banan, sen bege mig till gymmet och köra lite styrka. Och sen en promenad UTE, vägrar träna kondition inne när det är så fint väder!

RSS 2.0