Aldrig ledig..

Nu tror jag att jag snart är färdigpluggad för den här helgen.. Kul att man aldrig får vara ledig! Jag har kommit på tre bra frågor till texterna, och en dålig, haha. Får se hur jag gör med den sista.. Kan fundera några timmar till innan jag behöver publicera. Nu tänker jag kika på Project Runway istället, upptäckte precis att en ny säsong har börjat och det har visats tre avsnitt! Titta här! Det finns massa annat också förstås, brukar även se på CSI där :)


C-vitaminbomb

Inatt har jag nog sovit närmare 10 timmar, skönt. Jag känner mig inte särskilt utvilad för det, men så är väl förkylningens natur. Jag har precis ätit frukost, tog och gjorde en riktig C-vitaminbomb i form av fruktsallad. Det blev ganska mycket, så jag hade en del i fil med naturell müsli (=gott!) och så får jag äta resten senare idag. Ska nog försöka läsa lite pedagogik snart, så jag blir färdig någon gång.. Lyssnar på lite disco nu (spotifylista här, kom gärna med förslag på fler låtar som borde vara med!), det är mycket mer lockande än att läsa en massa tråkigt. Jag kan ju försöka kombinera, men det brukar inte gå så bra.

Jag tog faktiskt på mig mina andra glasögon idag. Använder dem nästan aldrig, för jag tycker inte riktigt om dem.. Konstigt att det var det andra paret jag var osäker på när jag köpte.. De andra använder jag ju jämt! Vad pigg jag ser ut eller nåt, haha.

Förkylningshat

Jag har sagt det förut och jag säger't igen! Jag hatar att vara förkyld! Snor, fine, jag kan ju åtminstone andas genom en näsborre. Men måste det rinna i mina ögon i princip oavbrutet? Det jag orkar göra är liksom ligga i soffan, sitta i soffan, ligga i sängen, ligga i soffan igen.. Och kolla på tv, datorn eller läsa något. Lyssna på musik förstås, men det mesta innefattar ju att använda ögonen.. Och det går inte så himla bra.. Så jag tror faktiskt att jag går och lägger mig snart. Ingen mening att vara vaken med det här måendet..

Den bästa medicinen

Sitter just nu och äter glass, den absolut bästa medicinen mot förkylning. Jag skickade iväg Dennis för att handla och så kom han hem med finglass till mig :) Blåbärssorbet och Gammaldags vanilj/jordgubbsglass. Otroligt gott.



Idag mår jag ännu sämre.. Nyser hela tiden och ögonen bara rinner. Fruktansvärt irriterande! Jag har i alla fall tagit mig i kragen och pluggat lite. Har läst två texter, varav en på engelska. Men den lyssnade jag faktiskt på, hittade någon sådan funktion i Adobe Reader. Ganska fult, men skönt att slippa glo på datorn hela tiden. Jag tror jag uppfattade ganska mycket i alla fall.

Nu är det Grabben i graven bredvid som gäller, vad gör ni ikväll?

Usch för förkylningar!

Nej, nu vill jag inte längre.. Vet inte hur många gånger jag har nyst ikväll :S Det kliar i hela huvudet typ.. Så jag tror faktiskt att det är läggdags nu.. Kul fredagskväll :P Har iaf kollat på Let's dance, inte för att jag orkar koncentrera mig på danserna ordentligt, men det är kul ändå. Jag är mest fascinerad över orkesterns roliga arr på låtarna och Dermots svenska!

Hoppas ni har haft en roligare fredagskväll! Godnatt.

Award

Jag har fått en award från två håll. Både Josefine och Maria tyckte att jag skulle få en sån, så det är väl bäst att jag tar tag i det nu då :)


A: Kopiera Awarden på Er blogg
B: Länka till personen/erna som gett dig Awarden
C: Berätta 7 intressanta saker om dig själv
D: Välj 7 andra bloggar du vill ge Awarden till
E: Länka till deras bloggar!
F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dem denna Award.



7 intressanta (?) sanningar om mig:

1. Jag måste anstränga mig jättemycket för att klappa i otakt, det tar emot i hela kroppen.
2. Jag har aldrig legat på sjukhus (förutom när jag föddes).
3. Jag är nästan alltid den längsta tjejen i alla sällskap.
4. Ett av mina revben sticker ut mer än motsvarande på andra sidan, vilket är ett (konstigt) släktdrag..
5. Jag tyckte att stuprörsjeans var jättefula när de började bli moderna för några år sen, men nu använder jag nästan bara sådana..
6. Alla mina far- och morföräldrar lever och är någorlunda pigga, särskilt för att vara 80+!
7. Jag har ett till knäppt släktdrag: två virvlar i nacken! Mina bröder har exakt likadana.


Och här är de 7 som jag tycker ska få en award:

http://readingmary.blogg.se
http://lastchancedance.blogg.se
http://sofija.blogg.se

http://wwwlillamarsie.blogg.se
http://skimrande.webblogg.se
http://www.cemmla.blogg.se
http://sofiakiller.blogg.se

Inte okej

Inte okej att vakna upp med en riktig förkylning i kroppen. Jag kände att det var på gång redan igår, var väldigt hängig. Och nu har den minsann slagit till ordentligt. Det har blivit värre och värre under dagen, nu snörvlar jag som en tok.. Men jag är ändå piggare än igår, alltid något.

Har haft en lång skoldag också, inte riktigt okej på en fredag! Fast tiden på förmiddagen fick jag ju betalt för iofs :) Vi var fyra från min klass som satt som en provgrupp för några som sökte tjänsten som teori- och gehörslärare. De fick alltså genomföra varsin lektion med oss. Det var faktiskt kul att se hur olika de jobbade. Men det var ändå bra grejer tycker jag :) Ska bli spännande att se vem de väljer sen!

Efter lunch var det föreläsning i tre timmar. Kanske känns lite mer klart nu, men jag är fortfarande ganska förvirrad. Föreläsningen handlade om en fältstudie som vi ska göra. Plus att vi ska skriva ett arbete om det vi ser på typ två veckor, det känns som väldigt lite tid. Men det får väl gå..

Apropå långt hår..

Jag gjorde en liten snabbredigering i Picasa för att se hur jag skulle se ut i ännu längre hår. Det är ungefär den längden jag vill spara till. Ett år till kanske det kan tänkas ta.. Blev inte så snyggt gjort direkt, för jag vet knappt vad jag håller på med, haha. Men man fattar ju grejen iaf!


Nu                                                                                           Om ett år?

Jag idag


Himla fläckar på spegeln som ska förstöra. Men jag orkar inte putsa den så jag får väl skylla mig själv :P Koftan är ett av mina reafynd från i måndags, 49 kr på gina tricot :)


Den nya svarta från H&M-paketet (hade den under den stickade klänningen under dagen). Perfekt vardagsklänning! Kostar 69.50 om jag inte minns fel. Köpte en likadan fast hallonröd också, den kommer nog mer till användning i sommar kan jag tänka mig. Och visst har mitt hår blivit långt? :)


Klart att den bilden jag gillade bäst blev suddig. Fast vem har sagt att suddigt är fult? ;)

Fler snygga bilder

Igår efter att jag publicerade de urtjusiga bilderna på mig när jag lekte med photobooth så kom Emma hit. Och hon ville förstås också vara med på bild, hann inte visa igår, så de kommer nu istället! (Har dem på skolans dator, så kommer inte åt dem hursomhelst.) Vi höll verkligen på att skratta ihjäl oss när vi blev så himla snygga :D








Jag försökte se ledsen ut, men det var inte så lätt att hålla sig för skratt!








Släng dig i väggen, Tyra Banks! Här snackar vi hög panna!



Helt slut

Jag var helt slut igår när jag kom hem.. Orkade inte göra så mycket annat än att ligga i soffan och kolla på tv.. Det var alldeles för mycket information igår för att man skulle kunna ta in allt. Fick mitt H&M-paket igår också, det gick riktigt fort! Ni får se kläderna när jag har på mig dem helt enkelt.

Idag är jag inte direkt piggare. Har varit uppe sen halv nio kanske, men inte fått något vettigt gjort. Har precis börjat läsa lite kurslitteratur. Tänkte läsa en text idag iaf, sen har jag sånglektion och kör. Känner mig dessutom sjuk och nästan febrig, åh, vilken härlig dag..

Och förresten..

HAHAHA. Måste bara visa de här. Någon som kan bli min nya look kanske? :D








Serietidning



Såhär kan det bli när man sitter i datasalen och är trött. Photobooth är rooooligt!

Jag och Emma har arrat lite mer SMASK nu, men det tar ju sin lilla tid om man säger så.. Är inte van vid finale (notskrivningsprogram) på mac och många knappar på tangentbordet gör inte samma sak som de gör på pc. Lite irriterande, men det är tur att jag lär mig snabbt iaf!

Hade seminarium imorse, det kändes mycket bättre än sist faktiskt. Och jag vågade prata. Flera gånger! Snart är det dags för föreläsning igen.. Får se om jag orkar gå på båda eller om jag går efter den första..

Lång och tråkig dag..

Jag hatar att gå upp tidigt! Det är verkligen inte min grej, är så himla trött.. Och det blir ju inte direkt bättre av att det alltid tar sådan tid att somna, trots att jag är trött på kvällen..

Och det värsta av allt. Det här kommer bli värsta mördardagen. Först seminarium 8.15-10, sen tänkte jag och Emma arra lite mer SMASK (det enda roliga den här dagen) och efter lunch är det inte mindre än två föreläsningar, mellan 13.15 och 17. Jag blir ju helt utmattad bara av att tänka på det, haha.

At school

Har redan hunnit med föreläsning och har precis kommit på min sista fråga, ska ses i studiegruppen om en kvart. Så nu får jag ha en liten rast iaf. I eftermiddag ska vi börja arra SMASK för orkester, det ska bli riktigt kul! :D


I datasalen. Hade lite tråkigt på föreläsningen så jag gjorde flätor, bra tidsfördriv :)

Rök

När Dennis kom hem tyckte han att det var en bra idé att sätta på plattan för att sen gå därifrån och glömma bort den. Jag höll inte riktigt med. Jag stod i duschen, så jag kunde inte upptäcka missödet förrän det började lukta konstigt. Inget farligt hände, mer än att det började lukta bränt och det är lite rökigt här inne. Fönster är nu öppna i alla rum, så kanske det vädras ut så småningom.

Sova kanske vore en bra idé? Ska bara försöka komma på en sista fråga till studiegruppen inför seminariet imorgon.. Har renskrivit mina tre iaf. Kanske får räcka så? Vet inte om jag orkar komma på något smart angående den tråkiga engelska texten..

Träningsmusik

Nu har jag skrivit tre av fyra frågor/reflektioner till veckans pedagogikseminarium, vi ska träffas i studiegruppen och diskutera imorgon. Kanske borde skriva den sista nu också, men jag tycker att det låter roligare att gå och träna, så det gör jag istället. Och skriver den sista sen. Laddar upp inför träningen med lite disco, så himla svängigt :D Måste ta och lägga in lite disco på min mp3 sen, men jag får nöja mig med rock så länge, det funkar också skitbra!

Shopping på hög nivå!

Jag valde ju att plugga igår så jag skulle ha tid att shoppa idag, haha. Och oj, vilken shoppingdag jag har haft! ;P Dock började den sjukt segt eftersom jag hade fått ett utbetalningkort med lite lön som jag skulle lösa in. Och jag kom väl till banken vid lunchtid när alla andra var där, så det tog säkert 45 min. Men med lite mer pengar på kontot går det ju ännu bättre att shoppa tänkte jag ;)

Första stoppet efter banken blev H&M eftersom det ligger typ tvärs över gatan. Där blev det denna för typ 69.50.


Jag fick pengar i julklapp för att köpa träningsskor, så det gjorde jag minsann också! Har kollat lite innan, men bara hittat skitskor. Nu bad jag om hjälp och det första paret jag provade fick även följa med hem, det är inte ofta det händer! Snygga och sköna :) Kostade egentligen 1100, men det var nåt specialerbjudande nu så jag fick dem för 750, lite mer humant pris. Från team sportia. En rolig grej var förresten att jag bad en kille om hjälp, sen nästa gång han kom ut hade han med sig tre till som stod och pratade om skorna med varandra så det såg ut som alla fyra skulle hjälpa mig, hahaha.


Gick runt på diverse ställen och hamnade till slut på gina tricot. Där gjorde jag dagens bästa fynd. 49 kr/st! (Skärpet passar så bra till allt, känns som jag använder det nästan varje dag :P)


Jag köpte dessutom en bh på Lindex, men dess utseende är hemligt, åtminstone så länge jag har på mig den. På apoteket shoppade jag också lite, men det är väl mindre spännande att rada upp värktabletter och öronproppar här, haha :P Har dessutom rundat upp och skänkt lite pengar till Haiti, bra grej att ha hos affärerna tycker jag! Många bäckar små..


I en annan del av Köping

Idag har jag läst massor, så nu får jag minsann slappa framför tv:n. I en annan del av Köping är så underbart, Tobbe är så rolig! Och Lindas skratt är ju så underbart!



Såhär ser jag ut idag, fast med armar, haha! Fick inte till någon bra helkroppsbild, så det här får duga :P

Nya biffar

När jag lagar mat så blir det oftast samma sak jämt. Men nu provade jag något nytt, efter eget recept dessutom. Det blev riktigt gott faktiskt! Jag mätte ingenting, körde mest på känsla. Men jag hade i kidneybönor, morötter, gul lök, ägg, havregryn, fetaost, salt och peppar. Nästa gång tar jag nog ett extra ägg, så det blir lite mer stadga. Men annars blev det riktigt bra!

Idag är en dag då jag fixar en massa saker, håller på och tvättar också. Snart dags att gå dit igen. Hatar när det står att det är 1 minut kvar på maskinen och så håller den på i typ en halvtimme till.. Det hände den här gången, till slut gick vi därifrån för vi tröttnade på att vänta.. Det var ändå en till maskin som ska hängas upp.. Eller ja, innehållet i maskinen förstås, haha :P

Pluggsöndag

Tänkte att jag skulle vara lite effektiv och plugga en del idag, så hinner jag gå på stan en sväng imorgon. Ska få lön från skolan och måste in till ett Nordeakontor eftersom jag har fått ett utbetalningskort. Himla krångel bara för att jag har en annan bank..

Såhär ser det ut när jag sitter och pluggar i köket idag:

Jag använder allt förutom klädvårdsrullen, haha. Vattnet piggar upp bra, hehe. Eller så är jag bara törstig. Man kanske kan tro att det är just mentos där det står så, men nix, det är mitt pennfodral! Inget godis för mig.


Det färgade i tidningen är små klisterlappar. Känns bättre än överstrykningspenna tycker jag. Och för mig går det sjukt mycket bättre att läsa om det är lite bilder och färgklickar här och där. Vet inte varför, men en svart text på vitt papper (eller ännu värre på en datorskärm) är så himla tråkig att titta på!

Jag är verkligen ingen pluggexpert, men några tips har jag:
Dela upp texten, i det här fallet var det lätt då det handlade om flera artiklar på ca 5 sidor vardera. Men jag skrev upp sidorna och så kunde jag kryssa för när jag hade läst klart. För mig handlar det om att se vad jag har gjort.
Sen är förstås färgen viktig! Det är klart att det blir roligare att titta på ett papper med lite färg! Särskilt för mig som är konstnärlig och kreativ, jag vill ju att det ska vara estetiskt tilltalande!
Anteckna är bra har jag hört, dock är jag väldigt dålig på det. Men nu skrev jag faktiskt upp några funderingar som dök upp under tiden. Det är en viktig del i våra seminarier just nu, men det är säkert bra att göra annars också, haha :P
Och icke att förglömma: ta pauser! Gör något helt annat, helst roligt, under tiden. Men diska funkar väl också förstås.

Fruktsallad

Fy vad skönt det är att vara ledig efter den här jobbiga veckan! Idag har jag kikat på reprisen av So You Think You Can Dance, tränat, handlat lite mat (nästan bara extraprisgrejer), duschat, diskat, ätit god pastasallad och nu kollar jag på L.A. ink.

Jag är lite sugen på fruktsallad igen, men det blir nog senare för nu är jag så mätt. Såhär god fruktsallad gjorde jag och Emma när hon var inneboende här i början av veckan:

Matcharn

Jag tar igen hela veckans tråkiga och negativa uppdatering nu känner jag. Tänk vad mycket mer positiv jag blir av att få shoppa lite. Och av att få vara ledig förstås!

Idag har jag sett ut såhär. Fråga mig inte vad jag gör på den andra bilden, haha. Var inte beredd när jag tryckte tror jag :P Och spegeln var så skitig, så det såg för täskigt ut när jag använde blixten, därav mörka bilder.


Hej, det är jag som är matcharn!

Crazy hair!

Lekte lite med galna frisyrer för några dagar sen. Krustång och tupering körde jag med, och jisses vilken volym man kan få, haha! Det blev inte så bra eller snyggt direkt, men det resulterade i några roliga bilder i alla fall ;)






Veckans blogg och internetshopping

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg, rösta jättegärna på mig här, jag är nummer 2!

Jag sitter för övrigt och internetshoppar. Är igång och beställer från H&M, hittade en del på rean faktiskt, alltid roligt! Just nu ligger notan på 1400 kr, så jag har en hel del att rensa bort, haha. Visserligen för 14 varor, så inte så dyrt om man ser det så. Ska beställa lite till Emma också, men hennes var inte så dyrt, men jag tänker inte shoppa för över en tusenlapp för det! Nog för att jag har fått betydligt mer pengar från CSN den här månaden än normalt.. Men jag tänker spara de extra pengar som jag ändå inte brukar ha, de kan komma väl till pass en annan gång. Är det förresten töntigt att beställa två likadana plagg fast i olika färger?

Rensade lite och just nu är allt detta (av mitt) kvar, typ 800 kr med frakt skulle allt gå på. Plus att jag ju har 10% rabatt kom jag på nu! Får se om det blir allt eller om jag tar bort något mer.. Är väldigt tveksam till den lavendelfärgade klänningen, den är en helt annan färg i katalogen, ser mycket mörkare ut. Och den mörkare skulle passa mig bättre. Den orangea blusen vet jag inte heller.. Kanske lite tråkigt med mycket svart förresten? Men svarta baskläder är ju det jag använder mest..



Allt kommer ifrån H&M.

Uppdatering: Tydligen fanns inte allt inne heller, orkar inte vänta en månad, leggings och nattlinne kan jag ju alltid köpa i butik. Så då blir det ju billigare, åtminstone för nu. Tar bort hälften typ haha. Nattlinnet, leggings, träningslinne och den orangea och den gröna blusen. Och byter ut lavendelklänningen mot en hallonröd. Och lägger till ett nattlinne. Inte det lättaste sånt här!


Trött på skiten

Fy vad trött jag är idag, har precis sovit i två timmar. Jag känner mig helt slut efter den här veckan, bara 19 kvar nu av den här skiten, heh.. Pedagogik är inte min grej alltså.. Vi hade seminarium i nästan tre timmar på förmiddagen. Både jag och Emma tyckte att det var skitjobbigt. Alla andra (iaf nästan alla 22) diskuterade och argumenterade hejvilt som om det var det enklaste i världen. Jag sa knappt ett ord. Det gick knappt få en syl i vädret. Och när man knappt har någon koll på ämnet, när alla begrepp och forskare i ämnet är nya, så är då inte jag den som kastar mig in i en diskussion i en sån stor grupp. Just nu känns allt så himla irrelevant för min utbildning. Varför ska jag lära mig hur barn lär sig läsa, skriva och räkna när jag ska undervisa i musik, på högstadiet och gymnasiet!? Jag har svårt att tro att det är någon problematik jag kommer möta ofta.. Vi träffades i studiegruppen innan, där var vi bara 5 och jag hade inga som helst problem att prata. Men så fort det blir en större grupp känner jag bara att jag inte har något att komma med, särskilt inte när man tvingas referera till texter hela tiden. Måste ha belägg för det man säger. Jag tycker en massa, men det kändes inte riktigt okej att bara tycka.

Dessutom är de andra vana att jobba på det här sättet, trycka in massa text, gå på föreläsningar och diskutera på seminarier. Jag är inte det, vi jobbar inte så. Jag vet om att jag är smart och kan massor, men idag kände jag mig mest bara dum i huvudet faktiskt.. Det kanske är nyttigt att känna på det visserligen, men roligt är det då verkligen inte!

Superfrukost

Vad är det med mig och att vakna 05.30 och vara ganska pigg och knappt kunna somna om? Det hände idag också. Denna gång kombinerat med mardrömmar, tack för det. Men jag lyckades somna om till slut och tog mig sedan upp (om än mycket tröttare) 06.45, vilket också är alldeles för tidigt för min smak, men vi ska ses på skolan vid  8, så jag har inte så mycket val. Detta innebär visserligen att jag får sluta 12 idag, så det är ju bra.

Måste nog egentligen skynda mig nu, men jag orkar inte riktigt. Äter min superfrukost bestående av fil/keso/banan/tranbär/naturell müsli och rågbröd/keso/avocado/paprika. Gott och mättande. Då kanske jag slipper bli hungrig på en gång..

Godnatt

Jag ska förstås upp tidigt imorgon också, så jag säger godnatt nu.

Har ägnat kvällen åt att läsa, reflektera och ställa frågor på veckans kurslitteratur. Och organiserat det jag kopierade igår, så nu är allt på sin rätta plats. Och jag har hittat all litteratur till delkursen, otroligt skönt att ha det överstökat!

Outhärdligt!

Alltså, det här är inte okej. Trots 1g pronaxen (dagsdosen) så har min mensvärk hållt i sig hela dagen lång. Alla som har haft riktigt vidrig mensvärk vet vad jag pratar om.. Att sen försöka sjunga starkt och länge blir inte särskilt lätt. Stödet var som bortblåst på kören, känner knappt om jag är hungrig ens.. Så genomträngande är värken. Är det såhär imorgon också vet jag inte vad jag gör.. Outhärdligt!

Nu ska jag äta middag och sen läsa den sista texten. Och hitta på några frågor tills imorgon som vi kan diskutera. Kul jul. Inte. Verkar inte vara så mycket vettigt på tv ikväll heller, så jag får väl umgås med min kurslitteratur då..

Jag är med och tävlar om en stor goodiebag

Jag är med och tävlar hos Julia om en riktigt stor goodiebag som är värd typ hur mycket som helst! Vore ganska grymt att vinna eller hur?



Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

SMASK piggar upp!

Tänk vad mycket gladare man kan bli av att lyssna på SMASK-låtar, för mig funkar det riktigt bra! (Särskilt i kombination med te och choklad.) För nya läsare så kan ni titta och lyssna på två låtar som jag och Emma har skrivit. Jag sjunger på I dina ögon.



En av tre..

Nu är den längsta av dagens tre texter avklarad (eller nummer 6 av 8 den här veckan, det låter ännu bättre). Dessvärre var det den enda texten på svenska, så de andra två lär väl ta lite längre tid. Men nu har jag en paus med te och choklad. Känner mig sådär allmänt hatisk mot det mesta idag, har så sjukt ont i magen, så jag har egentligen inte lust att göra någonting förutom ligga i soffan och tycka synd om mig själv :P Möjligtvis arra SMASK, men det vet jag inte riktigt om jag har tid med.. Har skrivit in rätt melodi och stämmor i sången iaf.


Allt för att pigga upp. En gammal men rolig bild på min lillebror Magnus vid familjens sommarstuga. Fråga mig inte hur jag lyckades få till de "coola" effekterna, för det vet jag inte :P

Godmorgon

Jag känner mig inte så peppad på den här dagen heller. Har mycket att läsa och har dessutom mensvärk, det kan ju förstöra vilken dag som helst. Men jag har precis tagit naproxen och ligger med en varm kornkudde på magen. Det blir väl frukost snart. Sen sätter jag igång att läsa så jag blir klar någon gång! Skulle gärna vilja hinna med något annat idag, helst något roligt. Kör blir det i eftermiddag i alla fall. Och träning om jag känner att jag hinner. Känner mig lite halvförkyld också, Emma har säkert smittat mig..

Osugen!

Fy vilken lång dag.. Jag är så himla osugen på att läsa pedagogik, särskilt eftersom det vi läser nu inte har någon relevans för min utbildning. Jag ska bli musiklärare, jag ska liksom inte undervisa i matte! Gaah. Blir galen! Plus att det är så himla mycket att läsa. Och jag läser ändå ganska snabbt. Stackars de som har svårt för att läsa, det måste ju vara döden för dem!

Jag och Emma spenderade drygt en timme på biblioteket och letade kurslitteratur och kopierade. Känns ju ganska ovärt att köpa en bok som man ska läsa 15-30 sidor i.. Det var sjukt varmt i kopieringsrummet, höll på att svettas ihjäl. Verkligen ingen luft någonstans! Men nu har vi nästan alla texter iaf, bara några få som fattas, men det är ett senare problem..

Jag är en sån som gärna vill se vad jag har gjort. Så nu har jag prickat för vilka texter jag har och på andra sidan prickar jag av när jag har läst dem. Då känns det bättre av någon anledning. Tror inte det blir någon mer läsning ikväll dock, någon måtta för det ju vara!

Föreläsningarna var faktiskt bra båda två, men det är ju så himla långtråkigt att sitta stilla så länge! Man blir ju hur trött som helst. Kom på mig själv med att sitta och göra en liten fläta i håret skaka på benen och grejer efter ett tag, haha.

Imorgon ska jag vara hemma nästan hela dagen. Med undantag för kör. Och kanske lite träning, det vore ju skönt att hinna med.

Usch, världens tråkigaste inlägg antagligen.. Men jag är så less just nu. Har förstås mensvärk också till råga på allt. Så jag fick faktiskt köpa choklad. Annars ska jag hålla mig borta från sånt är tanken..

Föreläsningar

Inte lika pigg idag förstås, trots att jag sov mycket längre.. Men det ska nog gå ändå. Idag väntar två föreläsningar på eftermiddagen och fy vad jag inte vill gå. Det är typ det värsta av allt. Folk kan ju inte bete sig och vara tysta plus att det håller på så himla länge så man blir galen av att sitta still så länge.. Och så himla svårt att sitta still har jag inte. I eftermiddag är det först en 13.15-15, sen 15.15-17. Låter det kul? NEJ. Det spelar liksom ingen roll om det är intressant heller.. Eller lite, men inte så mycket som man skulle kunna tro. Tiden går sååå långsamt! Innan det ska vi försöka hinna hitta en del litteratur också är tanken..


Sitter i köket för tillfället, vaknade tidigare än Emma och då är det ju smidigt att kunna ta med sig datorn ;)

Effektiv dag!

Jag är riktigt nöjd med hur mycket jag har hunnit med idag! Första delen av dagen står det om i förra inlägget. Men jag har även läst en hel del kurslitteratur, lagat och ätit mat, gjort ett massageutbyte med Emma, gjort och ätit supergod fruktsallad och det bästa av allt: vi har skrivit klart SMASK-låten! Sånär som på en stackars textrad som vi inte riktigt är nöjda med.. Men det är verkligen inte illa pinkat! Den är så himla bra, tycker vi iaf. Svänger gör det. Och texten är rolig, den är nästan svårast att få till. Vi satt jättelänge med refrängen och till slut lossnade det. Och den fick handla om precis det vi hade sagt i början att den skulle handla om, att det skulle ta sån tid att komma dit bara, haha. Jag får tyvärr inte avslöja vad den handlar om än, då blir vi säkert diskade :P Och det går ju inte riskera!

Nu ska jag läsa lite bloggar som godnattsaga. Jag är ganska trött skulle man kunna säga.. Godnatt!

Pigg

Imorse vaknade jag först halv sex och var ganska pigg, men jag tyckte att det var alltför omänskligt att gå upp då.. Jag lyckades somna om och gick upp vid halv sju istället. Och hör och häpna - jag var ganska pigg då också! Konstigt eftersom jag somnade så sent.. Vi hade föreläsning 8.15-10, föreläsaren var bra, men ämnet sidådär relevant för min utbildning kan jag tycka.. Efteråt gick jag och tränade och nu har jag satt igång med att läsa kuslitteratur. Det var ungefär ett år sen jag tvingades göra det sist (är inte så mycket sånt på musikutbildning, förutom möjligen musikhistoria då..) så det går himla trögt nu.. Dessutom sitter jag och läser vid datorn för att jag är för snål för att skriva ut, haha. Så jag kanske får skylla mig själv?

Jag kan inte påstå att jag är jättepigg längre, men inte särskilt trött heller, så det ska nog gå det här..

Bloglovinproblem?

Har ni också problem med bloglovin? Det vill inte funka normalt för mig idag. Om jag har typ 30 inlägg att läsa så får jag bara läsa kanske 5 i taget. Och sen gå tillbaka dit igen för att få läsa resten. Inte världens största problem direkt, men lite drygt må jag säga..

Hobbyfrisörn har varit framme igen

Jag har precis klippt Dennis hår, alltid roligt att få leka lite frisör :) Tror dock att jag måste införskaffa en ny sax, fastnade med den i stackars Dennis hår flera gånger, verkar inte så skönt..

Emma är numera inflyttad här, haha. Får se hur länge hon behöver stanna, det beror på hur lång tid det tar innan vi får studiemedel nämligen. Jag föreslog precis att hon skulle passa på och ta ett bad eftersom hon inte har badkar i sin lägenhet, det tyckte hon var en utmärkt idé. Så jag passar på att besöka bloggvärlden en stund. Funderar på att göra en fruktsallad också, det är ju så gott!

Terminen har börjat

Jaha, då har vårterminen börjat på riktigt.. Pedagogiken är igång och det känns fortfarande skittråkigt. Tur att Emma fick byta till min grupp iaf, så kan vi skriva SMASK lite lättare eftersom vi får vara lediga samtidigt. Annars hade jag dessutom varit ensam om att utbilda mig för att undervisa äldre barn. Verkligen alla andra inriktade sig på förskolan och lågstadiet.. Konstigt eftersom vi var minst 20st i gruppen..

Imorgon har vi den första riktiga föreläsningen. 8.15 förstås för att göra det ännu mer lockande. Nu har jag åtminstone letat fram 6 av 8 texter som ska läsas till på fredag. Ska göra en kraftansträngning och leta mera imorgon, har verkligen ingen lust att köpa en bok som man ska läsa typ 30 sidor i.. Det är inte okej på något sätt!

Melodifestivalen

Glömde skriva en sak förut. Idag när jag hade tränat gick jag förbi affären och där träffade jag en före detta klasskompis. Det coola med honom är att han spelar keyboard i Highlights som har varit med i Dansbandskampen två gånger och nu ska få vara med i Melodifestivalen. Alltså är jag nästan lika cool eftersom jag känner honom, haha :)

'
Det är Christian längst till höger som jag känner. Och dessutom! Nu när jag ser bilden kommer jag ju på att jag känner basistens lillebror också. Så kan det gå när man pluggar musik ;)

Otursdag

Nu är det minsann både städat och diskat här. Och julen är bortstädad, skönt! Men det tog inte många minuter, hade inte så värst mycket framme. Däremot har det inte gått så bra för mig idag. Innan jag skulle diska så ställde jag in lite porslin i skåpen, bland annat en mugg. När jag öppnade skåpet nästa gång så valde den att flyga ut hux flux och bara gå sönder mitt framför ögonen på mig. Hur ofta händer sånt? Dessutom skulle jag ta fram två lampor som vi brukar ha i fönstret i vardagsrummet, för det blev så tomt när alla julsaker var borta. Tror ni inte att den vickar och går i kras också? Vi hade visserligen fått den gratis, men det är ändå tråkigt..

Nu kan man ju tro att oturen tar slut där, men nejdå. När jag skulle koka ris så lyckades jag sätta på fel platta (om jag någon gång sätter på fel platta brukar det vara tvärtom, att jag sätter på den jag skulle använda nu) där det stod en tom kastrull. Upptäckte det efter några minuter och eftersom våran spis är supersnabb så hade den blivit jättehet. Och när jag skulle ta bort den från plattan så kom det en liten eldflamma från ingenstans, skitläskigt! Det måste väl ha varit olja eller något på plattan, sådär kan det väl inte bli annars? Tur att det inte blev värre än så i alla fall!

Imorgon börjar pedagogiken. Och vi kommer ha en inneboende hela veckan antagligen. Emma kommer hit, så det blir trevligt :) Hon har inte råd att köpa pendlarkort innan studiemedlet kommer och eftersom det är så dyrt att åka tåg så får hon låna våran soffa. Men då hinner vi ägna oss massor åt SMASK, så det är ju perfekt!

Oj, vad långt det blev. Jag ska nog faktiskt gå och lägga mig nu. Det blir nog lite läsning innan jag somnar dock. Godnatt!

Som ny!

Nytränad, nyäten och nyduschad. Skönt! Nu väntar jag bara på att det ska bli nydiskat och nystädat också.. Men det händer inte så mycket på den fronten. Verkar som jag får ta tag i det själv..


Vad tycker ni om mina nya större glasögon? Hahaha. Väldigt skitiga är de dessutom..

Borta..

Men hallå, jag skrev ju ett inlägg för två timmar sen, det försvann tydligen :S Det var väl inget viktigt egentligen, men lite sur blir man ju när det försvinner. Hursomhelst så mår jag nog lite bättre idag än igår iaf, tur det. Nu ska Dennis åka in till staden och sälja sin ena bas. Han byter stup i kvarten känns det som.

Idag ska julen städas bort, det är ju verkligen på tiden tycker jag. Har ni städat bort julen än?

Gammalt inlägg

Sova var det ja.. Istället kollar jag igenom min blogg och hittar diverse roliga bilder. Men det knäppaste hittills är nog det här inlägget från 17 juli 2009. Jag kan minsann störa mig på allt möjligt knäppt. Men eftersom jag är musiknörd så är det väldigt svårt att undgå alla misstag som har gjorts här.. Haha, nu blir jag nästan upprörd igen :P

Ser ni headern?

Nu har bästa Josefine fixat så att headern syns även om man kommer via bloglovin eller klickar sig till nya spännande ställen via menyn, precis som det ska vara ;) Ni ser den va?

Inte min dag..

Alltså, den här dagen har verkligen inte varit bra. Eller egentligen är det kanske inget fel på dagen, det är mer mitt humör det är fel på. Är verkligen på uselt humör. Och till råga på allt skulle jag helt plötsligt få jätteont i magen också. Precis när jag hade gjort muffins dessutom.

Just nu halvkollar jag på 30 år med U2 på tvåan. Äntligen börjar det komma låtar jag känner igen. Efter det ska jag nog gå och lägga mig. Ingen mening att vara vaken med det här måendet..

Stor skillnad!

Kolla in det här! Världens längsta man möter världens kortaste.


ANTI

Fy vad jag känner mig anti allt idag. Kanske vaknade på fel sida? Eller egentligen är jag inte anti allt. Det är nog bara det faktum att jag ska läsa pedagogik igen som ställer till det. Jag har verkligen ingen lust att läsa massa saker som inte ens är relevanta för min utbildning (som det var i förra pedagogikkursen) eller sitta på föreläsningar i flera timmar.. Eller lära känna nytt folk. Det går säkert bra när vi väl sätter igång, men just nu vill jag verkligen inte.

När jag är på det här humöret brukar Dennis säga att jag ymmar. Att allt jag säger låter som ymymym typ :P

Det här med sovrutiner..

Inte min starka sida, det är bara att konstatera. Låg i soffan och kollade på CSI (och åt fruktsallad, men det gjorde jag innan jag lade mig ner) och lyckades förstås somna. För nästan två timmar sen. Helt slut. Nu har jag precis borstat tänderna, så nu kan jag gå och lägga mig i sängen och sova. På riktigt. Godnatt!

Fredagsmys

Jag har haft min SMASK-refräng (ni vet den jag kom på inatt) på hjärnan precis hela dagen. Det kanske betyder att den är catchy? Hoppas det, det är ju det svåraste att få till!

Hursomhelst. Idag har jag varit en sväng på skolan och sjungit när afropojkarna i min klass har viftat, det var roligt :) Har precis tränat, fick som vanligt ont i fötterna av mina gamla träningsskor. Måste verkligen till staden och köpa nya vid tillfälle.. Men det tar emot för att det är så himlarns svårt att hitta och dessutom dyrt!

Nu blir det Let's dance, ganska sen middag och fruktsallad till efterrätt. Fredagsmys :)

Hopplös!

Haha, jag är ju verkligen hopplös! Jag har varit skittrött hela dagen och bara längtat efter att få sova i princip. Jag gick och lade mig vid tio, men då tyckte inte mitt huvud att jag skulle sova. Nej, då skulle det kommas på en refräng till min och Emmas SMASK-låt som vi började på igår. Sånt dyker upp när man minst anar det och det är ju bäst att ta vara på idéer innan de försvinner. Så nu har jag skrivit in melodi och basgång i finale. Hoppas bara att Emma tycker om det också, jag tycker det svänger fint iaf :D

Nu ska jag försöka sova igen, det behöver jag.

K-PAX

Jag och min mysiga sambo har precis kollat på filmen K-PAX, riktigt bra! Och jag lyckades hålla mig vaken nästan hela filmen (missade max 5 min) trots att jag är sjukt trött och låg i soffan. Nu däremot ska jag dra mig vidare mot sängen och fy vad skönt det ska bli att somna! Godnatt på er!

Panik!

Fy. Tydligen så hade både jag och Emma missat att registrera oss till vårens kurs eftersom vi inte hade fått det himla mailet som de tydligen hade skickat ut (det lär väl ha fastnat i åt skräppostfilter eller nåt). Så vi hade lite panik igår kväll och imorse, men vi gick och pratade med några hjälpsamma kvinnor, så nu är det fixat. Det var inte alls så farligt som vi trodde som tur var..

Tack vare detta har jag förstås sovit riktigt dåligt inatt. Men jag måste vistas på skolan och sjunga hela dagen, ända till 17.15 typ. Helst av allt skulle ja bara vilja sova. Det ska jag nog göra när jag kommer hem! Har fördrivit tiden nu med att läsa massa bloggar, tur att det finns sådana, eller hur? :)

Ni ser ju hur äckeltrött jag är, haha.


Dimma

Nu är Emma här och provar kläder som jag har sorterat bort ur min garderob. Hittills har hon velat ha det mesta, så det är jätteroligt att det kommer till användning!

Jag var och tränade förut. Mina stackars armar orkade med övningarna som tur var, men det var jobbigare än vanligt.. Jag gick dit kanske halv ett och det var verkligen inte så mörkt som det ser ut på bilden, däremot dimmigt. Så himla fint med all frost och snö i träden! Ännu finare om solen skiner förstås..

Nu ignorerar jag tröttheten

Sen jag vaknade har jag ätit supergod och nyttig frukost (köpte naturell müsli igår och körde på färsk fruktsallad istället för massa sötad müsli, plus min goda avocadomacka), kokat kikärter och.. Just det. Legat i soffan. Och kollat på Gossip girl och CSI. Jag är verkligen inte pigg. Men jag ignorerar tröttheten nu. Går och tränar istället. Undrar hur det kommer gå för mina stackars biceps, har träningsvärk efter matkassebärandet igår, haha. Då kan ni kanske tänka er hur äckligt tungt det var!

Godmorgon!

Såhär "tidigt" har jag inte varit vaken på flera veckor tror jag :P Jag kunde förstås inte somna när jag lade mig vid ett igår, så jag kan inte påstå att jag är så pigg direkt. Men det skulle jag ju säkert inte vara om jag hade fått sova några timmar till heller om jag känner mig själv rätt. Och imorgon har jag skola, så då måste jag upp ännu tidigare. Min plan är alltså att bli trött ikväll så jag kan somna tidigt!

I eftermiddag kommer Emma hit och ska sova över. Hon bor i Motala och brukar pendla varje dag hit till Örebro, men har inte köpt något pendlarkort än. Och då är det ju billigare och mindre tidskrävande att sova här eftersom hon ska befinna sig i Örebro imorgon också. Vi ska försöka börja skriva på våran SMASK-låt (musikhögskolornas egen melodifestival), får se hur det går.. Här och här finns våra tidigare låtar! Och jag såg nu att I dina ögon från förra året (där jag är med och sjunger!) hade uppnått 100 visningar på youtube nu, vad häftigt :D


Gammal bild på mig och Emma från SMASK-efterfesten för två år sen.

Underbara Josefine

Mina trogna läsare märker förstås att jag har ny design. Däremot kan jag inte ta åt mig äran för något annat än att det är jag som är fotograf. Allt annat har underbart duktiga Josefine fixat. Hon är en otroligt fin vän som jag har fått tack vare bloggen, så himla fin människa!

Och för att gå tillbaka till designtn. Jag är så grymt nöjd så det finns inte, tycker verkligen att det blev hur fint som helst! Känns verkligen som att hon har fångat mig! Och jag skulle aldrig kunna fixa det själv, så jag är dig evigt tacksam Josefine! Så gå in på hennes fantastiskt fina blogg nu och tala om för henne att hon har gjort en otroligt fin design till min blogg!

Hm. Av någon anledning ser inte jag headern om jag klickar mig runt i menyn eller kommer via bloglovin, gör ni det? Gå till bloggens startsida annars!

Dagens ros!

Fy vilken shoppingtur det blev! Eller ja, matshopping åtminstone. Jag åkte till Willys och handlade massa mat. Dyrt och framförallt tungt! Jag lyckades få ner allt i två papperskassar. Tar aldrig det annars, men tänkte att det fick plats mer i dem så jag skulle slippa ha mer än två kassar. Dumt val.

Jag lyckades ta mig både på och av bussen, men när jag hade kommit halvvägs från busshållplatsen gick den ena kassen sönder! Bara i handtaget som tur var, så inget ramlade ut. Men det var inte det lättaste att bära kan jag säga. Redan innan var det så äckligt tungt att jag orkade gå typ 50 meter och sen stanna och vila. Och med en påse halvt på höften och en som vanligt var det inte lätt att gå.

Det stod två okända människor och pratade vid tvättstugan och jag frågade om någon av dem kunde hjälpa mig att bära hem eftersom den ena påsen hade gått sönder. Tjejen erbjöd sig som tur var och vi kom tog oss framåt betydligt snabbare än jag gjorde innan. Jag är henne oerhört tacksam och tycker att hon förtjänar dagens ros som tack för hjälpen ;) Mina armar var helt döda efteråt, orkade knappt lyfta ett mjölkpaket. Och högerarmen bara skakade, haha. Fick världens tränigspass med andra ord! Nu, sisådär några timmar senare börjar armarna återhämta sig. Och jag tänker inte handla så mycket på länge!

Just det! Enligt säker källa är min nya design snart klar, gissa om jag är sjukt nyfiken? :D

Randig puffärm

Jag är fortfarande lite sugen, men det blir inget IKEA idag. Orkar inte sitta på bussen i två timmar. Särksilt inte när det inte ligger så långt bort egentligen! Däremot tror jag att jag ska ta en tripp till Willys och handla mat. Känns inte som vi har så mycket hemma. Eller det finns väl en hel del ätbart, men ingen direkt middagsmat. Och det kan ju vara trevligt att ha något i köttväg hemma, hehe. Har tråkigt idag, så jag har precis sminkat mig trots att jag inte direkt behöver. Men det är ju roligt :)


Har nog inte visat den här tröjan som jag köpte när jag var hemma. Visserligen på H&M och visserligen inte på rea, haha. Men den kostade nog bara en hundring ändå. Lite roliga puffärmar tyckte jag!




Sminket syns ju inte jättemycket som vanligt. Och håret blev kapat av kameran, haha. Men men.

Det var det här med rubrik igen..

Det märks att allas liv börjar återgå till det normala, folk börjar jobba och gå i skolan igen. Det är ingen som uppdaterar bloggen mitt i natten till exempel. Förutom jag då, som är ledig i några dagar till. Funderar på att åka till Marieberg imorgon. Önskar bara att jag hade en bil, då skulle resan gå så himla mycket fortare. Det skulle ta kanske en kvart istället för en timme. Fast å andra sidan verkar ju inte bilar klara av när det är kallt, så det kanske är lika bra att jag åker buss i så fall..

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ska nog börja läsa någon bok, fick med mig ett gäng när jag var hemma. Godnatt! Eller godmorgon kanske det är när ni läser..

Avocadocravings

Nu är jag färdigtränad. Och jag har nog aldrig sett så mycket folk där inne! Men måndagar brukar nog vara värst. Ny vecka - nya tag kanske. Men jag lyckades fullfölja mitt program ändå tack och lov.

På hemvägen skulle jag handla lite och fick världens avocadocravings! Dessutom var det halva priset på avocado på coop, lucky me! Så nu sitter jag och äter rågbröd med keso, avocado och paprika på. Kanske hur gott som helst!

Less

Jag är lite sådär lagom less och rastlös idag. Drygt att bara vara hemma, men ändå skönt. Jag tänker gå och träna, men egentligen är jag inte så sugen eftersom jag mest bara vill vara hemma trots att det är så långtråkigt. Haha, någon mer som känner som jag?

Skolan börjar snart. I somras längtade jag efter att skolan skulle börja. Men inte nu. Det blir säkert bra när vi väl sätter igång, men en termin till med pedagogik känns inte lockande. At all. Dessutom måste jag väl lära känna massa nytt folk. Förhoppningsvis har de mognat nu, sist var det alltför många som kom direkt från gymnasiet och trodde att de visste allt för att de hade tagit studenten, suck. Men men, det är något jag måste genomlida. Men jag tror att det är därför jag är så less just nu.

Jag måste dessutom vända tillbaka dygnet. Min dygnsrytm just nu är inte att leka med. Jag är uppe jättelänge eftersom jag inte blir särskilt trött. Men när jag väl har somnat känns det som om jag skulle kunna sova hur länge som helst. Och när jag ska ta mig upp på morgonen (eller ja, dagen kanske) så vill jag inget hellre än att ligga kvar i sängen.. Och halva dagarna går jag omkring och känner mig trött..

Men. Nu ska jag byta om till träningskläder och gå och träna så jag får komma hem och tvätta mitt skitiga hår sen!

Himla bra köp!


Lindexskärpet är på idag igen och jag känner mig så tjusig så :)

Idag har vi haft besök av några från Dennis familj, trevligt! Vi tänkte passa på att åka och handla när vi hade besök med bil, men då gick det inte att starta bilen, varför vet jag inte. De höll på i minst en halvtimme och till slut gick den igång. Och då vågade de inte stänga av den, så de åkte hemåt, förståeligt! Kanske är kylan. Fast så himla kallt är det ju ändå inte. Idag har det varit runt -10 hela dagen.. Det var värre igår.

Avatar

Nu har minsann jag och Dennis också sett Avatar. Kom nyss hem från den fullsatta biosalongen. Riktigt bra film! Läste nyss en lista där Pocahontas och Avatar jämfördes (fanns på blogg.se-startsidan). Visst, det finns likheter, men Pocahontashistorien är ju knappast den första i sitt slag heller. Sjukt välgjord film iaf. Se den!

Kanske det godaste teet någonsin!


Lime/cinnamon rooibos från Indiska. 100g för 35 kr, aningen dyrt, men så värt det! Helt klart mitt favoritte. Har inte testat de andra smakerna ännu, men nästa inköp blir nog deras mangote, det låter spännande och ska enligt en säker källa också vara mycket gott. Och det bästa, det smakar så gott som det luktar!

Vad sägs, ska jag byta yrke och bli säljare istället? :P Haha, det funkar nog bara vid sådana här tillfällen, då jag verkligen ÄLSKAR produkten :)

Baressoshop

Idag har jag fått hem mina två Osis dust it från http://www.baressoshop.se/. Beställde en parfym till Dennis också, först fanns den inte i lager och jag skulle få vänta 2-3 veckor (fick jag veta någon dag efter att jag hade betalat) och några dagar senare skulle de tydligen inte ens få in den i lager. Väldigt tråkigt, för den var riktigt billig där! Men men, pengarna sitter återigen på mitt konto och som plåster på såren slapp jag betala frakt. Och jag betalade bara 149 kr för två Osis dust it (vilket nog är priset för en hos frisör). Så jag är nöjd! :)


Har precis kollat på Let's dance. Det är kul ett tag, men två timmar är på tok för länge för min smak, hinner tröttna. Men på det stora hela tycker jag att de flesta var riktigt duktiga! Men mest imponerad är jag nog faktiskt över Dermots svenska, haha.

Godissugen är jag också. Men jag får inget. Jag har dessutom varit duktig och tränat idag. Och jag förvånade mig själv med att fundera på när de öppnar på morgonen och om jag kanske skulle gå och träna riktigt tidigt någon dag när jag har skola.. What?

Nyshoppad

Det blev lite allt möjligt shoppat idag. Ögonskuggor, eyeliner och skuggpensel från H&M- Diadem, skärp och en urtjusig korsett från Lindex :)


Nysminkad lite snabbt bara för att testa. Som vanligt så äter kameran upp alla färger. Men det blev en palett med fyra färger i gråskala iaf. Måste sminka mig lite oftare så jag får in vanan, det går åtminstone framåt! Och nya diademet är på förstås. Det ser lite ut som strass, men det är nitar.


Jag gillar dragkedjor och nitar till viss del, det här var alldeles lagom för mig! 99 kr på Lindex. Stretchigt och skönt och lagom brett. Kommer helt klart bli en ny favorit!


En liten glimt av korsetten. Mer än så får ni inte se så länge den sitter på mig iaf :P

Mot staden

Idag ska det väl ändå vara en normal dag med normala öppettider? Annars blir jag tokig! Nu åker jag in till stan, förhoppningsvis hittar jag något roligt som inte är alltför dyrt :)

Hej jag är vaken jättesent

Men jag skyller på all tvätt som skulle få torka i tvättstugan. Och jag ska ändå inte göra nåt tidigt imorgon, tur det.

Hursomhelst. Satt nyss och läste igenom min deppdagbok på haket.com. Eller ja, det var väl inte bara depp, men en hel del. Mycket om mitt första förhållande och när det tog slut och blaha blaha. Jag var väl lite sådär lagom förstörd och heartbroken. Jag slutade skriva där i februari 2005 såg jag. Så det har ju hänt en hel del sen dess skulle man kunna säga.

Nu ska jag äntligen lägga mig och sova. Med rena lakan, den bästa vardagslyxen som jag brukar säga. Godnatt!

The end of the OC

Ujuj. Nu har jag alltså sett klart hela fyra säsonger av OC. Det är lite sådär bitterljuvt. Allt är så spännande och man vill veta hur det slutar, men samtidigt vill man inte att det ska ta slut.. Som att läsa en bra bok. Men jag tyckte om slutet. Det var fint och man fick se lite hur det gick för alla efter några år. Nu är frågan bara: vilken serie ska jag nu titta på? Någon som har tips på bra serier?

Tvättberget

Nu har vi precis lassat in två maskiner, gissar på att det blir minst tre till. Vi har inte tvättat på jättelänge. Konstigt nog är det ändå halvfullt med kläder i garderoben :P Men nu har jag rensat bort en hel del galgkläder också. Vad gör man med kläder man tycker om men som är för små för tillfället? Jag tänker nog spara ett tag till och hoppas på att jag kommer i dem så småningom.. Typ favoritjeans och sånt.

Nu ser det faktiskt riktigt tjusigt ut i mina garderober. Kläderna är numera sorterade lite efter färg och lite efter funktion. Hoppas jag lyckas hålla det så bara!

Godissugen

Fy vad jag är godissugen! Men som tur är så har vi inget godis hemma och jag tänker minsann inte gå och köpa något heller!

Och förresten. Jag vet inte om ansiktsmasken var något för mig.. Vem använder sånt en gång i veckan som det stod på förpackningen?

Kikar runt på H&Ms rea lite då och då. Jag är lite sugen på den här paljettkavajen. Men när skulle jag ha på mig den tro? Kostar iaf 299 istället för 599 nu. De skulle gärna kunna få sänka priset ännu mer, då skulle jag nog köpa..


Ansiktsmask

För första gången i mitt liv har jag nu applicerat en ansiktsmask! Jag tänkte först visa er bilder, men jag ser ju helt störd ut nu när den börjar stelna, haha. Har lite hemmaspa idag, fick en scrub från lush av Cecilia i julklapp, så den har jag använt nu och jag måste säga att jag tyckte om den!

Sen ska jag ta tag i garderobsrensandet igen. Trots att jag är trött idag också. Men den här gången är det för att Dennis höll mig vaken med sitt snarkande. Han snarkar tack och lov bara ibland. Och oftast slutar han när jag puttar till honom. Men det funkade inte inatt. Jag hade öronproppar till och med, men kunde ändå inte sova.. Nåja, jag får vara glad att jag är ledig och har tid att sova kanske..

Seg dag..

Idag har jag varit sjukt seg. Vaknade alldeles för tidigt för att ha gått och lagt mig så sent. Men jag kunde verkligen inte somna om.. Väl uppe hamnade jag i soffan framför OC, har sett massa avsnitt idag. Somnade vid ett kanske och vaknade efter nästan två timmar. Hade tänkt åka till stan en sväng, mest för att köpa galgar för att underlätta garderobsrensningen. Och det gjorde jag också, bara för att upptäcka att det var stängt nästan överallt. Förutom på Åhléns typ. Och de hade galgar som tur var. Däremot har jag inte orkat fixa något, har känt mig halvsjuk hela dagen.. Segt att inte må bra, men ändå skönt att faktiskt ha tid att göra ingenting. Jag får njuta av det så länge jag har lov, en vecka till ungefär..

Men. Jag har i alla fall valt ut några bilder som jag ska ha i min nya header, planerar en helt ny design här på bloggen, vänta ni bara :D Världens bästa Josefine ska hjälpa mig eftersom jag inte är så haj på sånt där :)

Nytt träningslinne

Mitt slänga-massa-saker-humör försvann visst.. Det har blivit en coop-kasse hittills och jag är inte klar, så det är väl inte fy skam ändå.. Men det är svårt att skiljas från kläder man tycker om, även om vissa för tillfället är lite för små. Fast jag har ju planer på att gå ner i vikt, heh. Så nu går jag och tränar! I mina nyfyndade träningskläder. Då kan det ju inte gå annat än bra ;D

Nya linnet. Ser nästan ut som rosmönster på bilden, men det är det inte, haha :P

Nu slänger jag!

Alltså, varför sparar man (eller åtminstone jag) på typ för små bh:ar, underkläder man hatar och aldrig använder och gamla bikinis? Som dessutom är för små och urblekta.. Det tar förstås emot lite, eftersom jag har sparat dem så länge, men nu slänger jag! Måste bara prova minibikinin först, så jag verkligen får se att jag inte kan ha den. Vilket jag iofs ser bara genom att titta på den, men jag behöver det ju tydligen bekräftat igen!

Liten uppdatering: HAHAHA. Nu har jag provat och fått bekräftat vad jag misstänkte. Inte jättehett. Nu har jag slängt!

Stort projekt på gång

Nu har jag precis börjat med något som jag har skjutit upp alldeles för länge. Det ligger massa kläder i sovrummet på ett bord, vet knappt vad som är rent och smutsigt längre. Så nu har jag börjat sortera upp det. Och jag har även planer på att rensa bort en hel del kläder ur mina garderober. Jag har två garderober plus en byrå. Dennis har en garderob, haha. Inte för att jag har tänkt ge bort någon till honom, jag behöver bara rensa eftersom det är överfullt i mina ;) Passar på nu när han är på jobbet. Det vore kanske lite skönt om han hjälpte till, men jag har en känsla av att det går fortare om jag gör det själv. Då blir det dessutom precis som jag vill ha det ;) Han kan få hjälpa till att tvätta imorgon istället!

Happyland

Egentligen skulle vi tvätta idag, men Dennis mår inte så bra, så vi tar det en annan dag. Däremot är jag i farten och städar. Jag blir så irriterad på när det är stökigt, så jag städar lite här och där så det ser acceptabelt ut. Nu är det mest bara sovrummet kvar. Dock är det värst.. Det ligger kläder överallt. Jag borde verkligen rensa mina garderober också.. Jag har en hel del som jag inte använder och säkert inte ens kan ha längre.. Och när det gäller 50 kronorslinnen från H&M så gör det kanske inte jättemycket om jag slänger dem? :P Imorgon ska Dennis jobba, så jag kanske tar tag i det där då. Så kan jag spela hög musik och dansa runt i alla gamla kläder jag provar, haha.

Lyssnar just nu på Amanda Jenssens nya(?) album Happyland. Gillar låtarna och musiken, men hennes röst är kanske ingen superfavorit direkt.. Men den passar ju till sådana låtar. Så jag får nog faktiskt säga att jag tycker att det är rätt trevligt att lyssna på :) Vad tycker ni om Amanda Jenssen?


Snart blir det dagens andra film (sånt man hinner med när man har jullov): Åter till Cold Mountain. Den första var En värsting till syster, haha. Undrar vilken som är bäst?

Bildbomb julklappsrim

Det blev så himla mycket bilder i förra inlägget, så jag gör ett till med de fina rimmen som fanns på mina paket :)

Min pakethög, jag skämdes nästan..


Resten talar nog för sig själva.. Någon som vågar sig på att gissa vad paketen innehöll?








Känns lite knäppt att lägga upp dessa bilder nu, känns lite som God Jul igen på er, haha. Men det får ni ta :) Gissa på nu, vore kul att se om ni också kan lista ut vad de innehöll! Det kunde jag, men säkert mycket för att jag hade önskat mig dessa saker.

Bildbomb julafton

På morgonen fick jag denna i julstrumpan, någon som kan gissa vad det kan vara? :P


Även denna från andra brorsan låg i strumpan.


Julbord hos mormor och morfar


Brorsorna. Magnus ser verkligen inte ut att ha lika trevligt som Stefan, haha :P


Haha, måste lägga upp det här. Vad tittar de på? Ingen tittar på någon annan ju. Morfar, farmor och pappa.


Jag, mormor, mamma, morfar, farmor, pappa.


Vem vill vara tomte? Ingen kände sig manad, men mamma tog på sig rollen till slut:


Julgranen, som ni kanske ser ;P


Stefan spexar


Och kittlar sin lillebror


HAHA. Behöver jag säga mer? :P


Nu är tomten verkligen på g!


Fortsätter i nästa inlägg!

Bildbomb pepparkaksbak

Väl hemma fick jag sätta igång med pepparkaksbaket. Mina grisar och bockar blev snyggast som vanligt, heh.


Lite trött efter resan kanske? :P


Pappa byggde pepparkakshuset som vanligt:


Och provsmakade lite, som vanligt ;P


Magnus ville också hjälpa till, dock mest för att få smaka nonstop..




Pepparkakslandet!


Och när det blev kväll såg det såhär mysigt ut:

Bildbomb tågresan

Jag vet att jag är seg, men här kommer några bilder från resan och fixandet inför julen. Hade ju ingen sladd till kameran när jag var hemma ;P

På tågresan hem hade jag sällskap av Maja och Anna (åtminstone en stund). Anna skulle slå in paket, utan tejp och utan sax. Som tur var hade Maja en liten papperskniv med sig, haha. Så det gick alldeles utmärkt!






Gott nytt år!

Vi hade planer på att åka till Linköping på en nyårsfest, men det körde ihop sig lite med var vi kunde bo. Så vi bestämde oss för att stanna hemma istället. Vi gjorde god mat och god efterrätt och hade en jättemysig kväll bara jag och Dennis. Och katterna förstås. Ganska skönt tyckte jag. Vid tolvslaget gick vi ut, skålade, nyårskysstes och kikade på alla andras raketer som lyste upp himlen, mycket billigare och säkrare så, haha :) Hade ni en bra nyårsafton?

Jag såg ut såhär:




Kör på samma färgtema idag: svart med gulddetaljer. Dock inget smink idag, hehe.


Träningskläderna som jag fyndade på mellandagsrean funkar utmärkt som myskläder också!


RSS 2.0