Godnatt

Imorgon är det examination som gäller på förmiddagen. Känns lite nervöst, men det borde väl kunna gå bra. Det är väl bäst att jag går och lägger mig nu. Godnatt!

Kulturfestival

I fredags var det kulturfestival på Musikögskolan. Massa bra grejer! Tyvärr hade jag dåligt batteri i kameran, så jag vågade inte använda den så mycket som jag hade velat. Här är några godbitar i alla fall!      
   


Linnet


Här är linnet jag köpte i fredags. 129 kr på gina tricot.

Tungt

Det är tungt att ha en nyplanterad trädgård (eller vad man nu ska kalla det). Åtminstone när man måste vattna allting och inte äger någon vattenslang. Jag släpade nog närmare 10 fulla vattenkannor nyss. Men nu är det gjort. För idag. Och min rygg måste vila i soffan framför Stylista en stund.

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin!

Finale..

Ständigt orsakar detta program alltför många onödiga problem. Försöker skriva ut mitt körarr nu. Men jag tror det får duga snart, håller på att bli galen!

Promenix

Eftersom jag redan har blivit så svettig av att ligga ute i solen så tänkte jag ta en promenad också innan jag duschar. Sen ska jag vara duktig.. Heh, så har jag tänkt hela veckan. Jag är väldigt bra på att skjuta upp saker som inte är jätteakuta. Jag har några grejer som jag har tänkt göra imorgon. Men först måste jag nog skriva dit ackord så jag kan spela när kören sjunger.

Soool

Jag har legat ute i solen i en timme ungefär. Men jag var tvungen att gå in och svalka mig en stund, höll på att rinna bort! Snart dags att steka lite till, solen är ju bara kvar på uteplatsen i ungefär en timme till. Sen ska jag planera inför examinationen imorgon. Ordentligt och inte bara i huvudet!


Jag vill åka utomlands igen! Eller åtminstone ha någonstans att bada, dåligt med det här i Örebro!

Hmm..

Länken till linnet i förra inlägget verkar inte fungera som den ska. Konstigt, för den funkar för mig. När jag klickar förbi reklamen så kommer det rätta linnet upp. Ett vitt, lite oversize med ett stort tryck av en tjejs ansikte i svart och rött. Nåja, det kommer en bild på mig i det så småningom.

Nytt linne

Igår när jag var på stan en snabbis efter sånglektionen hittade jag det här snygga linnet. (Klicka förbi reklamen först bara!) Ni får se det på mig någon dag framöver!

Utefix

Idag har Dennis pappa och hans sambo (snart fru!) varit här och hjälpt till att fixa på uteplatsen. Vi köpte krusbärsbuske, rödvinbärsbuske, rabarber, frön till morötter, dill och sockerärter. Och gräsfrön, för det såg förjävligt ut på den så kallade gräsmattan. Och lite plant till rabatten på framsidan. Och så grillade vi och åt gott. Hej och hå, här händer det äntligen grejer. Det kommer bli så mycket finare än innan kan jag lova!

Nu har vi planterat i rabatten på framsidan också. Det blev så grymt mycket finare än innan!


Blommor längst in och så har vi sått gräs i resten av rabatten, den är ganska stor!


Så snygg! Vet inte om jag har sett någon sådan förut, men både jag och Dennis blev helt kära i den här. Bladen är lila på undersidan, syns litegrann här.


Här blir det nytt gräs. Och morötter, sockerärtor och dill inne vid väggen.


Utemöblerna som vi köpte förra helgen.


Nya buskar. Rödvinbär och krusbär.


Världens minsta rabarber! Men den lär ju växa. Kommer bli gott sen! Här ska göras paj!

En läsare!

Ja, jag har åtminstone en bekräftad läsare (den bästa!) i den här nya bloggen, så jag testar ett tag och ser vad jag tycker..

Problemet med den gamla är att man inte kan lägga upp bilder hur som helst, det är något jag saknar. Här går det mycket lättare och kan göras obegränsat. På tal om bilder så kan jag ju inte skriva om det utan att visa några. Så jag bjuder på lite härliga bilder från när jag lekte med webkamerans härliga effekter häromdagen!


Storögd.


Hahaha! Vad sägs, ska jag förstora läpparna? :D


Cool effekt tyckte jag!


Tar en normal utan glasisarna också.

Byta?

Som jag skrev i min andra blogg, mejline.bloggagratis.se, så funderar jag på att byta till denna istället. Men jag skulle vilja ha en snygg design, finns ju inte i överflöd här direkt.. Får se hur jag gör. Men det lutar åt ett byte.

RSS 2.0