Gott Nytt År!

Jag har ju såklart blivit äckligt förkyld och orkar inte göra särskilt mycket idag. Så det blir en lugn myskväll med Dennis och god mat och dryck här hemma, men det är ju inte fy skam heller :) Gott Nytt År på er!

Bilder från julafton, men jag ser ungefär likadan ut nu, tyckte det var trevligare med en bild där jag inte är förkyld ;)

Klä granen

Vi har som tradition att klä granen kvällen före julafton, det brukar vara min och brorsornas uppgift. Då flyttar julen in på riktigt för mig :)


Brorsorna envisades såklart med att ha sådana där fula klättrande tomtar längst upp, haha :P


Och Stefan var så nöjd med den lysande snögubben.



Barnvakt

För ungefär en vecka sen var jag och Magnus barnvakt till Hjalmar och Algot, våra kusinbarn. Föräldrarna skulle på stan och inhandla julklappar och tyckte att det borde gå bättre utan att ha med sig en 6-åring och en 2,5-åring :) Tror de var snällare när inte föräldrarna var där, för de var så mysiga så. Och åt massor utan att protestera, haha. Enda gången de bråkade var när de skulle spela hockeyspel. Och då var det för att lilla Algot tog upp pucken med händerna hela tiden, haha.

Den mesta tiden tillbringade vi i Magnus coola pojkrum, där finns massa bilar att ta fram när man ska barnvakta. Och så förstås ett tv-spel som var väldigt lockande :P


Hantlar fanns det också, de var väldigt populära ett tag. Fattar inte hur Hjalmar orkade hålla 3 kiloshantlarna sådär? Magnus hantlar vägde 1 kg.. Lite orättvist kan jag tycka :P


Till lunch blev det något så lyxigt som prinskorv och makaroner. Och rivna morötter minsann! När jag berättade för Sara (min kusin som är deras mamma) hur mycket de hade ätit blev hon positivt överraskad och sa att de aldrig äter så bra hemma, haha :P


Filmtajm - Lejonkungen! Min absoluta favorit bland Disneyfilmer!

Komma-igång-inlägg

Okej. Nu är det kanske dags att skriva något nytt här efter mitt jullov ;) Tyckte att det kändes viktigare att prioritera familjen och vänner som jag inte träffar så ofta framför bloggen nu i jul. Men som vanligt är det himla svårt att komma igång efter ett litet uppehåll. Jag vet aldrig vart jag ska börja, haha. Så det här komma-igång-inlägget blir kanske inte så spännande. Har blivit äckligt förkyld också, återkommer om en stund med ett förhoppningsvis lite vettigare inlägg ;)

Jo, förresten! Jag har införskaffat en ny rolig mobil (kanske 100 gånger bättre än min förra) och nu undrar jag om det är någon läsare som har koll på hur man enkelt kan blogga från android?

-30 grader och julgodis

Idag har termometern visat runt -30, ibland lite varmare och ibland lite kallare. Har inte direkt haft någon lust att gå ut och frysa, så jag har varit inne och bakat två sorters kakor och tre sorters julgodis idag. Så gott! Tur att det bara är jul en gång om året, skulle ju bli jättetjock om man alltid åt såhär mycket onyttigt :P

Schackrutor, Märtas skurna chokladkakor och svinkallt!


Apelsintryffelbiskvier. Många moment, men mycket goda! Och jag ignorerar lite att jag egentligen inte tål mandel..



Knäckkokarn.


Knäckupphällar-Malin och pysselmamma.


Chokladfudgekokar-Magnus, under uppsikt av undertecknad bör tilläggas, jag gjorde även formarna och hällde i allt. Men han var duktig på att röra iaf ;).

Skoterskor

Måste ju visa de gigantiska skorna som jag lånade av pappa när jag skulle hjälpa Magnus att skotta loss skotern igår natt :P


Hade inte med mig kameran, så det blev en dålig mobilbild. Som jag har tagit kort på nu, haha. Och jag är fantastiskt snygg på den högra bilden.. Not.

Händelserikt dygn

Försökte skriva ett inlägg från Magnus mobil förut, men det verkade inte funka.. Första dygnet hemma i Jämtland har varit händelserikt, haha. Tågresan igår gick som på räls (höhö), inga förseningar alls för ovanlighetens skull. Och jag hade ingen bredvid mig på hela vägen mellan Stockholm och Östersund, så himla skönt! Mindre skönt var att det var iskallt på tåget de första timmarna, sen kom de på att de skulle sätta på värmen och då blev det stekhett istället.. Men med någon timme kvar blev temperaturen riktigt behaglig. Drygt att det inte fanns några eluttag dock, så det blev inte så mycket datoranvändande.. Fixade lite på mitt arr och hann se ett avsnitt av How I met your mother iaf :) Annars läste jag, löste korsord, lyssnade på musik och åt lite såklart ;)

Väl framme blev jag hämtad av brorsorna och så åkte vi till Stefans fina lägenhet typ mitt i stan. Synd att han hyr den i andra hand bara, så han får inte ha kvar den så länge till.. Sen fick jag skjutsa mamma och pappa på dans på vägen hem. Spännande att inte ha kört bil på flera månader och sen ska köra när det är halt. Och dessutom börja mitt i stan med att ta sig ut från fickparkering och sen enkelriktat och grejer :P Men jag och Magnus tog oss hem helskinnade iaf, fick bara lite sladd några gånger i rondellerna :P

Sent på kvällen skulle Magnus ut och köra skoter, eller ja, det var nog mitt i natten när jag tänker efter. Och så hörde jag honom åka iväg och typ en minut senare ringde han och då hade han kört fast i snön. Så jag fick ta på mig första bästa täckbyxor och skor och det blev förstås pappas gigantiska skoterskor som var typ 6 storlekar för stora. Inte så lätta att gå i, men varma, haha. Och så tog jag med mig två spadar så vi kunde gräva loss skotern. Sånt gör jag ju inte varje dag i Örebro direkt! Måste visa er lite bilder sen, har ingen usb-sladd till kameran i närheten tyvärr.

Idag har vi varit på stan och fixat lite julklappar. Och varit i inte mindre än 4 mataffärer. Coop forum, Ica maxi, Willys och Lidl. Men vi hittade det vi skulle ha på de olika ställena iaf. Väl hemma fick vi middagsgäster i form av min barndomskompis Therese och hennes föräldrar, trevligt! Och gott med risgrynsgröt :)

Precis som varje år är jag med och sjunger i julkören, det var övning ikväll och det första jag fick göra var att sjunga mitt solo på en norsk låt, haha. Måste öva lite mer på den, jag tyckte inte att jag sjöng så värst bra. Inte så konstigt med tanke på att jag knappt har sjungit den innan och den är lite väl hög för att jag ska tycka att det är bekvämt iofs..

Undrar om någon har orkat läsa ända hit? Duktigt i så fall. Nu är det läggdags! Godnatt!

På tåget

Såhär ser det ut på tåget idag, har sällskap av Siri till Stockholm, himla trevligt att slippa åka själv :) Men resten av resan blir det nog bara jag. Eller ja, ingen mer som jag känner vad jag vet iaf. Förra året träffade jag en gammal lärare som jag satt och pratade med typ hela vägen mellan Gävle och Östersund. Finfint!


Färdigpackat

Nu hoppas jag att allt är packat, för snart åker jag hem till Jämtland och då kan jag ju inte gå tillbaka och hämta något. Men om jag skulle ha glömt något finns det ju alltid att låna av mamma eller köpa nytt :) Jag känner mig ganska klar, så det är väl dags att packa ner datorn och sen bara vänta på att klockan ska bli dags-att-åka-buss.

Har internet på tåget en stund, lyxade till det med mina SJ prio-poäng som är för få för att använda till en resa, så då kan jag ju lika gärna få internet i en halvtimme på tåget :P

Packar väskan

Det är alltid så svårt att packa tycker jag! Men jag är nog snart klar. Åker ju hem till Östersund imorgon, så halva väskan är full med julklappar typ :P Eller okej, inte halva, men en fjärdedel säkert. Måste väl lägga mig snart så jag orkar kliva upp tidigt. Litar inte på bussarna här, så jag måste nog åka minst en timme innan tåget går..

Julklappsinslagning

Kvällen har jag ägnat åt att slå in massa julklappar. Som sagt väldigt roligt, särskilt när man har en hel del att välja på :) Allt som behövs tänkte jag först, men jag kom på att en sax och lite stötdämpande papper eller liknande också var bra att ha ;)

Under tiden var det såhär fint utspritt på halva golvet och jag satt någonstans mitt i.

Och efter blev det såhär fina och olika paket, har till och med rimmat på två, sen tog fantasin slut :P


Nu är det läggdags. Imorgon är min sista skoldag före jul. Då blir det lite redovisning av klassisk sång och bruksensemble. Inte jättejobbigt ;) Sen när jag kommer hem måste jag nog börja packa, åker ju på lördag!

Fixardag

Idag har jag en riktig fixardag. Först sånglektion på förmiddagen, det gick rätt bra för en gångs skull :) Sen åkte jag hem och hämtade kupongen för gratis synundersökning som jag självklart glömde hemma.. Men det blev bra ändå, då slapp jag ha så tung väska sen. Och så åkte jag till stan, beställde glasögon (och betalade en otrevlig summa pengar, haha) och skyndade mig till nästa buss som till min fördel var några minuter sen. Så begav jag mig mot Marieberg köpcentrum för att fixa lite med julklappar. Blev lite till mig själv också, ett par strumpor, ett usb-minne och en kokbok :)

Finns på Lagerhaus.


Ikväll tänkte jag slå in alla julklappar, det blir kul! Känner mig lite knäpp som tycker det, men jag tycker att det är hur roligt som helst. Skulle kunna extraknäcka som paketinslagare runt jul kanske ;)

Beställt!

Nu har jag beställt glasögon och det känns riktigt bra med valen som jag har gjort. Med hjälp av er förstås, tack till er som tyckte till :) Men vi hade samma favoriter, så det här blir nog himla bra. Dennis var inte så förtjust i det andra paret, men han tycker å andra sidan inte att några glasögon är fina typ.. Men jag skiter i vad han tycker i det här fallet, haha :)

Det blir alltså dessa två (som jag har snabbredigerat bort lapparna på, inget mästerverk direkt, haha)

Fler bågar

Tyckte ju som sagt att det ena paret jag lånade hem igår var lite väl dyra, så jag lånade hem tre par till idag. Vad tycks? Jag har nog en favorit bland dem :)

1. Lite svårt att se, men de är mörk metalliclila.


2. Metallicbrun.


3. Brunspräckliga.


Lika

Ni tycker ganska lika ni som har röstat. Och jag tycker lika som er :) Jag tror det blir nummer ett och två. Gjorde en liten snabbredigering för att ta bort lapparna, fattar inte varför de måste sitta mitt på glaset? Det är ju jättestörande! Tänkte ta mig en extra titt idag (om jag hinner) och se om det finns några billigare än ettan. De kostar liksom 2000 och det känns lite overkill tycker jag! Men ett par svarta och ett par bruna tror jag kan bli bra. Passar till det mesta :)



Fler glasögonbilder...

Testade med lite andra kläder till, jag har ju inte alltid en röd tröja på mig :P

1.



2.



3.

Nya glasögon

Jag behöver lite smakråd. Var hos optikern imorse och min syn hade försämrats sen jag skaffade glasögon för snart 2,5 år sen. Så nu är jag på jakt efter nya. Hittade tre favoriter iaf. Ska nog beställa två par, kostar ju typ lika mycket hos Specsavers. Vilka gillar ni bäst?

1.


2.


3.

Sankta Lucia

Idag har jag gått inte mindre än 4 luciatåg. Vi träffades imorse klockan 7 och åt en mysig frukost och sjöng lite innan det var dags för det första luciatåget vid 8.30. Sen avlöste de varandra utan pauser i princip. Men vi var färdiga innan lunch iaf. Överraskade lärarna när de hade möte, det verkade väldigt uppskattat, högsta hönset sken som en sol när vi kom in :) Stackars Anna som var Lucia fick massa mycket stearin på sig, fy vad ont! Jag fick inget på mig alls för ovanlighetens skull, annars är det ju en klassiker att det rinner ner i handen och man måste ignorera det och hålla god min och fortsätta sjunga.. ;P

I övrigt har jag och Emma skrivit lite mer SMASK-text, man måste ju börja i tid om man ska hinna! Och så har vi repat bruksensemble. Det är så himla roligt! Älskar att spela trummor, kanske ska byta instrument? :P

Sen hann jag med att gå på en liten rytmikföreställning också, riktigt bra! Är särskilt imponerad av en tjej, hon är grym! Hon verkar ha stenkoll på vad hon gör med sin kropp, världens utstrålning och bara så klockren! Var tvungen att berömma henne även fast vi knappt har pratat med varandra tidigare, hon blev jätteglad :) Mer komplimanger till folket tycker jag! :)

Tredje advent

Hur gick det såhär fort? Redan tredje advent och lucia imorgon. Jag ska upp tidigt och lussa, så det är snart läggdags. Bakade lite pepparkakor på kvällskvisten, åker hem till Östersund på lördag, så jag kände att om jag skulle hinna äta några innan dess var det dags att baka.. I övrigt har vi typ diskat och tvättat idag, kul.. Och så har jag övat lite på luciasångerna till imorgon. Tror jag kan dem nu och orkar inte öva nåt mer, måste ju utmana ödet lite och chansa på att det går bra, haha :P




Kommentarer?

Vad har hänt med alla kommentarer? Ni som alltid brukar ha åsikter om Idol :P

Igår var jag och Dennis ute och åt på restaurang för att fira 4-årsdagen, väldigt mysigt :) Jag såg ut såhär:

Idolrecension finalen 2010

Var ju hos Adrijana och tittade på finalen, men ni får ju förstås mina åsikter ändå, bara lite senare ;)

Idolernas val
Jay: Tyckte det hördes att han var nervös. Inget speciellt tycker jag. Det bästa var gitarren i refrängen :P
Minnah:
Vart har hon gömt den där coola tjejen? Grymt!

Tittarnas val
Jay: Antagligen det bästa han har gjort i tävlingen, fast förra gången var det mer berörande.. Men bra ikväll ändå!
Minnah: Också svårt att slå första gången. Men hon gjorde det ändå bra tycker jag!

Vinnarlåten
Jay: Tycker inte att låten passade honom alls. Den var inte ens bra när han sjöng den..
Minnah: Som en helt annan låt, grymt mycket bättre än Jays version! Tror att mycket berodde på att hennes gick i en högre tonart och instrumenten och det snygga stråkgrejset i refrängen kom fram så sjukt mycket bättre i den högre tonarten. Plus att hon har en mycket bättre röst för en sådan typ av låt.

Baserat på den här kvällens framträdanden och framför allt vinnarlåten tycker jag att Minnah borde ha vunnit, hon skulle ha gjort skivan så mycket bättre.. Men det är ju kul för Jay att han får spela in en skiva med låtar som antagligen inte passar honom så bra ;P

Jämför vinnarlåtarna och håll med om att Minnahs version var mycket bättre!?



Efter-träningen-lyx-mackor

Ska snart iväg till Adrijana för att se Idolfinalen. Och eftersom vi tänkte äta lite gott ikväll så tyckte jag att det var bäst att träna innan, det känns mer okej då :P Däremot tog träningen lite längre tid än planerat, kanske mest för att det tar mer tid att klä på sig allt för att inte frysa ute.. Så det blev inte så mycket tid att laga någon middag och efter träningen måste man ju förstås äta! Så nu äter jag världens godaste mackor. Ja, jag byter lite ibland, vill inte äta upp en i taget för båda är så himla goda, haha. Köpte nytt bröd som hette Rågstyrka tror jag. Grovt, men mjukt, precis som jag vill ha det. Proteinrikt dessutom! Och så philadelphiaost och tomat på den ena och keso och avocado på den andra. Mums!

Tv-kväll

Jag och Jenny hade bestämt oss för att träna kl 8 imorse, men vi var lite väl sega båda två, så jag kom dit strax före 9 och hon kom 20 min senare.. Men tränade gjorde vi iaf, skönt att komma iväg!

Resten av dagen har jag Lucia-repat, komponerat lite och övat på diverse instrument. Och väl hemma blev det tv-kväll. Som vanligt när jag är trött :P

Två till bilder från samma photo-session som bilden igår. Lagom söta på första :P

4 år

Kanske borde sluta lyssna på min låt och gå och lägga mig istället? Börjar nog få lite storhetsvansinne här, haha. Men det är kul när man har haft en bild av hur man vill ha det och det till slut blir så. Fast bättre! Jag har absolut inte haft alla stämmor i huvudet hela tiden, mer känslan av hur jag vill ha det. Och nu börjar det bli som jag vill! Det jag komponerar ingår i en arrangeringskurs som jag läser. Låten skrev jag för närmare 4 år sen. Men jag har ändrat om den ganska mycket. Och nu skriver jag för sång, piano och stråkkvartett. Himla fina instrument alltså :) Den handlar om Dennis och när jag var alldeles nykär. Idag är faktiskt våran 4 årsdag, kanske därför jag vill lyssna på den lite extra :) Har inte hunnit fira något idag, vi tänkte ta det till helgen istället :)

Verkligen inte toppkvalitet, men jag älskar verkligen den här bilden på oss. Tycker att vi ser ut att vara så himla kära :)

Mästerverk

Idag har jag minsann komponerat massor på min fina låt! Och det blir så himla bra! Om jag får skryta lite..? Men det får jag tycker jag :P Jag är ganska kräsen och har inte riktigt varit nöjd med vissa delar av den innan. Men nu börjar jag närma mig så som jag vill ha den. Så jag stannade kvar på skolan i nästan tre timmar efter att jag hade slutat. Dessa timmar spenderades i datasalen med min nya fina vän Sibelius (notskrivningprogrammet). Och det är så roligt när det blir bra och inte krånglar något överhuvudtaget :) Tog och installerade den nyaste versionen av det på min dator hemma också, hade bara en äldre och då kunde jag inte öppna det jag hade gjort idag. Och så kan vi ju inte ha det! Måste ju kunna lyssna på mitt mästerverk, haha :)

Min dag har varit bra egentligen, men min förbannade huvudvärk vägrar ju ge sig! Jag har dock försökt ignorera den idag och varit på skolan mellan 9.30 och 18.30. Har luciarepat två gånger, haft sånglektion och spelat/sjungit bruksensemble. Och komponerat då. Och tagit pose-framför-trumset-bilder på en klasskompis, haha. Han skulle ge ett pussel med en bild på sig själv till sina föräldrar sa han :)

Och apropå bild. Känner att mina senaste inlägg har saknat bilder. Så ni får se en från Jennys födelsedagskalas för en och en halv vecka sen, har glömt att visa :) Hej, ansträngt leende :P

Huvudvärk from hell

Har riktigt vidrig huvudvärk idag, det kanske sitter i sen gårdagen.. Känner mig lite halvsjuk också.. Skulle helst bara vilja vara hemma imorgon, men jag har rep och lektion, så jag måste väl till skolan.. Får se hur jag känner mig imorgon helt enkelt.

Blir nog en tidig kväll, är helt slut även fast jag inte har gjort så mycket jobbigt.. Handlade mat på vägen (eller omvägen kanske, åkte till Willys) hem från skolan iofs, rena träningspasset att bära tunga kassar..

Skitdag

Fy vad trött jag har varit idag. Och är fortfarande förstås. Sov kanske 4-5 timmar inatt, sådär bra när man ska upp kl 6 för att åka och jobba. Har sjungit julsånger med 3:or och 4:or idag, det har väl gått bra egentligen, men jag blir så förbannat less på dem! De är så fruktansvärt högljudda och kan inte bete sig! Vet inte hur många gånger jag har fått säga ifrån. Och min röst fixar inte att sjunga en hel dag plus höja rösten mellan varje låt för att tysta ner barnen så vi kan gå vidare.. Sista klassen jag hade var värst, vissa var helt vidriga.. Så det var väldigt skönt att få komma hem sen!

När jag har sovit för lite får jag alltid skitont i huvudet och nacken, det sätter sig där direkt. Och då är det svårt att hålla humöret uppe.. När jag kom hem gick jag och lade mig och sov i typ 2 timmar för jag orkade inte hålla mig vaken. Har inte orkat göra nåt vettigt ikväll heller, pratade i telefon med mamma och pappa i typ en timme och sen blev det tv. Tror jag ska ta med mig datorn till sängen och somna till Ung och bortskämd snart :)

Unnade mig en mumsig lussekatt och vit glögg efter den här hemska dagen, mycket gott! Har knappt druckit vit glögg, så jag kände att jag var tvungen att testa. Och Blossas lättvariant var riktigt god, inte lika söt som röd :)

Monster-lussekatter

Idag har jag bakat lussekatter. Testade ett nytt recept med kesella i, finns här. Och de blev jättestora! Gjorde som jag brukar i övrigt, får nog göra dem lite mindre nästa gång. Och ha tre plåtar så de får plats ordentligt. De blev riktigt saftiga och goda, det gillas! Har kört med lite mandelmassa i förut, men det går inte längre eftersom jag har gått och blivit allergisk.. Eller det går väl, reagerar inte supermycket på det, men det känns lite onödigt när jag kan låta bli. Det är annars ett bra tips för att få dem saftigare :)
Som sagt; jättestor!

Lördag kväll

Igår kväll hade vi några kompisar på besök, åt och drack gott, spelade spel och lyssnade på musik och hade himla trevligt. Hade tänkt gå ut på kvällen, men det blev så vi stannade hemma istället, lika bra det tyckte jag, tycker oftast att det är mycket trevligare än att gå ut, då kan man ju prata med varandra utan att skrika ;) Men hade jag vetat det innan hade jag nog inte ansträngt mig med massa smink (mascara  och rouge, haha) :P Sent blev det, de gick hem vid 3 eller nåt, så jag sov jättelänge idag. Känns som dagen har gått väldigt fort, men det är väl för att den inte har varit så lång helt enkelt.
Såhär fin var jag iaf :)

Idolrecension 3 dec

Juryns låtval: Tyckte det kändes som att de ville att Minnah och Jay skulle gå till final, de fick mycket bättre låtar än Olle.. Så det kändes lite orättvist faktiskt. Hade gärna sett Olle i final eftersom han har varit min favorit sen början, men det var inte alls oväntat att det skulle bli de andra två. Det hade jag nästan räknat med. Och grattis till dem förstås!

Olle: En strupe av guld, men som sagt, låtarna var inte riktigt rätt för honom tycker jag. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; han är bäst med sin gitarr! Jag vill se honom på mindre scener framöver, tycker att han passar bättre där. På ett bra sätt förstås, jag gillar små mysiga scener ;)

Minnah:
Lovely låtar till henne, hon gjorde båda riktigt bra! Misstänkte att det skulle stå mellan henne och Olle i final. Helst hade jag sett de två där.

Jay: Alltså, Enter Sandman är ju inte min favoritlåt direkt. Det är en sådan låt som alla tuffa högstadiekids spelar när de testar elgitarrer i musikaffärer, haha. Men In the ghetto gjorde han oväntat bra, gillar hans mjukare röst bättre än hårdrocksraspet måste jag säga. Eller det kanske jag inte gör egentligen, det är ju hans grej. Men det är bra att han kan variera sig!

Dansarna:
Bort med dem! De stör bara, haha. Förstår inte alls grejen, det blir bara konstigt när de hänger tvätt, som Bagge uttryckte det :P

Överraskningen:
Men hallå, man kan ju inte uttrycka det som att det är världens coolaste övverasknig och så är det bara Andreas Carlsson och en vit flygel? Och lite gamla idoler och dansare. Hade liksom förväntat mig Stevie Wonder eller nåt, haha. Och riktigt så coolt var det verkligen inte :P Fast det är kul att se och höra vad Andreas kan :)

Mysigt!

Åh, jag blir så lycklig när jag går in i vardagsrummet och det doftar äpple/kanel från IKEA-ljusen och adventsstjärnan lyser så fint. Mys på hög nivå!

Klassföreståndare

Idag har jag lekt klassföreståndare för små tvåor. Det är jag verkligen inte van vid, men det gick rätt bra ändå. Hann med allt som skulle göras och ibland var det nästan så att de hade behövt ännu mer att göra för de blev färdiga så snabbt. Det svåraste var att förklara dubbelt och hälften, hur gör man det för någon som inte förstår? Verkligen inte lätt, jag tänker ju inte alls på samma sätt som dem och för mig har det varit självklart så himla länge. Inte direkt något jag reflekterar över dagligen, det sitter i ryggmärgen liksom :)

Trött är jag eftersom jag åkte hemifrån 6.45 och kom hem 15.30 eller nåt. Ingen jättelång arbetsdag som tur var, men det räckte gott och väl för min del! Man blir väldigt trött av nya intryck och av att inte veta hur de brukar göra med saker och ting. Det är jättesvårt att bara hoppa in sådär, särskilt i ämnen man inte brukar undervisa i. Musik är ju lättare eftersom det är det jag håller på med jämt och kan bra :) Men det är inte så lätt det heller när man inte känner eleverna..

Men jag fick många gosiga kramar och några ville att jag alltid skulle vara deras fröken för jag var så snäll och underbar sa de, haha. Det är väl ett bra betyg? ;)

Hurtbulle!

Idag är jag verkligen en hurtbulle! Tränade ju på förmiddagen, sen gick jag fram och tillbaka till skolan, dvs en timmes promenad. Och snart ska jag iväg på vattengympa. Just nu känner jag mig väldigt trött, men jag ska nog orka med att plaska lite i vattnet, man kan ju lägga sin egen nivå som tur är :) Har precis suttit med mitt arr i en timme ungefär. Det är väldigt roligt, men tidskrävande.. Om jag tycker att det låter okej nu med det otroligt dåliga ljudet så lär det ju låta himmelskt med riktiga stråkar sen ;)

Och just det. Imorgon ska jag jobba, de ringde 16.15 idag och frågade om jag kunde komma imorgon och leka klassföreståndare åt 2:or. Det blir spännande. Men jag har träffat dem förut iaf, alltid något. Dock undervisade jag dem i musik då. Och det har jag ju lite bättre koll på så att säga.

Oj, tiden springer iväg. Måste packa ner baddräkten. Ciao!

Snygg?

Såhär snyggt påpälsad var jag inatt. Försökte somna med bara nattlinnet, men det var på tok för kallt för det! Så jag letade fram första bästa pyjamasbyxa och tjocksockar. Och tog fram en varm filt som jag lade på det tjocka täcket. Först då blev det okej temperatur. Bara för att det är kallt ute måste det väl inte vara svinkallt inne också? Kanske måste möblera om i sovrummet, nu är sängen ganska nära fönstret. Och det blir så himla kallt där!


-15 visar termometern idag, så det gäller att klä på sig ordentligt idag med. Jag ska snart till gymmet med Adrijana. Och ikväll tänker jag att jag ska gå på vattengympa. Hej och hå vad jag tränar. Men jag får väl passa på när jag har tid ;P

RSS 2.0