Sångdag

Idag har verkligen varit en sångdag. Har ägnat mig åt sång på flera olika sätt. Först var jag på en föreläsning om mansrösten med en väldigt karismatisk operasångare, han var riktigt rolig att lyssna på! Sen fick man kolla när han hade en lektion med en kille på skolan, också lärorikt! Efter lunch så övade jag sång och testade några av grejerna vi gjorde i söndags på clinicen. Längtar tills boken kommer också! Hade sånglektion i nästan en timme (ska ha en halvtimme egentligen) och både sjöng och pratade massor med fröken :) Sen var det dags för lite stämrep följt av Vox 4 (övningskören för körpedagogerna). Eftersom jag dessutom är lite sjuk fortfarande blev jag trött i halsen, men det känns bättre nu när jag har varit tyst en stund.

Jag är väldigt trött, så jag orkar inte göra så mycket mer ikväll, det blir Desperate Housewives iaf, sen går jag nog och lägger mig, ska upp tidigt imorgon..

Såhär ser jag ut idag:

Kom på nu att nästan allt är ifrån H&M, haha. Men så kan det bli ibland.


Kommentarer
Postat av: Gulligullan

Åh snygg utstyrsel<3



sv: Jo, jag köpte sånt, men det funkade inte den här gången :(

Var hos doktorn och fick det bekräftaT att jag inte är dödligt sjuk iaf. Fick hostmedicin utskrivet, och den funkar verkligen! Dock gör den mig rastlös! Men nu lär jag iaf bli bra :)

2009-10-14 @ 17:29:35
URL: http://lastchancedance.blogg.se/
Postat av: Minnie

Hej gumman, på lördag lottar jag ut Victoria´s secret underkläder på min blogg, om det låter intressant får du gärna anmäla dig till utlottningen. Här är direktlänken:

http://www.minnies.se/startsida-/kategorier/taevlingar/386-vinn-victoriaas-secret-underklaeder.html

Kram Minnie

2009-10-14 @ 18:02:26
URL: http://www.minnies.se
Postat av: elin leijon - makeup & skönhet

Hej! :) Jag håller på för fullt att skriva ett primer-lära inlägg där det kommer info och vart man kan köpa :) även tips på primers. Håll utkik :)

2009-10-14 @ 18:37:38
URL: http://elinleijon.se
Postat av: kickan34

va fint hår _ det passar verkligen dig! färgen frisyren och glansen! :) Kramis

2009-10-14 @ 20:54:43
URL: http://kickan34.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0