Vokalist

Har varit på en underbar sångclinic med Sara Borch idag, det var helt klart värt att gå upp halv nio på en söndag för den! Jag sitter och ska beställa en bok med de övningar som vi gjorde och för första gången på länge känner jag att jag vill öva sång! Tjoho! Det känns som övningarna var gjorda för just afrosång, dvs pop, soul, rock, lite sånt. Precis sånt som jag vill sjunga. Och precis sådana övningar som jag har saknat. Annars har övningar alltid känts så långt ifrån det jag sjunger annars, så jag skiter i att göra dem liksom. För de tröttar ut rösten mer än de hjälper. Men det här verkar mycket bättre! Och jag känner mig inte särsklit trött i rösten trots att jag är förkyld och har sjungit i typ två timmar idag, det är superbt.

Stora sångguiden av Daniel Zangger Borch tänker jag beställa nu! Plus två gitarrböcker tror jag. Det blir dyrt det här, men det kan det vara värt :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh, det låter supoerroligt. De flesta sångpedagoger är ju klassiskt skolade och det funkar liksom inte om man själv sjunger afro.Just nu sitter jag och pillar med hur placeringskort skulle kunna se ut. =) kram

2009-10-11 @ 16:47:38
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Josse ღ

Hej, anmäl dig till veckans blogg! :)http://lifeshappiness.blogg.se/2009/october/anmal-dig-till-veckans-blogg-nu.html#comment

2009-10-11 @ 18:44:34
URL: http://lifeshappiness.blogg.se/
Postat av: Maria

nja, det har äntligen kommit en särskild stickers i silver som tidigae bara funnits i guld. Så nu har jag testat att sätta på dem och det blev jättefint=)

2009-10-11 @ 18:59:37
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Maria Svensson

Den stora sångguiden har jag här hemma :)

Skäms lite då jag inte har kollat såååå mycket i den..

Men den är skitbra!Tack för kommentaren, ska försöka ändra lite till i headern, inte helt nöjd än men skulle iväg på valpkurs.

När man väl lär sig tar det inte så lång tid. :)

2009-10-11 @ 19:04:29
URL: http://svenssonsmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0