Vinkande utbytesstudent

Nu känns det att skolan är igång på riktigt. Det är redan mycket att göra och mer kommer det bli.. Tog sovmorgon till nio imorse, för jag var så sjukt trött igår. Fick inte så mycket gjort på förmiddagen, begav mig till skolan vid elva och kom hem sex. När jag skulle åka hem kom det en indisk (gissar jag) utbytesstudent som direkt började prata med mig vid busshållplatsen. Jag är inte van vid att helt främmande människor helt plötsligt ska prata med en. Men han var trevlig, dock var det sjukt svårt att fatta vad han sa på grund av det indiska uttalet, haha. När jag hade klivit av bussen så vinkade han åt mig och såg jätteglad ut, hahaha. Var inte riktigt beredd på det, men jag vinkade förstås tillbaka eftersom jag är så snäll :P

Nu ligger jag i soffan och lyssnar på en låt som vi ska planka till gehöret. Lyssnar in mig lite först innan jag börjar skriva något. Snart blir det förstås idol, musiknörd som jag är.


Bjuder på en fantastisk frisyr från när jag var typ 16, haha. Vad tycks Maria? Du brukar ju ha ett öga för härliga frisyrer ;)

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad tycker du om Idol i år då?

2009-09-24 @ 20:15:38
URL: http://svenssonsmaria.blogg.se/
Postat av: M

haha vilken rolig!



men om det är nåt speciellt du vill göra så kan jag försöka hjälpa :)

2009-09-24 @ 20:22:47
URL: http://lastchancedance.blogg.se/
Postat av: Maria

shit vad liten du ser ut!



Jag gillar frisyren, dock känner jag mig tveksam till ha den offentligt. haha, det bästa är att de faktiskt finns kort på den!

2009-09-24 @ 21:08:34
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Maria

först tänkte jag att du hade räknat fel, men det är sant! helt sanslöst att det är 7 år sedan vi var 16!

2009-09-24 @ 21:14:41
URL: http://readingmary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0