American Idol och vårfint

Jag som skulle försöka göra något vettigt igår. Vi städade och tvättade ju visserligen, men jag hade nog tänkt plugga lite också. Men istället fastnade jag framför American Idol. Och nu tittar jag igen, det finns himla många talanger alltså! Men vi ska fortsätta städa i eftermiddag. Det är till och med dags att putsa fönster tror jag. Och byta gardiner, här ska bli vårfint!

Och apropå vårfint. Här är två bilder från när jag och mamma tog en skidtur på fjället i måndags. Äcklig snö att åka på, skidorna bara halkade omkring typ. Men det var fint väder i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Maria

Är det brillorna du köpte i somras??

Hur går det med din viktnedgång? Här går det låångsamt eftersom jag inte är pigg/frisk nog att träna! suck...jag borde iaf göra situps eller nåt för att stilla samvetet.

2010-04-10 @ 14:20:42
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Maria

Nej, jag är med i e viktklubb på nätet där jag skriver in vd jag äter och om jag har tränat. Jag får äta ett visst antal kalorier varje dag. K. ska köra cambridge (pulversopporna) nu igen efter att han har varit i alperna. Jag kan rekommendera viktklubben, men den är inte gratis.

http://viktklubb.aftonbladet.se

2010-04-10 @ 15:10:09
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - viktminskingsbloggen

SV: aah jag funderade på cambridge med men ska testa LCHF ett tag nu :D

2010-04-10 @ 19:07:39
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Maria

men du vill väl inte gå ner 20 kg??

Jag skrev in -13kg på 20 veckor och det funkade. Det stod att jag hade rimliga krav. Nu har jag ju inte kunnat träna och inte ätit särskilt bra men i början gick jag ner 2kg på 3 veckor.

2010-04-10 @ 19:21:53
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Maria

ja, jag väger nog typ 10 kilo mer än på motalatiden, och då har jag gått ner lite nu. usch, det är inte okej! Sambofälla till ganska stor del för mig! Det hjälper ju inte att bo centralt med nära till snabbmat heller!

2010-04-10 @ 20:32:51
URL: http://readingmary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0