Nyputsat

Nu är alla fönster nyputsade och vi har nya gardiner i köket och vardagsrummet. De i köket fick jag av mamma, för hon tyckte inte att de passade hos dem. Men i vårat kök passade de riktigt bra. Fick bli en annan duk på bordet också. Gardinerna i vardagsrummet fick jag av moster i för tidig födelsedagspresent. Passar ju perfekt :)


Kommentarer
Postat av: Maria

Tjusigt värre!!! Läcker duk på köksbordet också!

2010-04-10 @ 20:31:00
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag gick också upp i vikt av p-piller men det är så många år sedan jag började med det så jag kan inte skylla dagens övervikt på det. Jag var ju smal efter att jag började med pillerna men det berodde ju inte på bra kost och träning om vi säger så. Den här gången tänkte jag göra det "the right way" och slippa bli deprimerad.

2010-04-10 @ 21:20:36
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Maria

ja, det finns veckomenyer med recept för frukost-lunch-mellanmål-middag, men jag "får" inte ta så mycket kalorier per dag och är inte jätteförtjust i dom recept som jag får så jag hittar på själv. Men du kan t ex söka på "kyckling*" så kommer det upp hur mycket grejer som helst med kyckling. Jag fyller i vad jag äter så står det hur mycket kalorier det innehåller, och så påverkas min kostcirkel av vad jag har ätit. om jag har tränat så skriver jag in det och så dras det bort motsvarande i kalorier så då kan jag äta mer om jag är hungrig.

2010-04-10 @ 22:06:41
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - viktminskingsbloggen

SV: det var svårt ibörjan att inte ha t.ex. potatis eller liknande till maten men nu är det inte så svårt. Man kommer in i det ganska snabbt faktiskt :)Jag är 174 cm lång..

2010-04-11 @ 10:23:17
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - viktminskingsbloggen

SV: gör det :) kommer ju upp ett nytt inlägg imorgon med vägningen och de nya måtten.

2010-04-11 @ 12:45:21
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag har inte ens läst böckerna som vi köpte i somras! men jag tänkte att jag skulle passa på att läsa medan jag solar i sommar, om nu vädret tillåter!Angående motivation med vikten...jag var rent desperat och hade ingen motivation, men så skrev jag in mig i viktklubben och då kom motivationen. Det är så lätt att se hur mycket man ska äta och vad. För mig är det dessutom peppande att kunna se statistik och kurvor på vad jag har ätit, gjort av med, hur mycket jag gått ner osv. sen får man coachbrev om man vill och det finns ju forum där man kan diskutera med andra medlemmar. Jag upptäckte igår att man tom kan söka på recept med ett visst antal kalorier i, bra va? Nu låter jag som värsta värvaren, men jag tycker ärligt talat att det här är en bra grej. Du får ju äta vad som helst, men man ser i vilka mängder man kan äta. och välja nyttigare alternativ genom att jämföra olika livsmedel. puss

2010-04-11 @ 13:47:31
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

Fin blogg :)

2010-04-11 @ 16:21:19
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: Marcela

Ser riktigt fint ut. Känns som att sommaren är på väg hem till er iallafall :=

2010-04-12 @ 11:24:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0