Kanske det godaste teet någonsin!


Lime/cinnamon rooibos från Indiska. 100g för 35 kr, aningen dyrt, men så värt det! Helt klart mitt favoritte. Har inte testat de andra smakerna ännu, men nästa inköp blir nog deras mangote, det låter spännande och ska enligt en säker källa också vara mycket gott. Och det bästa, det smakar så gott som det luktar!

Vad sägs, ska jag byta yrke och bli säljare istället? :P Haha, det funkar nog bara vid sådana här tillfällen, då jag verkligen ÄLSKAR produkten :)

Kommentarer
Postat av: Maria Svensson

Niklas kom hem vid åtta efter lagat en bil och sen skulle vi åka till en kompis men då bestämde de att de skulle PS2-spel, inget som intresserar mig så blev kvar hemma och han sover där inatt. Mest sur för att det blev så sent bestämt och då hade jag kunnat göra något annat kul istället.

Mest knepigt sur :P

2010-01-08 @ 23:30:29
URL: http://svenssonsmaria.blogg.se/
Postat av: Maygol

Låter mums! Köpt dock inte Indiskas yogité. Höll på att kräkas upp inälvorna av den :CSv: Ja men det heter ju tjocksockar! =)

Do it! Jag brukar ha i majs, kidneybönor och salsasås även. Sen lite riven ost på det hela och in i 200grader i 5minuter.

Kram

2010-01-09 @ 01:22:44
URL: http://lastchancedance.blogg.se/
Postat av: Maygol

Alltså, det är skillnad på tjocksockaroch raggsockar. Tycker raggsockar är sånnadär grå/vita som man köper lite varstans, som inte håller särskilt bra. Medan tjocksockar är handstickade och tokvarma. Typ sånna man får av mormödrar, med fina mönster på.. :P

2010-01-09 @ 02:08:47
URL: http://lastchancedance.blogg.se/
Postat av: Maygol

Det är så sant som du säger. Jag brukade få sånna av min mormor varje år, vet inte varför hon har slutat.. men nu kan jag ju sticka sockar själv:PHaha, ja kylväska får det bli! Så kan jag spendera mina pengar på taxfreen istället:P

2010-01-09 @ 03:20:42
URL: http://lastchancedance.blogg.se/
Postat av: Sabi - Hoppet om att bli skådespelare

Hej , nu har jag frågestund på min blogg. Skulle verkligen vara jätte sött om du skrev en eller hundra frågor.Bästa frågan får en länkning inför över 4000 besökare :)

Postat av: elin leijon - makeupartist

Jopp du ska alltid tvätta ansiktet morgon och kväll men vara extremt noga med krämer och speciellt med solskyddsfaktor på vintern. Sen är den frågan kluven, jag själv tycker att man ska bära smink ute för att dels skydda sig mot kylan och mot föroreningar men många andra tycker att det inte spelar någon roll. Det är upp till varje person själv men gärna införskaffa sig fetare dagkräm och skydda huden extremt under kyla.

2010-01-09 @ 13:44:23
URL: http://elinleijons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0