Rök

När Dennis kom hem tyckte han att det var en bra idé att sätta på plattan för att sen gå därifrån och glömma bort den. Jag höll inte riktigt med. Jag stod i duschen, så jag kunde inte upptäcka missödet förrän det började lukta konstigt. Inget farligt hände, mer än att det började lukta bränt och det är lite rökigt här inne. Fönster är nu öppna i alla rum, så kanske det vädras ut så småningom.

Sova kanske vore en bra idé? Ska bara försöka komma på en sista fråga till studiegruppen inför seminariet imorgon.. Har renskrivit mina tre iaf. Kanske får räcka så? Vet inte om jag orkar komma på något smart angående den tråkiga engelska texten..

Kommentarer
Postat av: Josefine- Foto-Tankar & Känslor

Till dig Malin =)

En award!

http://wiilow.blogg.se/2010/january/vattendroppar.html#comment

2010-01-26 @ 03:39:53
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Ha, been there - done that :)

2010-01-26 @ 05:21:16
URL: http://principessan.se
Postat av: Diana

Usch. Även om det inte händer något så börjar man tänka "tänk om". Vi hade brandvarnare i gamla lgh men av ren lathet så satte vi inte upp de här... När sen ett helt hus brann i närheten (30 familjer tror jag bodde där) då åkte de upp illa kvickt.Sv: Skoj att kunna spela instrument! Jag försökte mig på tvärflöjt som ung men jag hade inte känsla för det alls. :)

2010-01-26 @ 09:37:50
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahahaha, men märkte inte han att det började lukta bränt då? :P haha Eller lämnade han lägenheten efter han satt på plattan?

Jag lyckades glömma bort att jag kokade upp vatten engång och när jag var tillbaka in i köket hittade jag en svart kastrull :P

2010-01-26 @ 21:08:59
URL: http://lastchancedance.blogg.se/
Postat av: Josefine

men oj!

Tur att det gick bra!Hur går det med seminarium å det. Fullt upp va?Hahh jag hoppas att Milton blir en liten musik pojk =)

KRAMAR

2010-01-27 @ 13:08:51
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0