Seg dag..

Idag har jag varit sjukt seg. Vaknade alldeles för tidigt för att ha gått och lagt mig så sent. Men jag kunde verkligen inte somna om.. Väl uppe hamnade jag i soffan framför OC, har sett massa avsnitt idag. Somnade vid ett kanske och vaknade efter nästan två timmar. Hade tänkt åka till stan en sväng, mest för att köpa galgar för att underlätta garderobsrensningen. Och det gjorde jag också, bara för att upptäcka att det var stängt nästan överallt. Förutom på Åhléns typ. Och de hade galgar som tur var. Däremot har jag inte orkat fixa något, har känt mig halvsjuk hela dagen.. Segt att inte må bra, men ändå skönt att faktiskt ha tid att göra ingenting. Jag får njuta av det så länge jag har lov, en vecka till ungefär..

Men. Jag har i alla fall valt ut några bilder som jag ska ha i min nya header, planerar en helt ny design här på bloggen, vänta ni bara :D Världens bästa Josefine ska hjälpa mig eftersom jag inte är så haj på sånt där :)

Kommentarer
Postat av: Josefine Foto-Tankar & Känslor!

å honey pajj =)



kika in vem som blev veckans nu, kanske blev det du? I menyn ses vinnaren strax men innan synd´s den i inlägget =) hiihhi

2010-01-06 @ 00:07:51
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Josefine Foto-Tankar & Känslor!

va fina bilderna var! underbara!

2010-01-06 @ 00:14:31
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Josefine Foto-Tankar & Känslor!

men shit....

är du inne på den sidan, har typ lagt ner den:( men tack...å vad du stärker mig när du skriver så och tycker så...



håller på med din sida =)

2010-01-06 @ 01:20:53
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag fick massa fint, mycket fick vi tillsammans jag och K. 2 superroliga sällskapsspel och några småspel (vi önskade oss spel, en kandelaber i silver med svarta ljus. presentkort på svindyr bröllopsfotografering hos hudiksvalls bästa fotograf, och lite allt möjligt smått och gott. Pengar är ju alltid välkommet liksom=)

2010-01-06 @ 10:29:25
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Maygol

Fy vad jobbigt. Karlen min snarkar inte, men föräldrarna gör det och deras snarkande har trängt in genom väggarna varje kväll i England :P

Däremot brukar Jonas gnissla och hacka tänder i sömnden. Sjukt irriterande och jag måste putta till honom varannan minut..

2010-01-06 @ 14:48:04
URL: http://lastchancedance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0