Träningsmusik

Nu har jag skrivit tre av fyra frågor/reflektioner till veckans pedagogikseminarium, vi ska träffas i studiegruppen och diskutera imorgon. Kanske borde skriva den sista nu också, men jag tycker att det låter roligare att gå och träna, så det gör jag istället. Och skriver den sista sen. Laddar upp inför träningen med lite disco, så himla svängigt :D Måste ta och lägga in lite disco på min mp3 sen, men jag får nöja mig med rock så länge, det funkar också skitbra!

Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin - viktminsking

SV: skoj att du gillar det :D

2010-01-25 @ 20:20:09
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Diana

Shit, skolan måste vara jätte tråkig om till och med träning är roligare! Haha. Jag är en soffpotatis som är avundsjuk på andras energi. ;)

2010-01-25 @ 20:24:36
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Johanna

okej, ja det är inte lätt alltid och veta vad man vill bli... :(

2010-01-25 @ 22:15:55
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Diana

Sv: Musiklärare, vad roligt! Då tar jag en vild gissning att du spelar ett (eller flera) instrument? Fast ok... Min musiklärare på högstadiet, ej utbildad, var en avdankad hårdrocksgubbe som varken kunde spela eller sjunga. Han satte i en kassett, runaway train eller Eloise som vi fick sjunga till. Sen när de andra klasserna var inne i sina salar släppte han iväg oss. Haha. Men det var enda ämnet som jag hade femma i. :)

2010-01-25 @ 22:52:12
URL: http://decdia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0