Vaaaarmt!

Vad varmt det har varit idag! Och imorgon blir det ännu värre :P Jag har solat och läst idag med, som sig bör när det är fint väder. Har förstås övat lite inför bröllopsspelningen imorgon också, det kan ju vara på sin plats. Stackars brudparet lär ju svettas massor i de 30 grader och strålande sol som väntar imorgon..

Idag har jag på mig min andra solklänning, haha. Känns lite fult att använda dem flera dagar (snart veckor) i rad, men jag har ju mest på mig bikini när jag är ute :)



Jag har precis skapat en underblogg till denna där jag tänkte lägga upp lite texter, börjar med några gamla och sen kommer säkert några nya också. Ni hittar den på http://mejline.blogg.se/texter ifall ni är intresserade. Det blir nog mest dikter och noveller. Och kanske några låttexter, fast det är ju inte samma sak utan musiken till..

Kommentarer
Postat av: anna

härligt :)

2010-07-03 @ 17:37:53
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Wiilow [ foto tankar känslor ]

varmt ja, så inni hel***e



Åhhh jag vill så gärna träffa dig då. Har inga pengar på mobben så kan inte svara från den. Jag måste bara höra så att bror inte planerat något annat och att det är oki. =) Gör det i morgon=)

2010-07-03 @ 22:17:53
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hoppas du haft en bra dag =)

2010-07-04 @ 19:09:07
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: Sanna

svar: Ja, tröjan är jätteskön nu när det är så varmt. Hittade den på Nellys Rea :)

2010-07-04 @ 19:51:16
URL: http://saniiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0