Rabarberpaj

Idag har jag köpt rabarber för första gången i mitt liv. Är uppvuxen med att ha massor på tomten, så det kändes allt lite konstigt att behöva betala för det, haha. Visserligen har vi två rabarberstackare nu också, men det hade inte räckt till en hel paj. Rabarberpaj är verkligen sommar för mig. Så himla gott!

Idag blev den där promenaden av, som inte blev igår. Så nu har jag äntligen fått duscha, haha. Mitt hår var inte fräscht där ett tag.. Annars då? Sett på nya Shrek och övat gitarr och sång till spelning på fredag. Hoppas den blir av, risk för inställt om det regnar eftersom det är på en restaurang med grill och uteservering på somrarna.

Och just det. Imorse vaknade vi halv åtta av att det lät som att någon grävde upp våran uteplats. Och mycket riktigt, så var det! Vi bad hyresvärden ta bort några buskar för minst en månad sen och har inte hört nåt sen dess. Men imorse dök de alltså upp med grävmaskin, bara sådär. Ganska konstigt att inte prata med oss innan tyckte jag. Men det blev riktigt bra, uteplatsen ser dubbelt så stor ut nu! Så nu har vi nog några fler soltimmar på eftermiddagen, om nu solen vill dyka upp igen vill säga.

Nu blir det CSI och sen läggdags, imorgon ska det minsann övas med Emma!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Oh men hur gott lät inte rabarberpaj då? MUMS!



Promenera är himla gött men var såå sugen på att springa, vilket jag alltid blir när jag är skadad haha. Då blir jag som galen efter träning!! Hehe nej det är ju lite synd, jag och min syrra är inte alls lika stora heller.. hon är låååång medan jag är kort men en del passar ju och sen accessoarer funkar ju alltid. Lite sjåligt nu när hon drar iväg till Skottland i fyra år, kan man inte sno i hennes garderob när man är hemma längre hehe.

2010-06-15 @ 23:48:32
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Wiilow

Men oj...! Förstår din rabarber reaktion då du fick köpa, du som är van att ha dem. Jag med. Jag skulle aldrig ilja betala för dem...hahah, men samma gäller ju egentligen jordgubbar - man kan odla dem själv men så köper man dem...ja, du förstår vad jag menar!



Malin. Läs om dig på bloggen min ♥

2010-06-16 @ 03:18:40
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Maria

NYTT BLOGGPROJEKT!



-Visa en bild på dig och din kropp, utan ansikte (Du får vara fullt påklädd eller ha som minst trosor/kalsonger)



-Skriv din längd, vikt & BMI samt en kort kommentar om hur du ser på din kropp



- Ta chansen att få ärlig och positiv kritik för DIN kropp och hjälp därmed till att motverka de osunda ideal och förvrängda kroppsbilder som existerar i dag



Maila: [email protected]



Ps. Ursäkta detta “spam-meddelande”, men det är för en god sak

2010-06-16 @ 09:31:53
URL: http://toppkroppens.blogg.se/
Postat av: maria

åh, var shrek 3D bra? Jag köpte också rabarber när vi bodde i Örebro, det kändes jättekonstigt att betala så dyrt för nåt man brukar ha på tomten!

2010-06-16 @ 10:06:32
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Anonym

Rabarber är verkligen supergott!

2010-06-16 @ 10:56:43
URL: http://conler.se
Postat av: Nathalie

hejhej , är de du som har gjort din header , den var snygg

2010-06-16 @ 11:16:34
URL: http://baranathaliee.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - mitt liv med LCHF

SV; nej det gjorde så himla ont :(

2010-06-16 @ 15:48:59
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: anna

gott med rabarberpaj :)

2010-06-16 @ 20:15:18
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Sofia

Shit! Jag fattar att det känns konstigt med rabarberna, har heller aldrig köpt dom. De finns liksom hos farmor! lev det smul eller "vanlig paj"? Gott hur som helst! :)

Så himla kul med spelning! Vad jag kommer sakna musiken..tror inte jag kommer fortsätta med den på samma sätt som förut nu när jag tagit studenten..men men, jag får satsa på skådespeleriet istället!



-Men du, tack detsamma!! Varför gå in på en blogg och inte läsa? Tycker din är urmysig och kan inte lämna utan att få in varje bokstav i huvudet!

2010-06-16 @ 21:48:30
URL: http://sofiakiller.blogg.se/
Postat av: Fanny

SV: Tack så mycket

2010-06-16 @ 22:01:49
URL: http://faaantaaan.blogg.se/
Postat av: Anothercinderellastory

Åh vad gott :) ska försöka göra det snart :)

2010-06-18 @ 18:46:43
URL: http://anothercinderellastory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0