Repa repa repa

Jag kom hem igår kväll vid elva, spelningen igår blev inställd på grund av dåligt väder, himla surt, hade behövt de pengarna.. Men lite skönt var det eftersom vi knappt hade hunnit repa. Repa in 20 låtar på typ tre dagar är inte jättelätt, särskilt inte när man inte är så van vid att spela gitarr.. Men men. Det hade nog gått, vi är ganska samsjungna utan att behöva repa så mycket, så det är skönt :) Och vi lär oss snabbt som tur är. Vi repade onsdag och torsdag, sen spelning torsdag kväll och sen rep hela fredagen. Så mina stackars fingrar som inte är så vana vid att spela på stålsträngad gitarr har lite ont nu. Spelningen i torsdags gick bra, lite ovant att spela för folk som äter och pratar och när det händer massa grejer runtomkring bara. Men ganska skönt också, då lyssnar de kanske inte jätteaktivt ifall man råkar göra nåt fel. Nåt litet felspel och nåt fel ord någon gång, men annars gick det riktigt bra tycker jag. Vi har ju talang om man säger så, haha :P

Imorgon ska vi också spela lite, en kompis till Emma har fått barn och ska ha namngivning imorgon, så vi ska spela några låtar som en present tänkte vi. Tur att jag fick låna Emmas pendlarkort så jag åker gratis ;) Sen hoppas vi på att få spela i Vadstena, de brukar tydligen behöva folk, i så fall kanske det är onsdag, fredag och lördag som gäller typ hela sommaren, det skulle ju vara hur bra som helst! Ska ringa vd:n på måndag. Håll tummarna är ni snälla :)

Idag har jag mest ägnat åt välbehövlig vila, känns inte som jag har haft någon riktig paus sen i tisdags typ.. Vi såg lite på det kungliga bröllopet, när alla gick till kyrkan och själva vigseln typ. Och lite halvt efteråt. Men jag tröttnade rätt snabbt på när de berättade vilka alla var och vilka speciella diadem de hade.. Det blev väldigt tjatigt efter ett tag och jag kan inte påstå att jag bryr mig alls :P Brudparet såg riktigt kära och lyckliga ut och Viktorias klänning var hur fin som helst! Ganska enkel, men så himla vacker, älskade knapparna i ryggen! Såg ni? Vad tycktes?


Har bytt färg på naglarna än en gång. Nu är de lila, som ni kanske ser på de dåliga bilden? Dock är det inte sådär mycket blått i, lite synd för det var nästan snyggare.. Bättre bild när jag orkar ta fram den riktiga kameran :P

Kommentarer
Postat av: Sandra

svar: ja hon ska plugga film där dom kommande fyra åren så det blir lite tråkigt. Tycker alla mina närmsta flyttar utomlands.. men det är kul för dom :)

2010-06-20 @ 01:17:23
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Anothercinderellastory

åh får man veta mer? hur överaskade han dig ? :)

2010-06-20 @ 09:54:30
URL: http://anothercinderellastory.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag trodde inte alls jag var intresserad av bröllopet, men jag fastnade och kolla rätt mycket. lite förvånad över mig själv, men det var lite mysigt. Jag gillar Vickan!

Henne klänning var fin, men jag tyckte att bandet imidjan kunde ha varit smalare. fast då kanske inte släpet hade suttit fast så bra. jaja, fin var hon!

2010-06-20 @ 11:21:13
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Johanna

Trist er spelning blev inställd... men hoppas ni får spelningarna i vadstena :)

2010-06-20 @ 13:28:02
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: bbq

Usch, jag blir så self conscious när folk pratar och äter när manb spelar/sjunger, känner mig dålig XD



2010-06-20 @ 20:59:17
URL: http://babybq.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - mitt liv med LCHF

SV: där är så himla härligt och billigt med :)

var där i oktober 2009 och vill dit där i höst igen :)

2010-06-21 @ 12:25:09
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Maria

haha, jag ska minsann ha 100 m släp! eller inte, det blir inget släp alls vilket jag funderar på om det är dumt. Det är rätt fint med släp, men nu blev det inte så. Konstigt att klänningsinlägget inte går att kommentera! ska se vad jag kan göra.

2010-06-21 @ 12:48:17
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Johanna

5.15 är ingen härlig tid och gå upp, usch och fy :) Imorgon kommer grabben ner över kvällen och natten :)



Har Emma hört av sig?=)

2010-06-21 @ 15:17:25
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: bbq

Jag brukar ha i salami och paprika typ. Sen brukar jag låta tomatsåsen stå i kylen typ ett dygn för att smakerna ska blandas ordentligt. SMarrr!



Jag är kär i Vickans brudklänning, den var så sjukt vacker!!

2010-06-21 @ 15:58:11
URL: http://babybq.blogg.se/
Postat av: Sandra

Supersnygga naglar.



Men vad mysigt!! Grattis till er då. Vi ska fira med lite kompisar, bara dricka gott och äta lite sånt man äter på midsommar, typ :)



Nej jag vet inte, ibland är jag sugen ibland vill jag bara bo kvar i Skåne för alltid haha. Ja ett par veckors semester är nice dock.

2010-06-21 @ 16:07:47
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: anna

tråkigt att det blev inställt.

2010-06-21 @ 19:14:37
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jo jag tror det kommer bli superbra!! :) Känner inte så många där men det är alltid kul med lite nytt folk också.. sen på lördag ska vi ha en stor fest hemma hos mig så det blir en hel partyhelg.

2010-06-21 @ 23:58:38
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: bbq

Sv: Eller hur, fyfan vad pinsamt och RÄTT ÅT de jävlarna :D



JAg gör lite olika varje gång, haha. Men det räcker oftast med lite olivolja, vatten, jäst och mjöl. Ibland blire fullkornsmjöl om jag vill va nyttig. det funkar det med.

brukar låta degen jäsa i tio minuter en kvart innan jag brer på fyllningen. blir mer fluffigt och saftigt då!

2010-06-22 @ 08:45:23
URL: http://babybq.blogg.se/
Postat av: simone

ursnygga naglar! :D

2010-06-22 @ 10:04:59
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0