Spelning för Ernst

Igår spelade jag och Emma på en namngivningsceremoni. Vi hade fixat i ordning och satt oss för att börja spela och sjunga. Så hörde vi en bekant röst som sa "här kommer publiken" och in i rummet spatserade ingen mindre än Ernst Kirchsteiger. Väldigt oväntat måste jag säga, haha. Men det var väl bara att börja sjunga och spela som vanligt. Efter våra 5 låtar frågade han massa grejer, han var jättetrevlig och tyckte att det var så himla häftigt med musik och tyckte att vi skulle fortsätta inspirera med vår sång. Han var precis som man har sett honom på tv, utan strumpor, haha :P Med skor den här gången visserligen, men ändå! Efter ett tag kom det fram att han var morbror till hon som vi var hos, så för henne var det ju inget konstigt att han var där. Roligt var det i alla fall, inte varje dag man träffar honom. Jag har ju iofs sett honom förut när vi sjöng med kören i en kyrka i närheten av där han bor. Och några körkompisar knackade på första bästa hus och frågade efter vägen. Och där bodde Ernst, det kan ni läsa om här, i min gamla blogg (som tydligen har bytt till en jätteful bakgrundsfärg sen jag lämnade den), om ni vill :P



Under spelningen satt han precis bredvid/bakom mig, jag satt längst ut i en soffa lite snett inåt så jag skulle se och höra Emma. Och Ernst satt lite sådär avslappnat som han alltid gör på en hylla.. Ganska bisarr upplevelse, haha. Var tvungen att ringa och berätta för mamma sen. Hon gissade rätt direkt när jag bad henne gissa vem jag hade träffat, haha.

Kommentarer
Postat av: Maria

haha, jag har ju lite svårt för honom på TV, men i verkligheten är han ju jättetrevlig. och sjukt lång! Han kon in och köpte grejer ibland på idé & hobby och var kompis med chefen.

2010-06-22 @ 12:52:54
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Maria

Nja,jag vaknade med samma huvudvärk, men jag tog ipren och diklofenak (mot handleden varje dag)så det släppte faktiskt. Solen sken i en halvtimme nyss, men nu ser det ut som regn moln igen så vi gick in istället.

2010-06-22 @ 13:53:10
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja, jag hade något på grund, men avsluta det nyss, blir så trött på han alltid ställer in hela tiden...han får hitta någon annan!



Vad kul och träffa honom! =)

2010-06-22 @ 17:21:34
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Ja jag är det, jag begär inte man skall ses hur som helst, men med avståndet vill man ju träffas någon gång iaf, men när det inte kan erbjudas så. Det finns nog någon annan prins för mig :)



förstår ni blev paffa då... :) men kul :)

2010-06-22 @ 19:28:40
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Sofia

HAhahaha ofta ernst! Så himla cooolt! Som i en dröm, han är ju en riktigt mysgubbe! Glad jag blir att han är så i "verkligheten" också.



Fy tusan så god smulpajen lät! Jag älskar smör, och havregryn tsm för den delen! Måste testa det! Och inte helt onyttigt ju hehe, jag menar RABARBER!. ÄPPLE! FRUKT!

2010-06-22 @ 21:06:34
URL: http://sofiakiller.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - mitt liv med LCHF

SV: jag har kollat efter den i stan innan men den finns inte där :( ska maila och be om att få pengarna tillbaka.. inte mer än rätt tycker jag

2010-06-22 @ 21:07:07
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - mitt liv med LCHF

SV: hoppas jag med.. alla mina klänningar här hemma har blivit förstora dock så kan inte ha dom :(

2010-06-22 @ 21:29:00
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: KAN DEE DRAWiNGS

sv: åååååh jag visste att jag skulle få nån som hoppa på mig om texten i inlägget. JA det är en radiohead låt men korn har gjort ett liveframtränade med den :) och jag gillar den mer med korn än med RH ;) kram

2010-06-22 @ 22:41:24
URL: http://kandeedrawings.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad roligt för er!! :)



Tack. Ja det ska nog bli bra.

2010-06-23 @ 00:27:38
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: simone

han är så mysig :)

2010-06-23 @ 13:52:19
URL: http://fattybom.se
Postat av: Wiilow [ foto tankar känslor ]

Åhhhhhhh men herregisses vad kuuul! Jag blir ju så oerhört glad för er skull! Jag kan inte smälta det, wow! Jag skulle varit me ;)



Jag skulle skitet på mig av nervositet ju....:O)



2010-06-24 @ 23:32:51
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0