Drömmar

Jag drömmer så himla mycket konstigt nuförtiden.. Igår kom det in en gigantisk farlig björn i mitt sovrum hos mamma och pappa och skrämde livet ur mig och inatt skulle jag vara med i en musikal tror jag.. Kanske är för att jag har så himla mycket att tänka på jämt.. Musikal, visst, men björnar brukar inte riktigt finnas med i mitt dagliga liv :P

Ringde precis och bokade klipptid, fy vad skönt det ska bli att klippa bort allt! Haha, nejdå, det ska jag verkligen inte göra. Allt som är slitet vore ju skönt att få bort, hoppas hon inte behöver klippa allt för mycket bara, för jag vill ju få ännu längre hår!

Nej, nu måste jag sätta igång med pluggeriet här. Tänkte försöka läsa på förmiddagen så kan jag öva i eftermiddag. Det känns som jag måste lära mig tusen körlåtar ungefär.. Så många är det förstås inte, men kanske 15 i alla fall..

Kommentarer
Postat av: Johanna

inget kul när man drömmer så... :(

2010-05-06 @ 11:11:09
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Maria

Jag drömmer också konstigt. inatt drömde jag arr vi gifte oss i nåt gammalt trähus och båda två var gråhåriga. Allt gick fel och det slutade med att vi och alla gäster gick till mcdonalds och åt för maten var så äcklig. HJÄLP!!!

2010-05-06 @ 11:14:54
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja jag vet det blir ändå inte bra om jag tvingar mig skriva det, så då känns dte onödigt... har gott om tid, det skall in först 2juni så jag känner mig inte ett dugg stressad

2010-05-06 @ 15:36:02
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Kajsa

Varför bloggar du?

Gå in på min blogg och berätta varför! =)

2010-05-08 @ 10:43:54
URL: http://caisalinnea.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag tror att om det mot förmodan skulle ploppa upp nåt i krukan så är det nog ett stackars litet blad som Tuva den förskräckliga äter upp på en gång. Men man måste ju testa!

2010-05-08 @ 18:53:26
URL: http://readingmary.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - mitt liv med LCHF

SV: precis.. sen vill man inte vara ensam singel på en fest med en massa par heller! Känns mindre skoj!

2010-05-08 @ 21:58:35
URL: http://sofija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0