Sur!

Fy, nu blev jag sur. Vi har tvättid mellan 16 och 19. Normalt sett så hinner man ganska precis tvätta allt och förhoppningsvis torkar det också. Men nu var den ena tvättmaskinen ur funktion. Så vi kommer inte hinna tvätta allt, ännu mindre torka allt. Inte okej!

Till råga på allt skulle jag köpa saffran för att baka lussebullar idag, men så var all saffran slut! Så nu tänker jag minsann sura hela kvällen! Alternativt baka pepparkakor istället ;P

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh hatar när maskiner är sönder.... :(



Ja, jag får bomba med kommentarer... jag vill fixa det...jag vill verkligen det, men jag är så svag.... :(

2010-11-28 @ 16:59:27
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Usch tycker inte om när killar håller på så. De vill ha kakan men samtidigt äta upp den. Det går inte!



Jo det var jag som sa upp kontakten för 3 veckor sedan... det var väl bra gjort, nu skall jag bara stå emot. Min hjärna måste förstå det inte handlar om något om saknad.... det handlar bara om ett ligg.... :(

2010-11-28 @ 17:10:12
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Hanna

sv. Åh, tvättid - halvkul! Skönt att bo hemma i en villa med tvättmaskin så man kan tvätta närsom. Jobbigt dessutom att din var trasig, uschdå!

Lussekatter är ju megajulstämning, har redan hunnit trycka i mig två stycken idag. Riktigt värt! :D Pepparkakor är iofs mer advent tycker jag, och ajg vill inte ens veta hur många jag har ätit idag.. Hehe! Hoppas man tröttnar snart ;)

Jag ska sätta mig och plugga nu, borde verkligen tagit tag i det tidigare men jag orkade verkligen inte ^^ Själv då? Mys efter tvätt?

2010-11-28 @ 17:26:36
URL: http://dearhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0