Trasig rygg

Usch, nu har jag fått ont i ryggen.. Har varit ute och fixat ute idag igen.. Grävt upp hela rabatten och försökt få bort alla äckliga ogräsrötter (som är hur långa och stora som helst) och rensat mellan alla plattor.. Hur ska man bära sig åt för att inte få ont i ryggen när man utför trädgårdsarbete? Vi kom i alla fall fram till att vi ville ha balkong istället för uteplats nästa gång vi flyttar, haha :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Trädgårdsarbete verkar innebär vissa problem med hände,r knä rygg och dyligt sen

2010-10-03 @ 17:09:47
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Haha nej verkligen inte, men hade sagt jag inte ville ha blommor för jag har bara ihjäl dem, så fick en sådan perfekt :)



haha nej jag har med ont i kroppen efter trädgårdsarbete :/



2010-10-03 @ 17:26:57
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Mary

Hoppas du inte får alltför svår träningsvärk av trädgårdsarbetet!



Det här bröllopet ruinerar oss! Mina föräldrar betala flyget upp (900kr) men vi måste ju själva stå för bensin tur och retur till Härnösand. Kristian var tvungen att köpa en kostym + skojrta så där rök 2000kr. Sen tillkommer ju hämtmat under helgen eller from. onsdag för kristian eftersom vi förmodligen inte har tillgång till nåt kök.



Det blir en dyr historia...känns inte så värst pepp just nu!

2010-10-03 @ 17:52:32
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: sofia

Värsta äntligen hemma! tycker du är hur duktig som helst som en överväger, och GÖR sådant som trädgårdsarbete! Det kalla jag händigt!



jag var faktiskt tvungen att ha badmössa OFFENTLIGT en gång! I italien på hotellets pool var det förbjudet att INTE bära badmössa. Jag tror jag tog mig ett dopp en gång. Stod inte ut med den icke-charmerande looken.

2010-10-03 @ 20:17:18
URL: http://sofiakiller.blogg.se/
Postat av: Mary

Alltså, dom där helgern bara försvinner! Känns som att hela hösten är fullspäckad fast jag inte ens jobbar längre! Vi måste sätta oss och skriva in allt som händer i kalendern så ser vi om det finns nån ledig helg. Min familj ville också komma och hälsa på, men dom får vänta till i vår för det är så mycket som händer. Jag lovar att säga till om vi hittar en lucka=)

2010-10-03 @ 20:47:03
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Mary

Den här kursen har verkligen varit sjukt späckad! Jag har 2 lediga dagar och då har jag bokat in visdomstan dsoperationen. Min vft-förskola ville att jag sa vilka dagar jag var ledig och kunde jobba för dom saknar folk men jag kunde ingenting. Tråkigt för både dom och mig, lite extra pengar är ju aldrig fel!

2010-10-03 @ 21:03:53
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten

Hur gick det för dig då?

2010-10-04 @ 10:52:29
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Sanna

Du missar väl inte att delta i min tävling om ett valfritt plagg ifrån Evasunderklader.se värde 300 kr. Tävlingen avslutas i morgon, så passa på att delta om du inte redan har gjort det.



Kram Sanna

2010-10-04 @ 13:52:00
URL: http://mammasvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0