Effektiv söndag

Jag är faktiskt lika effektiv idag som igår. Har storhandlat (får passa på när man åker bil) och precis lagat köttfärssås, kikärtsbiffar och spenat- och fetaostpaj. Sen blir det fläskifilé också. Inget som passar ihop direkt, haha. Men jag fyller frysen, det är så himla skönt att kunna ta fram lagad mat ur frysen när man är superhungrig efter skolan och inte har någon lust att laga mat. Plus att jag alltid har med mig matlåda till skolan, så det är alltid bra när det finns lite att ta av. Mitt enda problem just nu är att jag har för få burkar, så det blir nog plastpåsar som maten får bo i. Har diskat och har tvättid också, men det var bara lite som skulle tvättas, så det känns inte så betungande.

Köpte ju tranbär igår, men de var väldigt sura (har bara ätit torkade innan och de är lite sötare) så jag tänkte göra sylt också när jag ändå bor i köket idag ;P Borde städa också, får se om det blir av när jag ändå är igång.. Risken finns ju att jag bara stupar helt plötsligt, haha :)

Kommentarer
Postat av: Mary

Härligt med en effektiv dag!!! Jag har gjort nästan allt jag skulle förutom att plugga, det har jag inte gjort alls så nu är det lite panik med det. Menjag får försöka läsa under vft-veckan trots att man är en dö sill när man kommer hem.

2010-09-26 @ 18:38:38
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Mary

Det låter som en bra idé att kämpa lite mer under veckorna för att få vara helt ledig under helgen! Man måste ju få vara helledig nån gång! Men ikväll måste jag nog börja läsa en bok så att jag kommer igång.

2010-09-26 @ 19:04:46
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Mary

Haha, kan man få extra bidrag för kläder till utbildningen? Det vore ju bra =) Jag har rätt mycket att läsa, men det står ganska mycket samma sak i dem flesta böcker, fast det vet man ju inte från början.

2010-09-26 @ 19:37:57
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: ella

sv: tack så mycket :) vad gör du i kväll då?

2010-09-26 @ 19:50:24
URL: http://daniellasamuelsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha greys är det ända jag ser på tv typ, så jag får se det när det går s



hoppas du hittar något du gillar hihi :)men det tror jag nog finns massor å välja på :P

2010-09-26 @ 22:26:21
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Ja Sverige är lite efter, men jag överlever det :)



haha inte lätt å välja alltid :)

2010-09-27 @ 09:43:43
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0