Bölfia

Usch, nu har jag varit ledsen för inget speciellt i tre dagar. Jag börjar misstänka att det beror på ny p-pillersort.. Så här konstig och bölig brukar jag verkligen inte vara. Idag när jag kom hem från skolan (via Willys) så bara brast det och jag började storböla, fast inget egentligen hade hänt. Förutom möjligtvis att det gick dåligt att sjunga på ensemblen, men det är väl inte hela världen.. Det släppte väl bara när jag kom hem antar jag.. Tror jag ska lägga mig i badkaret och koppla av en stund, kan ju hoppas att det hjälper iaf.

Kommentarer
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Gumman, det lät inte bra. Det kan vara sådär i bland att man känner sig extra sårbar och för inte något speciellt. Kanske är det p-pillren som spökar och gör så hormonerna spökar.

Hoppas du mår bättre nu.



Skönt med bad, det brukar vara skönt.



Många kramar

2011-02-23 @ 20:19:19
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh, typiskt om det är pillerna som ställer till det! Hoppas kroppen vänjer sig så att det går över. Jag kom ju över en ask till av min gamla sort så jag skjuter på bytet 3 månader till, sen lär jag bli labil! vad har du för sort nu? mys ordentligt i badet! puss

2011-02-23 @ 23:25:46
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: tess

Nej fy... :( Vi får starta en gråt-och-depp-klubb de dagarna när vi känner så. Typ just nu alltså ;) Jag vet att jag kände mej jättenere när jag bytte från ppiller till minipiller. Det var så ett par veckor, men sen gik det över. Hormoner, herregud :/

Kram till dej!!

2011-02-23 @ 23:44:25
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: Alexandra Nilsson - En Vikt Resa

Hoppas att det blir mycket bättre med pillerna och att du inte behöver vara ledsen så mycket mer :(.. Det är så jobbigt att gå runt och mår dåligt och gråta.

2011-02-24 @ 13:09:28
URL: http://livsstilen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0