Kvalitets-tv?

När man är hemma och sjuk är det faktiskt okej att kolla på skräp-tv, såsom Tyra Banks show och Fab 5. Ganska roligt tidsfördriv ändå :P Känner dock ett behov av att städa och fixa här hemma, men jag orkar inte riktigt, så det får väl vänta ett tag till..


Kommentarer
Postat av: Hanna

sv. Näe, jag har inte vågat än. Varje gång jag tar i min epilator och sätter på den får jag typ panik, haha! Blir inte lättare av att alla säger att det gör sjukt ont heller ^^

Åh du är så galet duktig. Du är väldigt fin nu iaf! :D Jobbigt när man måste ha energi och sånt till skolan bara, när man inte får äta så mycket..

2011-01-03 @ 17:50:35
URL: http://dearhanna.blogg.se/
Postat av: Maria

Det där med kommentarer kan jag faktiskt hjälpa dig med. Gå in på instälningar - kommentarer - kommentargranskning, och där väljer du vilket alternativ du vill ha.

2011-01-03 @ 18:29:17
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Maria

Jo, jag börjar se ett slut på arbetseländet. Ska bara finjustera och lägga till några fler referenser. har du börjat skolan än?

2011-01-03 @ 18:41:37
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Rebecca

kikar in :)

2011-01-03 @ 19:19:27
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv. Fast om det är romantiskt med sin bästa tjejkompis är det kanske inte rätt romantik ;) Men du har väl pojkvän/sambo? Eller har jag fattat fel? :)



Jo, klart man vänjer sig. Men jag har byggt upp ett litet skräckscenario så känns väl inte helt lockande ^^ Imorgon måste jag dock, för så ska jag träffa pojken min och då vill man ju vara osticksig ;)



Jag tycker att du har varit/är grymt duktig som lyckats :D Jag vill också gå ner extrakilon men jag lyckas aldrig ta tag i det. När man är med pojkvännen vill man ju mysa och då kommer ofta godiset fram och sånt där.. Plus att jag ÄLSKAR att baka ^^ What to do, liksom..

2011-01-03 @ 23:49:35
URL: http://dearhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0