Blixtar och dunder

Igår hängde ovädret i luften hela dagen.. Vid 16-tiden började det åska och regna lite smått.. Sen på kvällen, kanske vid 20-tiden, brakade det loss rejält. Jag pratade i telefon med mamma och helt plötsligt hörde jag hur himlen öppnade sig och regnet öste ner. Sen måste åskan ha varit precis utanför, det dånade hur högt som helst och blixtrade hela tiden. Så då vågade vi inte prata mer, haha. Försökte fånga på bild, tog säkert hundra bilder och på en enda fastnade det en blixt :P Lite ljusskillnad eller vad säger ni? Samma inställning på kameran på båda bilderna.
Men det förde faktiskt något gott med sig. Jag fick inspiration till en skrivuppgift i en av sommarkurserna; att skriva barnlitteratur. Det blir kul det här! Man skulle skriva en presentation om sig själv och det läskiga är att det känns som att typ alla andra i kursen är sjukt ambitiösa och har fått massa texter publicerade och grejer. Men jag har ju faktiskt gjort massa annat än att skriva de senaste åren.. Dessutom är det inte alla som har skrivit och arrangerat flera låtar för orkester ;)

Kommentarer
Postat av: JD | sextiofem kilo ska bort

Orbaden var jätte fint! love it :D

2011-06-08 @ 15:27:49
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: JD | sextiofem kilo ska bort

ja precis, det ligger nära :D mysigt här uppe, hehe

2011-06-08 @ 16:28:00
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: JD | sextiofem kilo ska bort

tack för det :)

2011-06-08 @ 22:04:39
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Wiilow [Foto tankar Känslor]

Usch för åksan. Jag är livrädd för den.

Oj, det var verkligen skillnad.

Häftigt att du fick med blixten (det är INTE lätt) bra Malin. Du borde fota mer!Bra ändå att det förde med sig något gått:)

2011-06-11 @ 01:36:47
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0