Marknadsafton

Jag kom ganska nyss hem från stan, det var marknadsafton ikväll och sen satt vi på en uteservering nån timme. Och sen försökte jag och Jenny åka buss, men det gick inte så bra eftersom de absolut inte gick som de skulle. Så vi kom hem en timme senare än planerat.. Segt, särskilt när man är jättekissnödig :P Nu är det läggdags här, visar mina fynd imorgon :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh, marknad är mysigt men det finns mycket skit också =) Det är lite nostalgiskt med marknad för mig för en av Sveriges största är i Skänninge där Mormor bodde så släkten brukade åka dit på "marken" och så fikade vi hos Mormor =)

2011-06-10 @ 08:31:40
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: JD | sextiofem kilo ska bort

mysig kväll ;D

2011-06-10 @ 20:22:05
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Maria

JA, en riktig skitkatt är det! Han är övergödd(stavning?) och bortskämd! Tonfisk ska han ha 2 gånger om dagen och det måste ALLTID finnas torrfoder. Hon har lagt fram massa leksaker men han är för fet och trött för att leka överhuvudtaget, däremot rullar han runt med en strumpa fylld med kattmynta och kurrar som värsta motorn!

2011-06-10 @ 20:58:28
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Maria

Njae, det gick inte direkt hål. Där han bet ser det ut som ett myggbet med en prick i och så är det som ett rivsår mellan betten, asså underkäke och överkäke. Men det är lika bra att hålla rent det för katter är inte särskilt rena i munnen även om dom är innekatter. puss

2011-06-10 @ 21:20:21
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Wiilow [Foto tankar Känslor]

mysigt men mindre mysigt med bussen.Fynd var det jaa =) Kramar

2011-06-11 @ 01:31:57
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0