Nivea Expert Eyeliner

Fick tips av Maria om den här eyelinern från Nivea. Hittade den till slut på Åhléns efter att ha letat både på Kicks och H&M. Och om jag gillar den! Så mycket lättare att få det snyggt med en pensel tycker jag. Fast jag måste öva lite mer innan jag kan anse mig behärska eyelinandet, haha. De där nedrans kråksparkarna blir aldrig likadana på båda ögonen. Särskilt inte eftersom mitt ena ögonlock har lite mer hud än det andra!? Inget jag har tänkt på tidigare, men så är det tydligen, det märktes tydligt när jag försökta kråksparka. Får försöka komma på nåt smart trick för att få till det ändå.. ;)



Såhär blev mitt ytterst avancerade smink idag. Har ju faktiskt plussat på med både ögonskugga och eyeliner, annars blir det mest bara mascara och lite rouge för min del. Idag blev det förresten den gröna varianten av 6-packsörhängena från H&M ;)


Kommentarer
Postat av: Maria

Kul att du gillar den! Mina kråksparka blir heller aldrig likadana - men övning ger ju färdighet. Dina glasögon är riktigt snygga om jag inte redan sagt det, sådär lagom stora och passat dig utmärkt!

2011-03-14 @ 23:04:11
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Johanna

eyliner är jag sämst på att använda! :(



ja trassel är så sjukt bra :)

2011-03-15 @ 11:04:16
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Mikaela

jag skulle behöva köpa en ny :D

2011-03-15 @ 12:43:21
URL: http://matverkstan.wordpress.com/
Postat av: Hanna

det där var ju jätte fint sminkat :)



kram

2011-03-15 @ 16:36:37
URL: http://braavettu.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0