Uppsatsförfattning

Strax efter 3 somnade jag inatt. Så den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig eftersom jag var tvungen att sova lite längre imorse för att inte vara helt död.

Men! Jag har i alla fall skrivit några sidor på bakgrunden i C-uppsatsen. Eller ja, jag har skrivit kanske 1 sida, utöver det är det en massa engelsk text som jag inte orkade översätta eller ta ut det allra viktigaste ur för tillfället. Men det funkar bra för mig att göra så, skriva av (eller kopiera när det går) de delar som känns mest relevanta och sen skriva om det så det blir ens eget. Då har jag ändå det jag behöver och slipper leta bland massa litteratur sen när det väl är dags att skriva "ordentligt" ;) Plus att det känns som ett bra sätt att lura sig själv att man faktiskt har skrivit något, vilket gör att man också kommer igång med skrivandet ;)

I övrigt har jag sjungit på min skitsnygga låt som jag skrev för nån vecka sen, jag är så himla nöjd med den! Däremot är den inte så lätt att sjunga, så det får jag väl öva på, haha :) Typiskt mig att skriva svåra låtar!

Kommentarer
Postat av: Maria

Haha vad har du nu hittat på för låt? Ja, lite typiskt dig att göra svåra grejer. lite som att jag skriver ett födjupningsarbete som inte är så omforskat så jag hittar knappt litteratur att referera till =)

2011-11-07 @ 16:58:46
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Johanna

vad skriver ni om i c-uppsatsen?=) eller du skriver själv?Har svarat på din kommentar i det skyddade :)

2011-11-08 @ 06:35:03
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: JD - Masa på

uuuhh så jobbigt. hade också svårt att sova!

2011-11-08 @ 09:02:20
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Novembersara.

SV; TACK! Ja men visst är det Gavins låt! Jag älskar han, alla hans låtar är fina! =D

2011-11-08 @ 14:43:32
URL: http://novembersara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0