Gym

Jag skäms nästan för att erkänna det, men jag har inte tränat ordentligt (bara gått promenader då och då) på flera månader. Inte riktigt okej alltså. Så imorse när Jenny sms:ade och frågade om jag skulle följa med och träna var jag inte sen att haka på. Vi ska dit imorgon också, så nu ska vi minsann komma igång igen! I höstas var jag jätteduktig och tränade 3-5 gånger i veckan, då hade jag massa tid över eftersom det var lugnt i skolan också.. Men i vår har jag förfallit, haha. Fast jag har lyckats behålla vikten någorlunda i alla fall, så maten är jag fortfarande ganska duktig med. Nu är målet med träningen mest att må bra och få en lite snyggare kropp ;)

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag har inte heller tränat på flera månader, känns som att jag aldrig riktigt blir frisk och nu är jag så trött när jag kommer hem från jobbet så det blir inget. Mitt gymkort går ut i juli och jag befarar att jag inte kommer att använda det innan dess heller.

2011-06-09 @ 16:38:57
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Maria

Det är bättre med förkylningen så snart kan jag nog träna bara jag orkar. Hostar fortfarande lite slem men det låtsas jag inte om. Dessvärre har jag ofta ont i huvudet efter jobbet och dom gånger jag har tränat med huvudvärk har det inte slutat bra så jag är lite försiktig med det. puss

2011-06-09 @ 18:20:55
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: JD | sextiofem kilo ska bort

det var längesen jag var på gym också :O

hoppas det går bra :) träna åt mig med!

2011-06-09 @ 19:48:16
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: tess

Du, jag har en massa kompisar som bosatt sig i Örebro på senare år. Så kollade jag in på en kompis blogg tidigare idag och tyckte att hennes kompis såg ut precis som du, hehe :P Känner du möjligtvis en Johanna Almgren?

2011-06-09 @ 21:26:56
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: Wiilow [Foto tankar Känslor]

Du har redan en perfekt kropp Malin. Men för hälsans skull så ska du träna om du vill såklart.Jag minns där ett tag att du typ alltid tränade.Kramar

2011-06-11 @ 01:33:29
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0